Sıkıldım ÇEŞME' ye gittim :P

Tebrikler :) tek başına güzel bi gezi olmuşş... devamını diliyorum :)

tek kişi başlamışsın geziye ama çeşmede arkadaşlar edinmişsin :bounce: bilmem anlatabildim mi ? :mrgreen:

bayaqı açıklayıcı olmuş..ellerine sağlık :rendeer: :mrgreen:

Erhan abı o top sakalı kesermısın ben cok korktı :queen: Biden dehset lakaplı lütfü abi daha sıcak geldı bana :mrgreen:

sıcak derken :silent: ne oluo nan orda :p

hahahha lütfü abinin şevkatli kollarına bırakıyorum seni o zaman gör bak o zaman göyüs kılları ile sana top sakal yapar :queen:

sakal top sakal sana yakışır erhanııııım :cherry:

Motoru sahile neden indirmedin ? Girmiyor mu yoksa :p
Şaka bir yana tek kişi o kadar yol mu yapılır diyenlere (bana) kapak olsun :p
Olum manyakmısın tek kişi çekilirmi o yol :p

erhan bide motora bindiğinde çektirsene bi fotonu scooter sana binmiş gibi gitmiosun demi okadar yolu :mrgreen:

vay kardeşim ne iyi yapmışsın, bende gitmiş kadar oldum sayende :)

Saol kardeşim izmir' e bekliyorum :wiinkk: gelde kaçalım :bounce:

erhan bide motora bindiğinde çektirsene bi fotonu scooter sana binmiş gibi gitmiosun demi okadar yolu :mrgreen:

n661875479_285969_6400.jpg

bişi olmaz sağlamda :cherry:

Motoru sahile neden indirmedin ? Girmiyor mu yoksa :p
Şaka bir yana tek kişi o kadar yol mu yapılır diyenlere (bana) kapak olsun :p
Olum manyakmısın tek kişi çekilirmi o yol :p

yemedi laa indim mi kesin çıkamazdım :queen: ama varya tam enduroluk sheraton sahili dümdüz off off off :p inan canım sıkıldı ya tek başıma :salut: aslında tek başıma gitmek can sıkmadıda yavaş gitmek sıktı bilader :p

Son düzenleme:
tekerine sağlık çok güzel bi gezi olmuş bi gün seferihisara da gidersen bol foto çekermisin askerliğimin 14 ayını seferihisarda yaptım oraları da göresim geldi:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
80-90 km hızda 1lt ile 27km..Sanki biraz fazla yakmış..:silent:

izzetçim ustunde 105 kıloluk adam olunca bide makına otomatık şanzuman 150lik scooter normal yani bana göre iyi bile :queen:

Bak seeen demek iyce kanına işledi motosiklet. Bi ben gidiyorum diye bilirdim akşamları izmir-çeşme-izmir. Patron olunca akşam değilde gündüz geze geze gidiyosun demek erhan.
Güzel görünüyor burdan bak canım çekti şimdi.
Bi yol bulup bu güzel havada gitmek lazım. Bi akıl verde kaçayım işten....

biz de gidicez işte :mrgreen: yaaa kıskandımm ama az kaldı :bounce: güzel olmuş gezi :rendeer:

Bak seeen demek iyce kanına işledi motosiklet. Bi ben gidiyorum diye bilirdim akşamları izmir-çeşme-izmir. Patron olunca akşam değilde gündüz geze geze gidiyosun demek erhan.
Güzel görünüyor burdan bak canım çekti şimdi.
Bi yol bulup bu güzel havada gitmek lazım. Bi akıl verde kaçayım işten....

Ah Erdemcim sorma mayomu götürmediğime bin pişman oldum inan, ama inan yol bitmedi bi 660 cc lazım bana olmuyor böyle :queen:

biz de gidicez işte :mrgreen: yaaa kıskandımm ama az kaldı :bounce: güzel olmuş gezi :rendeer:
kıskanma hiç boşuna bomboş çeşmee hep yaşlı moruk kaynıyor inan sütekli bi tadilatta sezon hazırlığı yapılıyor ammmaa inan yazın birçok yazlık mekandan daha güzel tabi sende çeşmeli oldugun için daha iyi bilirsin :bounce:

Ah Erdemcim sorma mayomu götürmediğime bin pişman oldum inan, ama inan yol bitmedi bi 660 cc lazım bana olmuyor böyle :queen:

kıskanma hiç boşuna bomboş çeşmee hep yaşlı moruk kaynıyor inan sütekli bi tadilatta sezon hazırlığı yapılıyor ammmaa inan yazın birçok yazlık mekandan daha güzel tabi sende çeşmeli oldugun için daha iyi bilirsin :bounce:

annem orada ama benim :) bir morikante daha kazandırdım uzun uğraşlarım sonucu Çeşme'ye :queen: biz zaten haziranda gideceğiz :wiinkk: ılıcaya geçen sene gittim ilk kez Sheraton ın önünden girdim denize gerçekten süper :cat:

Kardeş benim makina paso yatıyo.Bidaa bööle çılgınlık yaparsan beni de çağır!! Dinlene dinlene gideriz.

ayy yeşim Özür dilerim ailenin orda oldugunu bilmiyordum:p Ama migrosa bir girdim ılıcada hep yaşlı yahuu :mrgreen: Sheraton'un tadını çıkar bu yaz çok güzel, + hemen 1 km ilerde paşalimanı var orayı tavsiye ediyorum sana mutlaka :cat:

Kardeş benim makina paso yatıyo.Bidaa bööle çılgınlık yaparsan beni de çağır!! Dinlene dinlene gideriz.

Serdar baştan ne sölemiyon bialder senın makınayı bana bi versen ben hiç yatırmam onu :queen: yazı bekle yazın durmucam ben inan bide parayı denkleştirirsem 2 gt250R çıkarız yollara :bounce::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar