tek kişi başlamışsın geziye ama çeşmede arkadaşlar edinmişsin :bounce: bilmem anlatabildim mi ? :mrgreen:
Erhan abı o top sakalı kesermısın ben cok korktı :queen: Biden dehset lakaplı lütfü abi daha sıcak geldı bana :mrgreen:
hahahha lütfü abinin şevkatli kollarına bırakıyorum seni o zaman gör bak o zaman göyüs kılları ile sana top sakal yapar :queen:
vay kardeşim ne iyi yapmışsın, bende gitmiş kadar oldum sayende![]()
erhan bide motora bindiğinde çektirsene bi fotonu scooter sana binmiş gibi gitmiosun demi okadar yolu :mrgreen:
Motoru sahile neden indirmedin ? Girmiyor mu yoksa
Şaka bir yana tek kişi o kadar yol mu yapılır diyenlere (bana) kapak olsun
Olum manyakmısın tek kişi çekilirmi o yol![]()
bigün gelirim inşallah kardeşim ama ben bu yaz kaçmak için başkasına sözverdim, anlatırım bi ara.:wiinkk:Saol kardeşim izmir' e bekliyorum :wiinkk: gelde kaçalım :bounce:
bigün gelirim inşallah kardeşim ama ben bu yaz kaçmak için başkasına sözverdim, anlatırım bi ara.:wiinkk:
Bak seeen demek iyce kanına işledi motosiklet. Bi ben gidiyorum diye bilirdim akşamları izmir-çeşme-izmir. Patron olunca akşam değilde gündüz geze geze gidiyosun demek erhan.
Güzel görünüyor burdan bak canım çekti şimdi.
Bi yol bulup bu güzel havada gitmek lazım. Bi akıl verde kaçayım işten....
kıskanma hiç boşuna bomboş çeşmee hep yaşlı moruk kaynıyor inan sütekli bi tadilatta sezon hazırlığı yapılıyor ammmaa inan yazın birçok yazlık mekandan daha güzel tabi sende çeşmeli oldugun için daha iyi bilirsin :bounce:biz de gidicez işte :mrgreen: yaaa kıskandımm ama az kaldı :bounce: güzel olmuş gezi :rendeer:
Ah Erdemcim sorma mayomu götürmediğime bin pişman oldum inan, ama inan yol bitmedi bi 660 cc lazım bana olmuyor böyle :queen:
kıskanma hiç boşuna bomboş çeşmee hep yaşlı moruk kaynıyor inan sütekli bi tadilatta sezon hazırlığı yapılıyor ammmaa inan yazın birçok yazlık mekandan daha güzel tabi sende çeşmeli oldugun için daha iyi bilirsin :bounce:
Kardeş benim makina paso yatıyo.Bidaa bööle çılgınlık yaparsan beni de çağır!! Dinlene dinlene gideriz.