Sıkıldım ÇEŞME' ye gittim :P

Vasco abisi Nerden deştin yaramı.Geçen sene bu zamanlar Bende Çeşme'deydim.Kumrusu gerçekten harika,çok lezzetli ve doyurucu.Yada bizim açlığımızamı geldi acaba:silent:
spa0595qh4.jpg

spa0598vi0.jpg

abi yok gerçekten doyurucu :cat: Dadından yenmiyor bile fazla geliyor :) tatilinide tam yapmıssın masallah güzel çeşmeye tekrar bekleriz :rendeer:

gelen sheraton a gidiyo abi bidaha geldiğinizde bi şekilde ulaşın bana paşalimanına götüreyimde deniz görün

Aksamları saat gece 11 gibi sahilden donerken hep Erhan ın yanına ugrarım bir iki dakkalıgına bazen daha uzun tabi... bazen de cok gec olur kaptmıs olur... Gecen gece de tombik yanaklarından sıkıp ''' ahh canım benim, bütün gün calısıyorsun, motorla gezemiyorsun''' dedim,,, cok koydu herhalde, uyandıgı gibi Çeşme ye kacıp yol yapmış:mrgreen:

Vasco eldivenlerin nerde Vasco...?

iyi yapmıssın valla ben de iki üc güne kadar bi daha gidecegim çeşme ye isteyen olursa bassın gelsin benle;) ama otobandan degil eski yoldan... bi radar a daha gireyim:p

Ya ehliyetim olsa dururmuyum ugly malesef temmuz u beklemek zorundayım aslında basar gelirimde riskli işlere girmeye gerek yok =)

Aksamları saat gece 11 gibi sahilden donerken hep Erhan ın yanına ugrarım bir iki dakkalıgına bazen daha uzun tabi... bazen de cok gec olur kaptmıs olur... Gecen gece de tombik yanaklarından sıkıp ''' ahh canım benim, bütün gün calısıyorsun, motorla gezemiyorsun''' dedim,,, cok koydu herhalde, uyandıgı gibi Çeşme ye kacıp yol yapmış:mrgreen:

Vasco eldivenlerin nerde Vasco...?

iyi yapmıssın valla ben de iki üc güne kadar bi daha gidecegim çeşme ye isteyen olursa bassın gelsin benle;) ama otobandan degil eski yoldan... bi radar a daha gireyim:p

hemde nası koyuyor acı acı :salut: ama acısını çıkardım :queen:

Sen eldivenleri almanyaya gidince sana hediye getirecem demedin mi :silent::cherry:

hem senin daha yeni eksozunu ıslatmadık biz :queen:

yok yok gecen gün üstüne votka döküldü o egsozun, ıslandı gitti:queen::queen:

Almanya dan sıkıldım artık, biraz moskova diyorum:mrgreen: ordan sana kar eldiveni getiririrm artık:queen:

benim aklıma esecek olsa en fazla bebek sahile gidebilirim.... hayat size güzel :)

la zaman bulupta nasıl kaçtın çeşmeye bilseydim gelirdim kanki :queen:

hakkaten güzel gezi olmuş ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar