yaw o arabaya kör noktalı ayna koyuyorlar ınsan bır bakar acarken az daha kadın kucagıma , kapıda domuzluga oturuyordu
bunlarda benden cumartesi
ılıcalar--sarıcakaya--inhisar---söğüt
ben gördüm sizi bbaday galiba bende nerdeyse dün bütün eskişehiri turladım motorla
mehmet abimin sesini mi duydum bana mı öyle.Alla alla kulaklarm bozuldu heral:cherry: Bu arada çok yakın bi zamanda inş. Allah'ın izniyle bombayı patlatıyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun:queen:herkese iyi akşamlardilerim.
Emin abi...çevir ordan:queen: Güzel gezi olmuş bazen tek tabancada olsa böyle kaçamaklar rahatlatır insanı:cat:
çşşş bunlar kim böyle.Buyrun buyrun kimler gelmiş kimler
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
herkese selam,dünkü doğum günüm sebebi ile bana gece yarısı süpriz yapan,,başta mehmet olmak üzere,volkan,umut,faruk,emre,seyfo ve ayıca h.hüseyin e cok teşekkürederim..cok duygulandım gerçekten..beklenmedik bişidi benim için...ne diyim ya Allah gönlünüze göre versin hepinizin...
len memet gece gece dağ bayır gezdirdin ya bizi...![]()
herkese selam,dünkü doğum günüm sebebi ile bana gece yarısı süpriz yapan,,başta mehmet olmak üzere,volkan,umut,faruk,emre,seyfo ve ayıca h.hüseyin e cok teşekkürederim..cok duygulandım gerçekten..beklenmedik bişidi benim için...ne diyim ya Allah gönlünüze göre versin hepinizin...
sinan gördüğün suzıkı burgman benim müşterim.İstanbuldan yeni getirdik 2004 model 2450 km de gurbetçi birinden aldık. Fiyatı 8000 ytl .arkadaşın adı tarık. merakanı gidereyim dedimvay bora abi.bahsetmiştin bana geçen. demek yola çıkıyon :cherry: haydi hayırlı yolculuk sana. bizim baba'lar da pazar döncekler belki yolda karşılaşırsın
sarı taxi accent :cherry:
o ne demek yavf ?iyi bişeymi :cherry:
yarınki hamza'nın planına iştirak etcfek arkadaşlara iyi eğlenceler. ben sizin buluşma anınızda kesin bi semtte 80'le gidiyor olcamr:
Şehir merkezinde bi tane siyah Burgman An 400 gördüm şahane bi scooter :cherry: tanıyanınız varmı tanışmam lazım scooter'cıyla :cherry:
sinan gördüğün suzıkı burgman benim müşterim.İstanbuldan yeni getirdik 2004 model 2450 km de gurbetçi birinden aldık. Fiyatı 8000 ytl .arkadaşın adı tarık. merakanı gidereyim dedim