[Eskişehir - MT]

yaw o arabaya kör noktalı ayna koyuyorlar ınsan bır bakar acarken az daha kadın kucagıma , kapıda domuzluga oturuyordu

ESKİŞEHİRSPOR SÜPER LİG'DE EFSANE GERİ DÖNÜYOR

işte o maçın karhamanları :)

62ti3.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm eskişehirlileri ve eskişehir spor'u canı gönülden kutluyorum :rendeer: süper ligde başarılar diliyorum :cat:

çarşıda tranvay yolunda sallanarak giden bi cruiser gördüyseniz o bizizdir süper eğlendik takımımıza başarılar..

:) valla volkan biliyon pek tek başıma çıkmadım uzağa

hele birde ilk o sarıcakaya yolu söğüt yolu olunca...

fena değildiii iiii di hatta

mehmet abimin sesini mi duydum bana mı öyle.Alla alla kulaklarm bozuldu heral:cherry: Bu arada çok yakın bi zamanda inş. Allah'ın izniyle bombayı patlatıyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun:queen:herkese iyi akşamlardilerim.

Emin abi...çevir ordan:queen: Güzel gezi olmuş bazen tek tabancada olsa böyle kaçamaklar rahatlatır insanı:cat:

çşşş bunlar kim böyle.Buyrun buyrun kimler gelmiş kimler:p
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)

İSTANBULDAN GALİBİYET COŞKUSU İLE GELDİM SES SOLUK KESİLDİ KONUŞAMIYORUM SÜPER BİR ATMOSFERDİ CENAP ALLAH HERKESE YAŞATIR İNŞALLAH BU DUYGUYU , TEK KÖTÜ TARAF BİLETLER KARABORSAYDI YİNE DE

ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES , ŞAMPİYON ESES

mehmet abimin sesini mi duydum bana mı öyle.Alla alla kulaklarm bozuldu heral:cherry: Bu arada çok yakın bi zamanda inş. Allah'ın izniyle bombayı patlatıyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun:queen:herkese iyi akşamlardilerim.

Emin abi...çevir ordan:queen: Güzel gezi olmuş bazen tek tabancada olsa böyle kaçamaklar rahatlatır insanı:cat:

çşşş bunlar kim böyle.Buyrun buyrun kimler gelmiş kimler:p
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)

herkese günaydın öncelikle

valla öyle oldu bu seferlik tek başıma ama iii bi deneyim oldu ....

herkese selam,dünkü doğum günüm sebebi ile bana gece yarısı süpriz yapan,,başta mehmet olmak üzere,volkan,umut,faruk,emre,seyfo ve ayıca h.hüseyin e cok teşekkürederim..cok duygulandım gerçekten..beklenmedik bişidi benim için...ne diyim ya Allah gönlünüze göre versin hepinizin...:p

len memet gece gece dağ bayır gezdirdin ya bizi...:p

herkese selam,dünkü doğum günüm sebebi ile bana gece yarısı süpriz yapan,,başta mehmet olmak üzere,volkan,umut,faruk,emre,seyfo ve ayıca h.hüseyin e cok teşekkürederim..cok duygulandım gerçekten..beklenmedik bişidi benim için...ne diyim ya Allah gönlünüze göre versin hepinizin...:p

ya abi ben bilmiyordum dün akşam öğrendim inan.:pr:keşke daha önce öğrenebilseydim de... Tekrar tekrar dğm günün kutlu olsun abicim.Allah yeni yaşında sana istek ve arzularını yerine getirebilmeyi nasip etsin inşaallah:rendeer:

ismail doğum günün kutlu olsun, Allah sevdiklerinle uzun ömirler versin.

Eskişehirli arkadaşlar sizleri gönülden kutluyorum, takımın bi üst lige çıkmasından ziyade taraftarların desteği takdire şayandı.

vay bora abi. :) bahsetmiştin bana geçen. demek yola çıkıyon :cherry: haydi hayırlı yolculuk sana. bizim baba'lar da pazar döncekler belki yolda karşılaşırsın :) sarı taxi accent :cherry:

o ne demek yavf ? :) iyi bişeymi :cherry:

yarınki hamza'nın planına iştirak etcfek arkadaşlara iyi eğlenceler. ben sizin buluşma anınızda kesin bi semtte 80'le gidiyor olcam:pr:

Şehir merkezinde bi tane siyah Burgman An 400 gördüm şahane bi scooter :cherry: tanıyanınız varmı tanışmam lazım scooter'cıyla :cherry:
sinan gördüğün suzıkı burgman benim müşterim.İstanbuldan yeni getirdik 2004 model 2450 km de gurbetçi birinden aldık. Fiyatı 8000 ytl .arkadaşın adı tarık. merakanı gidereyim dedim

yeni yaşın kutlu olsun ismail dayı :p 1 sene daha yaşlandın yane racing'e binemeden :queen:

sinan gördüğün suzıkı burgman benim müşterim.İstanbuldan yeni getirdik 2004 model 2450 km de gurbetçi birinden aldık. Fiyatı 8000 ytl .arkadaşın adı tarık. merakanı gidereyim dedim

saol salim abi. çok güzeldi hrrrrr :mrgreen:

adaş'ım için burayı ziyaret edin ve imzalayın. :rendeer:

http://motobulten.com/sinansofuoglu/

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar