[İzmir MT] 16 MAYIS 2008 ** Teras Kazan, Biz Kepçe Buluşması :)**

arkadaşlar saat kaça kadar takılıosunuz birde sadece motoru olanlar ve motorcu olan arkadaşlar tekmi gelioo bilgilendirirseniz seviniriz

motor motorsuz fark etmez, saat 7,30 da gelmeye baslıyoruz gecenın ılerleyen saatlerıne kadar ordayız :wiinkk: tabi bizle beraber şart deil gecenın gec saatlerıne kadar durmanız işi olan evı uzak olan arkadaslarımızda erken kalkabılıyor :cat: eşi ve kız arkadaslarıyla gelenlerde cok :cat:

motoru olmayanlara cillop gibi bir honda cbf 150 itina ile satılır :cherry:

Sevgili aliyi en son bu halde görmüştük :queen:

ama yeni stili ile bizlerle oalcak cuma günü :queen:

dsc01239gr0.jpg

erhan başka resimmi bulamadın burda ali görünmüyo bile :mrgreen::cherry:

aşk olsun serçedando orda daha ne olcak :) ha ali ha serçedando :mrgreen:

zaten bence ali gelse de cuma biz bir süre göremeyebiliriz kendisini. Ben şahsen yolda karşıma çıksa zor tanırım gibi. Şimdi kısacık saçla nasıl olmuştur kim bilir?

Eywallah kardeşim o senin güzel düşüncen. Bizlerde seni aramızda gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz. O kadar yoldan kalkıp gelmen hakikaten takdire şayan

çayları demlemeye başlamışlar teras' ta başka kimler geliyor :queen:

Bende gelicem.Oyundan kaçıp gelicem ama :queen:

bu arada ben sıramı savdım yeni arkadaşlar gelmiş , hoş gelmiş.Kova , bez olayını iyice anlatsaydınız onlara.Şimdi şaka falan sanıyordur onlar. :cherry:

ne kovası ne bezi arkadaşlar yeni gelenlere motorlarımı yıkkatırıyosunuz :queen:

arkadaşlar bide ben bu topiği açmayı öğrenemedim hala ya bi ilgilenen arkadaşda yok biri anlatırmı

Son düzenleme:
ne kovası ne bezi arkadaşlar yeni gelenlere motorlarımı yıkkatırıyosunuz :queen:

arkadaşlar bide ben bu topiği açmayı öğrenemedim hala ya bi ilgilenen arkadaşda yok biri anlatırmı

ah kardeşim yıkamayla kurtulursan şükret şimdiden sana kolay gelsin eeeeeee mt ya üye olmak öyle kolaydeyil :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
geçen haftalarda Allahtan kovayı bezi unuttularda ben yıkamadan kurtuldum sende de şans varsa unuturlar :) bakalım akşam 7.30da orda olmaya çalışacagım ama dediğim gibi 8.30da kalkmam gerekli malum işimiz 9da başlıyor ve bucaya yetişmem lazım o bakımdan yaniii

Guten Morgen güzel izmir'in güzel insanları:rendeer:
Bakıyorumda yeni katılımda olacak bu akşam:wiinkk:
Ben bu kez'de yalnız geliyorum çünküme artçım iş icabı İslambol'a uçtu bu sabah:salut:
Onun için MT ye verdim kendimi sabahın köründe ve kafayı buldum.....ayyaşım ben hüühüüüüü

Son düzenleme:
Özercim sendemi yalnız kaldın, ben de bir haftadır yalnızım , Ayyaş oldum ayyaş Teras sonrası isterseniz bana uğrayın, sizi ayakta karşılarım ve içtiğiniz çayları hazmettirecek, aslan sütüm var karpuz var teneke tulum var EEE daha neolsun:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar