[İzmir MT] 16 MAYIS 2008 ** Teras Kazan, Biz Kepçe Buluşması :)**

ja ich habe keine zeit. o yüzden abbas passenger. çıkıyorum şimdilik ama will be back again. coming soon. çav bella, arivaderchie

Kafayı Türkçe yeseniz hani?

Biz de Almanca biliyoruz kardeşim, biz de ingilizce biliyoruz, ne ki bu şimdi?

Dil bilmeyen toplantıya gelmesin mi yani? :p

1 lisan 1 insan 2 isan 2 insan = ? :p

akşam olmak bilmedi bugun:( tabi benım gece 1 e kadar calıstıgımı düşünür iseniz imkansız :)

Evet benimde izmirdeki abilerimle ilk toplantı muhabbetim olacak cuma günü görüşmek üzere :cat:

ne yapalım bizede katılmak düşer

vayyy cok hızlısın be abi,

bütün gün bagırttım motoru mekandan cıkınca:)

bi bodrum yolculugum olacak eger cumartesiye ertelenirse ben de ordayım...

wallace VİKİNG e ilk cay benden, sen ısmarla gelince ben sana kredi kartıyla oderim:p

insallah orda gorusecegiz...

ha bu arada drinsu ve gureli de suzuki 800 lerdeler, ama ses vermiyorlar:silent:

Sercan, bu gidişle [MT İntruder] olacağız...

Fena da olmaz hani...

oyle görünüyor kardesim, Behzat abi nin kızında da intruder var, yani ailecek intruder kullanıyorlar, o zaman Rahmi dede de Semra ablaya alsın bi intruder hatta bize de alsın bizde binelim... dede olmak kolay mı?:cherry:

oyle görünüyor kardesim, Behzat abi nin kızında da intruder var, yani ailecek intruder kullanıyorlar, o zaman Rahmi dede de Semra ablaya alsın bi intruder hatta bize de alsın bizde binelim... dede olmak kolay mı?:cherry:

Öyle ama, şimdi kime anlatacaksın bu durumu, Rahmi Dede dolmuşa binmiyor, MT İzmir topiğine bakarsan görürsün :queen:

vayyy cok hızlısın be abi,

bütün gün bagırttım motoru mekandan cıkınca:)

bi bodrum yolculugum olacak eger cumartesiye ertelenirse ben de ordayım...

wallace VİKİNG e ilk cay benden, sen ısmarla gelince ben sana kredi kartıyla oderim:p

insallah orda gorusecegiz...

ha bu arada drinsu ve gureli de suzuki 800 lerdeler, ama ses vermiyorlar:silent:

kardeşim biz uyarız yederki çaylar demli olsun :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar