ee anadolu yakası dedım ama kımse cevap atmadı toplanma yerınız yokmu anadoluda :cyclopsan
ee anadolu yakası dedım ama kımse cevap atmadı toplanma yerınız yokmu anadoluda :cyclopsan
Selam Arkadaşlar yeni kayıt oldum geziyi görünce kaçırmıyım dedim. Bu benim ilk gezim olacak yaklaşık 100 km lik yol görünüyor TVS Apachi ile katılacağım. yolda arıza gibi durumlar için tecrübeli arkadaşlar yanımıza neler almamızı tavsiye ederler..
Eyvallah o zaman kardeş pazar görüşürüzz.Bu arada mesajdan alıntı yapmak istedim ama kutu seçilmiyor nedendir ?
benim derdime derman olacak biri yok galibar:
|
||||||||||
Murat CBF 150000 kardeşimiz Anadolu yakası buluşması teklif etmiş, bendeniz kabul ediyom teklifini
Arkadaşlar, carrefour bahçesinden 70 km/h hızla 15 dakkada benzincide oluruz. Bu sebeple, buluşak mı, beraber gideriz, eeii:silent:
+5 i motora alamıyacağıma göre hehehheebenim anlamadıgım bu artı yanında gelenler motosiklet i ile mi geliyor yoksa artçı olarak mı geliyorlar.
mesela + 5 diyor
bende carrefour da buluşrsanız gelirim TEM de tek başıma gitmeyi hiç sevmiyorum bide gişelereden sonra 18 km hiçde az bir mesafe değil