boss hoss

Ben motorumu götürdüğüm serviste bir tane boss hoss'u yakından görüp inceleme şansına sahip oldum paylaşmak isterim.
Gözlerime inanamadım dersem abartı olmaz, tamam güzel motor ama bana göre motor olarak biraz abartılı, devasa bir motor, sesi deseniz öyle motor sesinden çok adeta yanınızda sanki bir V8 american araba çalışıyor. 630 Kg. ağırlıktaki bir motorla köprü veya cadde trafiğinde düşünemiyorum sürücüsünü, ehh güç deseniz tamam var olmasına varda nerede o mesafe ve güzellikte yol ayrı bir konu, keza Türkiye içinde çok uygun bir motor olmadığı kanaatindeyim. Ama yine de bu dünyada sayılı adette olan motor görsel ve teknik verilerini paylaşmak istedim.

Orçun ustadan elde ettiğim teknik veriler :

Motor : V8 5.800 cc
Hp : 506
Aktarım : Otomatik vites ( Geri viteste mevcut)
Yakıt : Benzin ( Depo Hacmi 36 Lt.)

Ben bunu uzun yolda da kalkışta da yerim..... :p

Ciddiyim... :bounce:

mükemmell ötesi bence harika manyak deli bişi canlısını gördü kuzenim istanbulda bana anlatıyodu homurtusu 100 metreden geliyodu diyo gaza bassa nolur =)
bence harika ama fiyatını tahmin bile edemiyorum ve kullanışsız olabiilecegini düşünüyorum, param olsa alırmıyım bilmiorm =)
düşündümde alırım süper bişe :D

mükemmell ötesi bence harika manyak deli bişi canlısını gördü kuzenim istanbulda bana anlatıyodu homurtusu 100 metreden geliyodu diyo gaza bassa nolur =)
bence harika ama fiyatını tahmin bile edemiyorum ve kullanışsız olabiilecegini düşünüyorum, param olsa alırmıyım bilmiorm =)
düşündümde alırım süper bişe :D

Kupon bir motor olduğundan alıcısıda çok az ama Bodrum'dan İstanbul'a transferi yanılmıyorsam 45.000 $ civarı.

böyle bir motora amerikada binersin belki ama Türkiye'de vergisi ve benzin masrafını ödeyebilsen bile adama koyar ben onun vergisi kadar GL Mercedes e binebiliyorum. honda neyime yetmiyo üstelik o motordan daha hızlı ve daha estetik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ülen aldınız sanki de benziniyle vergisini dert ediyosunuz :)
küçük düşünmeyin yahu. o motosiklete o parayı veren kişinin emin ol ne benzin ne vergi sıkıntısı olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar aynı zamnda dünyanın en hızlı motoru olma ünvanınada sahip olan motordur kendisi.

Motorlar güzel.
İlk resimdeki motordaki koruma demirleri tabiri caizse "at....kelebek konmuş" misali olmuş.:cherry:Her tarafı grenajlı motora hiç olmuşmu simsiyah su borusu gibi koruma demiri:farao:

Cok gereksiz bence ( Teknik bilgileri teknolojisine verilen emege lafim yok.) ki ben tam bu tarz motorlar severim ama yinede 50cc bir motoru kendime yakıstıramadıgım gibi bunuda yakıştaramıyorum.

yazlık komşumda var. siteye girdiğinde ayağınızın altı sarsılıyor resmen.

Sarsıntıdan Motorun üzerindeki adam nasıl duruyor o zaman:silent: bence onu şikayet ederler yönetim olarak da siteden atarlar:cherry: Yoksa camları, yer zeminlerini falan kaldırır.:queen:Gitsin uçak pisti falan kiralasın bence:bounce:

Sarsıntıdan Motorun üzerindeki adam nasıl duruyor o zaman:silent: bence onu şikayet ederler yönetim olarak da siteden atarlar:cherry: Yoksa camları, yer zeminlerini falan kaldırır.:queen:Gitsin uçak pisti falan kiralasın bence:bounce:

hayır tam tersi öyle bir komşum olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. çünkü bu konu açıldığında benim komşumda var diye hava atıyorum:queen:

yok şaka bir yana motorun sesini duymak, gidişini seyretmek tek kelimeyle harika.

ama dediğiniz gibi motor yerinde dururken resmen sürücüsü olduğu yerde zıplıyor:mrgreen:

harika makine..

çok şişko bencede.motosiklet terimini aşıyor bu makina:)Her ne kadar iki tekerlekli olsa da bu daha çok bir tankı andırıyor:)

ya çirkin mirkin ama mustang motoru var üstünde sesi yeter .....

yan aynalar gerçekten işe yarıyor mudur sizce?

Kupon bir motor olduğundan alıcısıda çok az ama Bodrum'dan İstanbul'a transferi yanılmıyorsam 45.000 $ civarı.

düşündügümden cok daha uygun cıktı fiyat
tabiki ucuk fiyat ama böyle bi motora verilir =) (bende yok ayrı mesele :D )
ayrıca unu veren adam verigisini benzinini düşünmez siz kendinize dert etmeyin arkadaşlar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar