grup geziler için motor yanına sepet yaptırsak nasıl olur?sen de gelirdin.Tamam doktor sakin ol, alıştın sen uzun gezilere :cherry:
grup geziler için motor yanına sepet yaptırsak nasıl olur?sen de gelirdin.
sana söz sen o sepetteyken 200 e çıkmam.180-190 uyar mı?Offf yaaa abi kendimi bir an için o sepetin için de düşündüm de kendi kendime kahkaha atıyuorum şu an :queen:
Sepet fikri süper fikir, gezilerden beni de mahrum bırakmayıp bu fikri ortaya attığınız için teşekkür ederim :rendeer:
sana söz sen o sepetteyken 200 e çıkmam.180-190 uyar mı?
sana söz sen o sepetteyken 200 e çıkmam.180-190 uyar mı?
sen 60'ı geçiyor muydun yau :mrgreen: :queen:
imkan ve şartları karıştırma onur o ybr ile,alette traktion controller var.sen 60'ı geçiyor muydun yau :mrgreen: :queen:
fazerde hız kesici ancak 250 de çalışıyormuş(eski sahibi dedi)
hafta sonu ne yapıyoz ya.yemiş seni :mrgreen:
özledim yau yarın gel de konuşak :cat:
bana cuma da uyar ama hep çarşambaları olunca rituel olur herkes kendini çarşambaya ayrlar diye düşünüyorum. Bi çarşamba bi cuma arkadaşların aklı karşabilir?
Murat Hocam sen neden cuma istedin?
doktor kendi adıma konuşayım uzun bir geziye gelemem ben bu hafta kısa bir tur 90 - 100 km toplamda mazsimum 200 km lik bir gezi olursa gelebilirim. Zaten daha uzun mesafeli bir gezi için çarşamba bile toplaşsak ayarlayamayız :rendeer::rendeer::rendeer:murti toplantı tarihiyle oynama.hiç cumadan plan yapılıp yola çıkılırmı ya?karar için çaşamba bile geç aslında.
belki uzun bişey olcak cuma geceden çıkacak millet belli mi olur?
sadece bu hafta için cuma dedim ben. Şu saaten sonra kime haber verebilirizki çarmba toplaşması için. Topik bile açıılmadı