[İzmir - MT]

ben de hiç yaya olarak karşılaşmadım... Bir kere artçı aldığım bir bayan dedi yolda giderken, dengemi kaybettim, neredeyse düşüyorduk... Dedim kıza, "bunun yeri burası değil, dolmuşa binelim orada söyle" dedim... O gün bu gündür dolmuşlarda hep Jön modunda gezerim...

:queen::queen::queen:

:queen:

hakkatten tutuyomu ,
e sen bana en uzun minibüs güzergahını söölesene, bi de dolmuş bindi inmedi tarifesi kaç para yazıyo ?

yeni bi takım elbisem var yarın bi deneyeyim onu dolmuşta

Yeni başlayanlar için Alsancak- Evka-3 Güzel bir güzergah. Hatta genç ve güzel kız popülasyonu fazla olduğu için bu hat için "GÜZELGAH" tabirini kullanan insanlar da yok değil

Bunun dışında Buca Koop- Eğitim fak. arasındaki dolmuşların tamamı yine yukarıdaki vasıflara haiz olup, Öğrenci yurdundan binen erkek popülasyonu gözardı edilmemelidir...:queen:

Bu arada, hepsi Serçe'den önceydi benim için...bunu da belirteyim, sonra başımız ağrımasın :)

Son düzenleme:
Yeni başlayanlar için Alsancak- Evka-3 Güzel bir güzergah. Hatta genç ve güzel kız popülasyonu fazla olduğu için bu hat için "GÜZELGAH" tabirini kullanan insanlar da yok değil

bende bu GÜZELGAHA katılıyorum. şimdi motoru bırakıp iki tur bornova-buca güzelgahında gezeceğim. Yarın izlenimlerimi yazarım.

İzlenimlerini bekliyoruz Wallace, Teşekkürler...

Sevgili seyirciler şimdi de Hatay-Nokta muhabirimiz Vasco'ya dönüyoruz,

Vasco; sende durum nedir?

Salı hakketten sallandı, sokakta bir sessizlik hakim heyecanlı bir bekleyişle iş çıkış saatlerini bekliyorum, bilenler bilir benim dukkanın önü ana cadde panayır alanı gibi 6dan sonra izlenimlerimi aktarıcam :mrgreen:

Bunun dışında Buca Koop- Eğitim fak. arasındaki dolmuşların tamamı yine yukarıdaki vasıflara haiz olup, Öğrenci yurdundan binen erkek popülasyonu gözardı edilmemelidir...:queen:

Bu arada, hepsi Serçe'den önceydi benim için...bunu da belirteyim, sonra başımız ağrımasın :)

Dolmuşa mı getiriyorsun Ali, Yoksa o hatlarda bir ortaklığın falan mı var?

günaydın izmir mt hayırlı işler

dolmuş güzergahı olarak size ksk - bornova önerem daha salam oluyo ora

karmacoma ya alsancak - evka3 kesinlikle salam olur :cherry:

günaydın izmir...

bu sene güzel yağmur yağdı maşaallah..sabah yine ıslandım:silent:

günaydın izmir mt hayırlı işler

dolmuş güzergahı olarak size ksk - bornova önerem daha salam oluyo ora

karmacoma ya alsancak - evka3 kesinlikle salam olur :cherry:

Ne salamı hala yahu... Sağlam desene bi kerecik... :p

yok istemem benim nemlendirici kremim var :)
vazelinini sen kullan:queen::queen:

Oldu abi, elcik koruma da oldu... Koskoca Suzuki koymamış, e koymak bize düşer..

yaw ne biçim bir gün biri yağmur der diğeri salam biri hat işletir diğeri elcik koruması der ötekinin zinciri vazelinle yağlanır. Allah sizin cezanızı verecek. kayış mayış kalmadı balatalar zaten çoktan sıyırdı hadi bakalım hayırlısı.

Neyse gelelim konumuza geçen gece arapkadrilerde kalmıştım. orada bir görüntü beni çok güldürdü.
img2792rc0.jpg

bu arabımız kadrimiz

ve bu da moto guettalı ayakkabısı. Bu mizansen değildir tamamen gerçektir. Giden görebilir. Arap Kadrinin dediğine göre motoguetta takarsan ayakkabını hırsız bile çalmıyormuş. Hırsızlıktanda koruyor dedi. Ve ben tüm gece gülmekten yarıldım

sonra dün gece inciraltına gittik. Ve uglychild özüne döndü. Vahşi batının en vahsi kowboyu karşınızda. Ugly on the horse

img2794gg2.jpg

mont tamam neyse hava serin diye üzerinde. Ama kaskla ata binen bi sen varsın be kardeşim şu dünyada. Bu arada atın desenleri ve senin kıyafet de büyük bir uyum içinde belirteyim

img2801me0.jpg

bu görüntü tanıdık geldi nasrettin hoca misali ama o kavuk takardı

img2800lx1.jpg

bu resime yorum yazmamak daha iyi. zaten hemen mal sahibi geldi ve atını aldı gitti.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar