Neyse gelelim konumuza geçen gece arapkadrilerde kalmıştım. orada bir görüntü beni çok güldürdü.
![]()
bu arabımız kadrimiz
ve bu da moto guettalı ayakkabısı. Bu mizansen değildir tamamen gerçektir. Giden görebilir. Arap Kadrinin dediğine göre motoguetta takarsan ayakkabını hırsız bile çalmıyormuş. Hırsızlıktanda koruyor dedi. Ve ben tüm gece gülmekten yarıldım
sonra dün gece inciraltına gittik. Ve uglychild özüne döndü. Vahşi batının en vahsi kowboyu karşınızda. Ugly on the horse
![]()
mont tamam neyse hava serin diye üzerinde. Ama kaskla ata binen bi sen varsın be kardeşim şu dünyada. Bu arada atın desenleri ve senin kıyafet de büyük bir uyum içinde belirteyim
![]()
bu görüntü tanıdık geldi nasrettin hoca misali ama o kavuk takardı
![]()
bu resime yorum yazmamak daha iyi. zaten hemen mal sahibi geldi ve atını aldı gitti.
burda bakıyo sercan
- acaba başka bi işede yararmı bu at diye:queen::queen::queen:
arabım merhaba kardeşim...daha doğrusu hızlı tüm gençlere selam....
![]()
arabım merhaba kardeşim...daha doğrusu hızlı tüm gençlere selam....
![]()
bence ali nin üzerindeki tshirt daha kıymetli. Her zaman bu tip yanlışlıklara maruz kalmış ürünler yıllar sonra çok ciddi rakamlara satılıyor. Mesela atatürkü ters basılmış bir 20 lira şu ara çok para eder. O yüzden bence ali o tshirtü giyme, sakla yıllar sonra belki bi DL parası eder
çok haklısın wallacem benim:mrgreen:
ali o tişörtü mutlaka sakla sakın giyme
bundan 50 sene sonra (TABİKİ SAĞLAM KALIRSA:queen:) bi DL verebilirim belki:queen::queen::queen:
wallace sağol kardeşim...
bahsediyordu arapkadri bende dün akşam bir sitenize konuk olayım dedim...
allah muhabbetinizi arttırsın...
arap ;600RR yollarımı yalar,virajlarımı yalar bilmem artık...
yalnız şunu söyleyeyim 2006 dan sonra 2008 fena gidiyor...
sana da tavsiyem artık al şu hayabusayı..puhahahahhaaa
Arap yanlış mı okudum sen ve hayabusa aynı cümle içine girdiniz