[İzmir - MT]

ya aslında senin de o arkada duran küçük sıpayla foton vardı ama senden sıpa gözükmemiş yüklemedim siteye. çok anlamsız bir foto olacaktı yoksa

Neyse gelelim konumuza geçen gece arapkadrilerde kalmıştım. orada bir görüntü beni çok güldürdü.
img2792rc0.jpg

bu arabımız kadrimiz

ve bu da moto guettalı ayakkabısı. Bu mizansen değildir tamamen gerçektir. Giden görebilir. Arap Kadrinin dediğine göre motoguetta takarsan ayakkabını hırsız bile çalmıyormuş. Hırsızlıktanda koruyor dedi. Ve ben tüm gece gülmekten yarıldım

sonra dün gece inciraltına gittik. Ve uglychild özüne döndü. Vahşi batının en vahsi kowboyu karşınızda. Ugly on the horse

img2794gg2.jpg

mont tamam neyse hava serin diye üzerinde. Ama kaskla ata binen bi sen varsın be kardeşim şu dünyada. Bu arada atın desenleri ve senin kıyafet de büyük bir uyum içinde belirteyim

img2801me0.jpg

bu görüntü tanıdık geldi nasrettin hoca misali ama o kavuk takardı

img2800lx1.jpg

bu resime yorum yazmamak daha iyi. zaten hemen mal sahibi geldi ve atını aldı gitti.

kanka bütün gece o atı düsünmekten uyuyamadım... alacam onu, ve ona bi tek ben binecegim... bu arada videolar nerede....

Arap kadri nin bahcesine baglarız artık:mrgreen:

burda bakıyo sercan
- acaba başka bi işede yararmı bu at diye:queen::queen::queen:

abi ayıp oluyor ama :queen:

Son düzenleme:
arabım merhaba kardeşim...daha doğrusu hızlı tüm gençlere selam....
:p:p

VAYYYYYYYYYYY
coachum 2003üm sertaçım hoşgeldin. burda da beni takip ettin haaa:queen::queen:
bi eksik kayık yıldızım kaldı. o da gelsin tam olalım. Çaylar benden kardeşim.

600RR Arap Kadrinin geçtiği yolları yalaRR:queen::queen::queen::queen:

günaydın izmir. buyrun size gülmek için bir şans. ugly on the horse karanlık çıktığına bakmayın net izlenebiliyor.

[GV]6200525893029260748[/GV]

[GV]-4351445048378812560[/GV]

[GV]6229230602727648679[/GV]

Son düzenleme:
günaydın izmir mt hava çok güzel bugün

aha türkçeyi söktüm :queen:

bu arada fotolara bayıldım

Son düzenleme:
sercan rezilsin :queen:

Ali'nin t-shirtü, hemen bastım satış bölümüne, bu hatamızın duzeltılmesı ıcınde 20 beleş t-shirt istiyoruz dimiiiii arkadaslar :queen:

dsc01239gr0.jpg

bence ali nin üzerindeki tshirt daha kıymetli. Her zaman bu tip yanlışlıklara maruz kalmış ürünler yıllar sonra çok ciddi rakamlara satılıyor. Mesela atatürkü ters basılmış bir 20 lira şu ara çok para eder. O yüzden bence ali o tshirtü giyme, sakla yıllar sonra belki bi DL parası eder

bence ali nin üzerindeki tshirt daha kıymetli. Her zaman bu tip yanlışlıklara maruz kalmış ürünler yıllar sonra çok ciddi rakamlara satılıyor. Mesela atatürkü ters basılmış bir 20 lira şu ara çok para eder. O yüzden bence ali o tshirtü giyme, sakla yıllar sonra belki bi DL parası eder

çok haklısın wallacem benim:mrgreen:

ali o tişörtü mutlaka sakla sakın giyme
bundan 50 sene sonra (TABİKİ SAĞLAM KALIRSA:queen:) bi DL verebilirim belki:queen::queen::queen:

çok haklısın wallacem benim:mrgreen:

ali o tişörtü mutlaka sakla sakın giyme
bundan 50 sene sonra (TABİKİ SAĞLAM KALIRSA:queen:) bi DL verebilirim belki:queen::queen::queen:

Senin DL 50 sene sonra kim bilir hangi dağın başında kalır. O iş sakat olmaz. Ya dağı bayırı bırak ya ali'me böyle ümitler vaad etme:queen::queen::queen:

Sofuoğlu kardeşlerin anısına ve tarfikte yaşadığımız sorunları dile getirmek adına organize olabildiğimiz kadar, belirleyeceğimiz yerlerde motorlarla bir eylem yapalım. Bu eylemin amacı trafikte yaşadığımız sorunlar, bayanların yaşadığı sorunlar.. vs... Mesela İzmirden İstanbul'a uzanan bir trafik olabilir ya da ankara'ya..

Ve bunu her yıl düzenleyebiliriz. Piknik yapılır.. sohbet edilir. Başka illerdeki arkadaşlarımızla konuşuruz...

Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum... Bizim amacımız kitlesel tepkimizi vermek.. Ben Miyonun trafikte yaşadığı durumları biliyorum. Bu en hafifi... Daha neler oluyor...

Motorlarımıza çarpıp kaçanlar, ölüme terk edenler var....

Motorlarımızı gazlayalım....

wallace sağol kardeşim...
bahsediyordu arapkadri bende dün akşam bir sitenize konuk olayım dedim...
allah muhabbetinizi arttırsın...
arap ;600RR yollarımı yalar,virajlarımı yalar bilmem artık...:):)
yalnız şunu söyleyeyim 2006 dan sonra 2008 fena gidiyor...
sana da tavsiyem artık al şu hayabusayı..puhahahahhaaa

wallace sağol kardeşim...
bahsediyordu arapkadri bende dün akşam bir sitenize konuk olayım dedim...
allah muhabbetinizi arttırsın...
arap ;600RR yollarımı yalar,virajlarımı yalar bilmem artık...:):)
yalnız şunu söyleyeyim 2006 dan sonra 2008 fena gidiyor...
sana da tavsiyem artık al şu hayabusayı..puhahahahhaaa

alacam alacam ortalığı telaşa verme yaw:mrgreen::mrgreen:

sanada verecem HAYABUSAyı bi ÇEŞME yapıp gelecen rodajda:queen::queen::queen::queen::queen:

Arap yanlış mı okudum sen ve hayabusa aynı cümle içine girdiniz

evet kanka yanlış okumadın:)

ben ve hayalim olan

BEYAZ HAYABUSA:cat:

aynı cümle içindeyiz:mrgreen::mrgreen:

sen bu işi coach2003e sor o sana daha detaylı anlatır
ve sen gülmekden yarılırsın:queen::queen::queen:

alllah allah beyaz hayabusa hemde. neyse ben yarın coach un tükkana gideyim bari. çok merak ettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar