jesse'den sanatsal calismalar (lastik boyama)

ah sevgili moturcuuum yazık sana naptılar boyamışlar öle tüüüü :salut::p:cherry:

yha tekerleklerdeki yazıları boyamak için bir kalem var ondan alıp bendemi yapsam :queen: muharrem abi giderken hoş duruyomu lastiklerdeki boyalar güzel duruyorsa bende yapem bari :queen::queen::queen:(gıskandım)

motor dururken lastikler güzel duruyoda acaba bendemı yapsam diye dusundum ama
birde o lastıkler donerkenkı ortaya çıkcak olan iğrenç goruntu var :D

giderken daha güzel görünüyo .. bizzat muharremin arkasından geldim (:) far lastige vurunca parlıyordu ..... fakat boyatmak isteyen arkadaşların özel karışım boyama iftiyacı vardır .. özel tktiklerle boyanmıştır dikkatinize (:)

GKN

giderken daha güzel görünüyo .. bizzat muharremin arkasından geldim (:) far lastige vurunca parlıyordu ..... fakat boyatmak isteyen arkadaşların özel karışım boyama iftiyacı vardır .. özel tktiklerle boyanmıştır dikkatinize (:)

:cat::cat:
evet özel bir çalışmadır, lütfen evde çocuklarınıza denetmeyin:p

boya ozel arkadaşlar jesse tükürüyo içine katkı olarak topic acılmadan 15gun once boyanmıstı hala duruyo boyalar:p

muharrem motorunu yıkamadığın yetmiyormuş gibi hatta kendinde yıkanmadığın gibi birde motorunu jesse denilen adamın eline vermişsin :mrgreen: gerçi o motor gideli aylar oldu ama olsun gece gece aklıma geldi birden :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar