jesse'den sanatsal calismalar (lastik boyama)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulen jesse buraya gelince dengel bozuldu heralde :mrgreen:

muharrem kardeşim insan motoru temızler bee oha fln oldum yanı :p

bathu sen konuşme len pis kawacı :cherry:

yaw işkencemi edionuz motora abilerim:p
işkence edeceksiniz bari tavana felan asıp kırbaçlasaydınız:p

Muharrem kardeşim motorun Cem'in elinde bukelemuna dönmeden kaç kurtar lastikten
boyamaya başlamış valla bunun sonu hiç iyi olmayacak gibi tenhada kıstır boyaları al Cem den.

zuhah ah ah .. arkadaşlar motor kirli oldugu için canım emege kibarca mok atmışınız :D : D :D muharrem kardeşim geceleri kirden pastan farkedilmedigi için ve ayrıca ozel üretim boyamı deneme fırsatı gösterdigi için muharrem kardeşime teşekkür ederim ...

boyanın ozelikleri .. ustün yol tutuş ve performans ayrıca . 8.5 km den görünebilme .. özel ısıya dayanıklı akrilik ve fırınlanmış karışımlı boya .. ayrıca +8.7 hp beygir gücü.. muhtelif hatunların dikatlerini uzerine çekme ozelligi ( 3 hatun garantili ) ..

zuhah ah ah .. arkadaşlar motor kirli oldugu için canım emege kibarca mok atmışınız :D : D :D muharrem kardeşim geceleri kirden pastan farkedilmedigi için ve ayrıca ozel üretim boyamı deneme fırsatı gösterdigi için muharrem kardeşime teşekkür ederim ...

boyanın ozelikleri .. ustün yol tutuş ve performans ayrıca . 8.5 km den görünebilme .. özel ısıya dayanıklı akrilik ve fırınlanmış karışımlı boya .. ayrıca +8.7 hp beygir gücü.. muhtelif hatunların dikatlerini uzerine çekme ozelligi ( 3 hatun garantili ) ..

:queen::queen::queen::queen:bende isterim bende isterim:queen::queen:

siparişleriniz için online satış hattı .. ve jesse acil yol yardım numarası .. 0900 918 69 31

arayın gelip boyarım ... hiç üşenmem .. 170 ebat ustu lastiklere faiz fiyat uygulanır .. 200 ustu lastiklerde jant şeridi müeseseden .. çay yok (((((((((((((((:)

yol tutuş ve +beygirden tekere gelio makine acemi arkadaslara tavsiye etmem:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
telif hakkını halledelim benim drahdörüde boyasın..:p

ELİN DEĞMİŞKEN benim şu motorada işkence yapsana bak ben astım sen yola getir

( istediğin kadar uğraş ondan bişi olmaz ÇİNLİ o ÇİNLİ ne kadar süslesende RUS olmaz :queen:)

GKN

bence cool ve gothic bir şalışma olmuşttaa once motoru yıkasaydın sana zahmet yol tutusunu nekadar etkiler bilmem ama kanlı yollardan gecmiş gibi bu lastiklerle on göhüse bir merliyn airbrush ı ister nedersin

evet mhrrmkpnr da çok götik bi kardeşimizdir:p
dünde plakalığını altın sarısına boyadı:cherry:

oof feci makaraa var burdaa :queen::queen:
şiit boyacııı :p :mrgreen:

abi yapma yazık o motora jesse onu ole bi hale getirirki yakmaya kalkarsın:p:p

sen anladın onu:queen::queen:

YOK HAKKATEN ANLAMADIM YAW:queen::queen:

arkadaslar ogun hava yagmurluydu ve ben yagmurda enaz 50km yol yaptıktan snr geldim oraya ve ordan cıkıp gezmeyede dvm ettik yani bi anda tutturdu jes boyıcaz die boyadık yoksa bukdr kirli diil bnm motorum brz kirli:p

BIRAK OLUM BU İŞLERİ YA senı her gördüğümde yağmur yagan yerdenmı geliyorsun puhahahahhahaaaaa:p

biri bişi mi dediii :cherry::cherry: öptm cnm:rendeer:[/QUOTE
çeynç motora hayır çeynç motora hayır :queen::queen::queen::queen:

siparişleriniz için online satış hattı .. ve jesse acil yol yardım numarası .. 0900 918 69 31

arayın gelip boyarım ... hiç üşenmem .. 170 ebat ustu lastiklere faiz fiyat uygulanır .. 200 ustu lastiklerde jant şeridi müeseseden .. çay yok (((((((((((((((:)

fatura almazsak kdv den düşermisiniz canım :queen::queen:

evet mhrrmkpnr da çok götik bi kardeşimizdir:p
dünde plakalığını altın sarısına boyadı:cherry:

eh bizede zaten bi pavyon motorcusu lazımdı kanka dimi haydi muharremın pavyona gidelim:cat::cat::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
lastiklerini boyayacağına motorunu yıkasana sen :)

ya taktınız motor kirli motor kirli ((((((((:) muharrem çok mu temiz sanki .... :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar