kime veriyosun ayıptır sorması:queen:
zuhah ah ah .. arkadaşlar motor kirli oldugu için canım emege kibarca mok atmışınız: D
muharrem kardeşim geceleri kirden pastan farkedilmedigi için ve ayrıca ozel üretim boyamı deneme fırsatı gösterdigi için muharrem kardeşime teşekkür ederim ...
boyanın ozelikleri .. ustün yol tutuş ve performans ayrıca . 8.5 km den görünebilme .. özel ısıya dayanıklı akrilik ve fırınlanmış karışımlı boya .. ayrıca +8.7 hp beygir gücü.. muhtelif hatunların dikatlerini uzerine çekme ozelligi ( 3 hatun garantili ) ..
bence cool ve gothic bir şalışma olmuşttaa once motoru yıkasaydın sana zahmet yol tutusunu nekadar etkiler bilmem ama kanlı yollardan gecmiş gibi bu lastiklerle on göhüse bir merliyn airbrush ı ister nedersin
evet mhrrmkpnr da çok götik bi kardeşimizdir
dünde plakalığını altın sarısına boyadı:cherry:
abi yapma yazık o motora jesse onu ole bi hale getirirki yakmaya kalkarsın
sen anladın onu:queen::queen:
arkadaslar ogun hava yagmurluydu ve ben yagmurda enaz 50km yol yaptıktan snr geldim oraya ve ordan cıkıp gezmeyede dvm ettik yani bi anda tutturdu jes boyıcaz die boyadık yoksa bukdr kirli diil bnm motorum brz kirli![]()
biri bişi mi dediii :cherry::cherry: öptm cnm:rendeer:[/QUOTE
çeynç motora hayır çeynç motora hayır :queen::queen::queen::queen:
siparişleriniz için online satış hattı .. ve jesse acil yol yardım numarası .. 0900 918 69 31
arayın gelip boyarım ... hiç üşenmem .. 170 ebat ustu lastiklere faiz fiyat uygulanır .. 200 ustu lastiklerde jant şeridi müeseseden .. çay yok (((((((((((((((![]()
fatura almazsak kdv den düşermisiniz canım :queen::queen:
evet mhrrmkpnr da çok götik bi kardeşimizdir
dünde plakalığını altın sarısına boyadı:cherry:
eh bizede zaten bi pavyon motorcusu lazımdı kanka dimi haydi muharremın pavyona gidelim:cat::cat::queen::queen::queen::queen: