merhaba

merhaba arkadaslar ben istanbuldan feride bır arkadasımın tavsiyesi üzerine buraya katıldım kalabalık ve hoş bir mekana benziyor emınım ıyı vakıt gecırırız suan motorum yok ama Hyosung gv 250 crusiser istiyorum inş en kısa zamanda hayallerıme kavuşurum..

merhaba arkadaslar ben istanbuldan feride bır arkadasımın tavsiyesi üzerine buraya katıldım kalabalık ve hoş bir mekana benziyor emınım ıyı vakıt gecırırız suan motorum yok ama Hyosung gv 250 crusiser istiyorum inş en kısa zamanda hayallerıme kavuşurum..

hoş geldin sefa getirdin bize ne getirdin onu söle bakıyım :)

hoşgeldin feride kalıcı olman dileği ile tekrar hoşgeldin iyi eğlenceler forumda:)

hoşgeldin feride
hangi arkadasın mış bu söle bakalım :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kalıcı katılmcı olman dileği ile..:p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Aramıza hoşgeldin.............

hoş geldin. Aktif olman dileklerimle. İnşallah istediğin motora en kısa zamanda kavuşursun. ( benim hyo satlık. 2007 model siyah renk 4250 kmde.)

hoşgeldin feride arkadaşım.motosikletine en kısa zamanda kavuşman dileğiyle..nasıl heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum..ve lütfen tüm korumalarını da almayı ihmal etme..

hoş geldin cılgın arkadaşım sabah ve akşam caylarında motosikleten konuşmaya. devam sen ben ve serhat daha katedecek cok yolun var inşallah en kısa zamanda hayeline kavuşursun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee feride hoşgeldin, mrb demiş gitmiş sanırım motor almaya gitti

merhaba bende cok yenıyım aslında motora bıle cok yenıyım.sankı profosyonelmısım gıbı bıde tuttum honda 1000rr aldım...hayırlısı hoscakal

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
rahmetli nenemin ismiydi feride:pale:, pek raslamadığım bi isim.
neyse hoşgeldin:rendeer:

benim daha motorum yok ama bende bu siteye katılalı 1 ay falan oldu her gün girmezsem rahat edemiyorum.bağımlılık yaratabiliyor.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar