dınn dınn bn geldim.. bn kimmiyim?? t_gce t_g....//ce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yuppiii şappii... kavştum sonunda buralara...

herkese slmlarrr.... adım tuğçe...29.09.1989 doumluyum...avcılar civarında bn ve düldülü sık sık görmeniz mümkün... eer burdnsanz üç kez kısa kısa kornaya basn bn anlar ve mutluluk turlarına geçerm... zevzekliin bu kadarı yeter... düldül 2007 doumlu ekim 29da gözlerini açmış mondial 125 zn... 3600 km de... hergn bnmle bakırköye gidip geliyo... saolsn can yoldaşm oldu... ama bn ona kardeş alıp cıbırlanmayı düşünüyom... en kısa zmnda ins...

e kısa bn ve düldül... burda olduumuz içn mutluyuz:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldin tuçe.:rendeer:

Birazdan Gürkan:)cat:) sana forum kurallarını okumanı ve bu şekilde yazamıycanı felan felan sölüycektir, ilk azarını yemeye hazır ol.:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Tuğçe,keyifli sohbetler ,yararlı kazanımlar dilerim:)inşAllah en kısa sürede cıbırına da kavuşursun ama düldül kıskanmasın sonra :)

nedir bu telaş gecenin bi yarısı, yıllardır seni tutan biseymi vardı foruma üye olmaman için kavuştum fln:p

nys hosgeldin :)

o msj nece yazılmış :silent:
I don't andırstend seni

msjda ne diyo bilmiyom ama tanışma topiğine açıldığına göre hoş geldin demek icap ediyo galiba.

kavuştum dememin sebebi son toplantıda bulunmam ama formda üyeliğimin olmaması..anca şimdi kavuşabildim... inşallah merak giderilmiştir..

Hoşgeldin tuçe.:rendeer:

Katılımcı olman dileğiyle.:cat: :cat: :cat:

aramıza hoşgeldin arkadasım yakında bende bu mutlulugu yasıcam şimdiden heycanım var :) kalıcı olman dilegiyle :rendeer:

Hoş geldin :) yazıyla bile telaşını anlatmışsın bravo diyorum. Ama forumda kaçmıyo hani
:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar