moralim çok bozuk

benım makıne 160 kusur kg dostum her yere gırıp cıkıyorum . ufacık makıne nasıl cıkaramıyorsun o merdıvenlerı bır tane uzun kalas bul yatır merdıvenlere motor calısır vazıyette nasılsa scooter ortasına gır sen basamaklara ayaklarınla cıkarken hafıf gaz vererek motorunuda yukarı cıkar :wiinkk:

arkadaşlar motosikletimi kardeşim düşürdü. artık satılıkların arsına koydum. benim hep moralim bozuk kalacak. sizlerden bir bir allah razı olsun.

neden satıyon diye soracaksınız. ciddi hiç bir hasar yok sadece 3 beş cizik

ama ben takıntılı biriyim. 2 gündür zor uyuyom sinirimden. daha 300 km ye yeni gelmi,ştim. bütün keyfim kaçtı. kusura bakmayın.

Hocam saçmalama yaw insanlar hastalanıyor kolu kırılıyor ayağı kırılıyor Motor sonucta bu Çizilcekte kıırılcakta,Mala gelsin cana gelmesin.

Yahu düşen motor olsun, bufün 800km'deki motorumu aldım, kardeşime yakındaki futbol sahasında az biraz motor sürmeyi öğrettim. Onun aldığı zevk en baba Goldwing'den daha değerli benim için.

Apartman konusuna gelince... Tek başına motoru çıakrtmak gerçekten zor, ama eğer bir-iki gün binmeyeceksem yaklaşık 150 kiloluk motorumu en az bir kişinin yardımıyla 4 basamak çıkartarak evin içine alıyorum. Merdivenelrin üzerine genişçe bir tahta koyuyorum, ben bir yandan kardelşim veya babam kuyruktan itiyoruz, biraz kas gücüyle çıkıyor. Tek başıma olsam hayatta yapamam ama biraz yardımla çok da zor olmuyor.

arkadaşlar motosikletimi kardeşim düşürdü. artık satılıkların arsına koydum. benim hep moralim bozuk kalacak. sizlerden bir bir allah razı olsun.

neden satıyon diye soracaksınız. ciddi hiç bir hasar yok sadece 3 beş cizik

ama ben takıntılı biriyim. 2 gündür zor uyuyom sinirimden. daha 300 km ye yeni gelmi,ştim. bütün keyfim kaçtı. kusura bakmayın.

yazdığına göre kardeşin motorsikleti düşürmüş

Ahhhhh canımmmmmmmm çok duygulandım.. Neyse
rakkb5.jpg

sen buradan dewam et :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar