[Sakarya - MT]

Selam istedin bizden sana selam olsun.Ümit ben Sakaryadan....
Hoş geldin ümit hocam, görüşelim.

yaza kadar canlandırcaz sakarya mt yı,baska yolu yok,simdilik biraz daha uyusun
evet özkanım, ama yazı bekleyin malum ben artık temmuza kadar yokum ha geceleri gezerim gene o ayrı o saatten sonrada gelen olmaz.

S.a Arkadaşlar Düzce Tarafına Gezi Düzenlerseniz Bilgimiz Olsun Lütfen.
valla hocam hep otaraflardaydık, düzce şimşirlik akçokoca. Hatta düzcede sezai hocam akçakocada ali hocam var bizden kurtulmak için bırakacaklar artık motor olayını.

ben hala buralardayım arkadaşlar, haberiniz olsun. özkan görüşürüz umarım. hayırsız oduncu 3 aydır nerelerdesin yahu. adam bir telefon filan açar. ne oldu? bir hata mı ettik, bir kusur mu işledik? tamam sağlam motorcu değiliz, sana arkadaş olamıyoruz ama insanlık öldümü yahu.
valla hocam hep aklımdasın bende seni diyordum niye aramıyor diye, ne oldu bebiş.

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz
evet aslında izmitli dostlarla bi kaynaşma lagzım komşuyuz şurada ama bu pazar ben bile bilmiyorum ne yapacam.

9 marta pazar gunu ben sapancaya gıtmeyı dusunuyorum gelemk ısteyen olursa haberlesırız

gezdık göl havamızı aldık geldık..bu arada ümit abimizlede tanısmıs olduk(tasarslan)bundan sonra yazısmalarımızı burdan yapıyoruz eskıde oldugu gıbı.programlarımızı gezılerımızı burdan duyurabılırız..canlanın artık yaww:)

hava durumu önumuzdekı pazar gününü ıyı gösterıyor..bı fıkrı olan war mı nereye gitsek??gezı sezonumuz acılmıstır bilginize:rendeer::rendeer:

bu resımlerde gecen senekı yolculularımızdan bir kac anımız hafızalarımızda canlansınkı bu sene için daha guzel planlar yapalım..özgür kardesımmm(gildor)benım sana söyledegım 1 haftalık gezımızıdee bu sene yapalım,alemlere akalım yanii:queen::queen::bounce:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. İst.da yaşayan bir SAKARYA(SAPANCA)lı olarak aranıza katılmak isterim. Nisanda ki sınavdan sonra motorumu alıp memleketimin her yerini gezmek istiyorum. Hepinize iyi forumlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhabalar ben hendekte vatani görevimi yaptım hendek çamlıca beldesindeki keremali dağına çıkanınız yokmu yaw oralar çok güzel giderseniz resimleri çekinde millet mekan görsün saygılarımla SAKARYA MT :rendeer:

sakarya

selam sakaryalı arkadaşlar ben ıspartadanım bu seneki öss sınavında sakarya üniversitesini istiyorum olursa inşallah yanınızdayım arkadaşlar:wiinkk:

Son düzenleme:
merhabalar ben hendekte vatani görevimi yaptım hendek çamlıca beldesindeki keremali dağına çıkanınız yokmu yaw oralar çok güzel giderseniz resimleri çekinde millet mekan görsün saygılarımla SAKARYA MT :rendeer:
evet ben çıktım keremali dağına en uç nokltasına türbeye kadar çıktım 2 senedir tekrarlıyorum bu senede çıkarsam 3 olacak :)

arkadaşlar gelin sapancaya erikler oldu kirazlar da kızardı süper yani bende sapanca-yanıkköyündeyim sizin motorlara yetişemem ama 125 lik scooterla yatarım arkanıza :):)

Slm dostlar. Ben de sakaryalıyım. Hemide "manav" . Dostlar aranıza yeni katıldım. Mesleğim avukat. yeni suzuki vl800 aldım fuardan.teslimatı bekliyorum. Yaş 35 civarı... tanışmaktan mutluluk duyarım.....Saygılar...Sevgiler....

Selam Manav hemşerim. Sakarya'nın neresindensiniz acaba. Ben Söğütlü Fındıklı köyünden.

Arkadaşlar kemdimi tanıtayım bu arada.
Sakarya'nın Söğütlü İlçesinin Fındıklı köyündenim.
Fakat 15 yıldır İstanbul'da ikamet etmekteyim. Ailem hala memlekette
Yılda üç_beş kez giderim Sakarya'ya
Birkaç hafta sonra gelmeyi düşünüyorum zaten
Sizlerle görüşüp tanışmayi isterim.
Herkeze selamlar...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar