flaş!!flaş!!flaş!!efend_isoyu hiç böyle gördünüzmü

ne oldu iso :silent: hem kendini hem adanayı rezil ettin yaa :pr: Şimdi durumu kuratarcak hamle bekliyorum senden :bounce: :queen:

aranıza girmiim aranıza girmiim diyorum ama girmedende olmazki sen adamı kanka katili yaparsın zionnn aylar gecmıs olayın ustunden topici hortlatmışınnn...mod abiye şikayet etmek lazım seni ama ters teperde bn banlanırsam kötü olur hani ispikci sıfatıyla anılmak ıstemem :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iso bu ne hal :mrgreen:
cengizim anıları tazelemek adına hortlattığın bu konu için teşekkür ederim :cherry: vay iso vay nerdeeeeen nereye, terlikli hyoculuktan---->245 le viraja giren 600 rr cılığa :)

aranıza girmiim aranıza girmiim diyorum ama girmedende olmazki sen adamı kanka katili yaparsın zionnn aylar gecmıs olayın ustunden topici hortlatmışınnn...mod abiye şikayet etmek lazım seni ama ters teperde bn banlanırsam kötü olur hani ispikci sıfatıyla anılmak ıstemem :p

:cat::cat::cat: bişey yaptıysak kesin bir sebebi vardır:wiinkk:

iso bu ne hal :mrgreen:
cengizim anıları tazelemek adına hortlattığın bu konu için teşekkür ederim :cherry: vay iso vay nerdeeeeen nereye, terlikli hyoculuktan---->245 le viraja giren 600 rr cılığa :)

abi neerrrdeeeeeeeeenn nereye deemi dününü unutan arkadaşlar bugün vayybeaahh hondam la virava nasıl yattın dizim yere degecekti azdaha diye hava atıp cakas atıyolar şimdik sorsan onlara seni beni begenmezler...(kroyum emmeee para bende simileysi:p)

Son düzenleme:
:queen::queen:

Adananın Delikanlısı, yakışıklısı, SS' çisi, Sandeletsiz çıkmam abisi :p öldürdün beni isoooo :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sanki bütün geceyi sokaklarda evsiz barksız motosikletiyle başbaşa geçiriyor gibi, yazık yaw çocuğa :cherry:

olim iso adana mt nin karizması paspas olsu herkes üstünde hıdırellez kutlaması yapıyor,çık artık kurtar,kimsenin yüzüne bakamaz olduk yaa

Bende öyle diyom ama ortalıkda görünmüyor :silent: Acaba daha kaliteli terlik aramayamı gitti acaba :queen: :queen: :queen:

isooooo ne diolar leyn...
kaliteli değilde daha ucuzu vardır ona bakmaya gitmiştir kesin...
muzaffer abi adam bide dioki pozantıdan aşağı inerken virajda yatarak tokatladım 600 f çiyi :queen:

olim iso adana mt nin karizması paspas olsu herkes üstünde hıdırellez kutlaması yapıyor,çık artık kurtar,kimsenin yüzüne bakamaz olduk yaa

yaw adaşım cengiz abim iso önce kendini bir kurtarsın sonasına bakarız biz
:p

Bende öyle diyom ama ortalıkda görünmüyor :silent: Acaba daha kaliteli terlik aramayamı gitti acaba :queen: :queen: :queen:

abi ne yapsın cocuk terlikle daha havalı oluyomuş:mrgreen:

Son düzenleme:
isooooo ne diolar leyn...
kaliteli değilde daha ucuzu vardır ona bakmaya gitmiştir kesin...
muzaffer abi adam bide dioki pozantıdan aşağı inerken virajda yatarak tokatladım 600 f çiyi :queen:

Sen onun her dediğine inanma :bounce: :queen: :queen:

abi ne yapsın cocuk terlikle daha havalı oluyomuş:mrgreen:[/QUOTE]

Galiba haklısın :cat: hiç öyle düşünmemiştim :cat::queen: :cherry: :queen:

Son düzenleme:
Ulen Allah'tan gündüzleri yokum dükkanda hemen arkamdan ne işler çevirmişsinizz,abi işimiz o kadar aceleydiki ayakkabı giyecek zamanım yoktu,çıktık gittik ama ne bileyim kankamın iş birlikçi ajan olduğunuuu,bu arada ben hataylıyım arkadaşlar durumun adana ile hiç bir alakası yoktur ( sosyal mesaj smileysi ):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen şimdi bide ben arabım dersin..:p

ay adaşım cengiz abim iso önce kendini bir kurtarsın sonasına bakarız biz
:p
abi ne yapsın cocuk terlikle daha havalı oluyomuş:mrgreen:

pembe t-shirt u begenmion bide cumlelerinde ay li felan konusuon ne ayaksin anlayamadim cengiz abi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar