[MT Ankara] 10-11 Mayıs Uşak-Büyükoturak Kampı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankaralılar icin kotu bi tarih oldugunu defalarca soyledim...
ben Çok buyuk ihtimal yokum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapma kardeşim METEHAN için yorganı yakma biz AZ olalım adam gibi olalım zevk alalım GELİN CANLAR BİR OLALIM GEZELİM EĞLENELİM DÜNYA KİMSEYE KALMAZ :cat:
doğru demişsin :cat:
Ankaralılar icin kotu bi tarih oldugunu defalarca soyledim...
ben Çok buyuk ihtimal yokum.
Ankaralı'lar için doğru tarih ne zaman peki? Her tarih için mutlaka pek çok kişinin bahanesi oluyor. Ankaralılar için hiç bir zaman doğru tarih olmadığına göre aynı zamanda her tarihte doğru zaman demek anlamına gelir :wiinkk:

Ankaralı'lar için doğru tarih ne zaman peki? Her tarih için mutlaka pek çok kişinin bahanesi oluyor. Ankaralılar için hiç bir zaman doğru tarih olmadığına göre aynı zamanda her tarihte doğru zaman demek anlamına gelir :wiinkk:[/QUOTE]

doğru zaman diye bir kavram yok ZAMANI BİZ YAZACAĞIZ :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yarın sanırım İzmirli arkadaşlarımız için bilgileri ve rotayı belirleyeceğiz... :cat: Henüz geldim eve ve uyumam lazım... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
doğru demişsin :cat:

Ankaralı'lar için doğru tarih ne zaman peki? Her tarih için mutlaka pek çok kişinin bahanesi oluyor. Ankaralılar için hiç bir zaman doğru tarih olmadığına göre aynı zamanda her tarihte doğru zaman demek anlamına gelir :wiinkk:

Agbi ben sana basından beri diyorum ya ankaralılar he dayim cayarlar diye...

Ama bu tarihte hacettepe + bilkent universitesinin bahar senlikleri var ki ankarada yasayan cogu insan bu senlikleri bekliyo cunku ankarada baska eglence yok. Senede 1 olan bu senlikler varkende gezii... yanee..

Agbi ben sana basından beri diyorum ya ankaralılar he dayim cayarlar diye...

Ama bu tarihte hacettepe + bilkent universitesinin bahar senlikleri var ki ankarada yasayan cogu insan bu senlikleri bekliyo cunku ankarada baska eglence yok. Senede 1 olan bu senlikler varkende gezii... yanee..

Son 5 geziye katılanlardan bu şenlikleri bekleyen olduğunu sanmıyorum. Olsa söylerlerdi :cherry: ha rayjay, _alp_ , matiz, er6inbay vs. diyorsan zaten gelmiyorlar gezilere :p

Son 5 geziye katılanlardan bu şenlikleri bekleyen olduğunu sanmıyorum. Olsa söylerlerdi :cherry: ha rayjay, _alp_ , matiz, er6inbay vs. diyorsan zaten gelmiyorlar gezilere :p

onurcum sana bütün gezmelerinde bşarılar diliyorum...
ayıb ediyosun beni kaybediyosun...
kolay gelsin...
sana iyi gezmeler...

arkadaşlar rota planını çıkardım ve ekledim ilk mesaja oradan takip edebilirsiniz :cat:

O yazdıkların gecen seneki gezilerin ( sen olmasan bile ) cogunu oluşturan arkadaşlar.

Son 5 geziye katılanlar gecen sene nerdeydi ? ? ?
aaa sanırım onlarin ilk 5 gezisimi ne...

Cık cık cık itici konusmalar yakışmıyo bence...

ben fikrimi belirttim, fark ettiysen adda vermedim ama benim tercihim senlikler olucaktir. Ankarada yılda 1 kere oluyo bu eglenceler...

arti ayni hafta Ales var...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
O yazdıkların gecen seneki gezilerin ( sen olmasan bile ) cogunu oluşturan arkadaşlar.

Son 5 geziye katılanlar gecen sene nerdeydi ? ? ?
Geçen yıl eylülde aldım motorumu ve ehliyetim yoktu :wiinkk:

Büyükoturakta hava sıcaklığı oldukça düşükmüş bugün aldığımız haberlere göre. Ayrıca meteoroloji yağış gösteriyor. 17 mayıs değilde Kampı 24 - 25 mayıs tarihlerine ertelesek mi acaba? Fikirleriniz nedir. Benim için yağışta olsa fark etmez ama artık birazda kuru gezmek istiyorum ne zaman yola çıksam yağıyor :salut: Şenkliklerde geçmiş olur madem bakalım kimler gelir görürüz

Bugüne kadar gelmeyi planlıyordum ancak maalesef haftasonuna iş çıktı. Size iyi yolculuklar.

Büyükoturakta hava sıcaklığı oldukça düşükmüş bugün aldığımız haberlere göre. Ayrıca meteoroloji yağış gösteriyor. 17 mayıs değilde Kampı 24 - 25 mayıs tarihlerine ertelesek mi acaba? Fikirleriniz nedir. Benim için yağışta olsa fark etmez ama artık birazda kuru gezmek istiyorum ne zaman yola çıksam yağıyor :salut: Şenkliklerde geçmiş olur madem bakalım kimler gelir görürüz

Muhtemelen o hafta Sivas'ta olacağım :)

Yağmur nerde, ben neden göremedim:

http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=USAK

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
onurcum sana bütün gezmelerinde bşarılar diliyorum...
ayıb ediyosun beni kaybediyosun...
kolay gelsin...
sana iyi gezmeler...

ankaraya geri dönersem onurun enduro cephesine karşı bir cephe ile mt yi ikiye hatta üçe bölerim siz hiç endişe etmeyin ehehehe

pro bazen cinsliğin tutuyor :cherry:

alper abicim ales var 11inde , sizi iyi eğlenceler dilerim yolunuz açık olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL

sanırım 11 inde idi galiba kamp... 17 nerden çıktı yaw?... :silent::silent::silent:

Ales nedir yenirmi?... Ne işe yarar?... :silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanırım 11 inde idi galiba kamp... 17 nerden çıktı yaw?... :silent::silent::silent:

Ales nedir yenirmi?... Ne işe yarar?... :silent::silent:
doğru kamp 11 idi yanlış yazmışım meteorolojiye tekrar baktım bu kez güzel görünüyor. Ales'i bende sordum mastır sınavı mıymıy yüksek lisan mı öyle bir şeymiş işte :wiinkk:

Yau sezonun ilk pist yarışının olduğu tarihte herkes kampa mı gidiyor? :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar