Katılmayı çok isterdim ama bu haftasonu nöbetçiyim...katılacaklara iyi eğlenceler...
kampa gelip ertresi gün İzmir ekibiyle birlikte Körfeze gidebilirsin mesela :wiinkk:Yau sezonun ilk pist yarışının olduğu tarihte herkes kampa mı gidiyor? :silent:
kampa gelip ertresi gün İzmir ekibiyle birlikte Körfeze gidebilirsin mesela :wiinkk:
PO yu tercih ediyorum benOpet sponsorluğunda mı?![]()
görüşmek üzere sanırım Kütahya'dan baya bir katılım olcakselamlar Ankaralı arkadaşlar,bende kütahyada yaşıyorum ama ankaralıyım. MT-Kütahya olarak yola çıkacağız.zaten bizim yolumuz daha yakın(114km) size göre. h.sonu hava iyi gibi. görüşmek üzere diyelim şimdiden.![]()
selamlar Ankaralı arkadaşlar,bende kütahyada yaşıyorum ama ankaralıyım. MT-Kütahya olarak yola çıkacağız.zaten bizim yolumuz daha yakın(114km) size göre. h.sonu hava iyi gibi. görüşmek üzere diyelim şimdiden.![]()
Gel tabii ya hasret gideririz ::cheeeeer::sefereee::repci::::asker:: Seninde MT üyesi olduğunu öğrendim yaa![]()
walla emrah ya formlarda karşılaşmakta varmış. burda olmasa kamp alanında karşılaşacakmışız zati. hangi ara motorcu oldun:cherry:
Bizim yolumuz sizden biraz daha uzun. Siz oturakta oturmuş vaziyette bekleyin bizi. Bugün gelecek arkadaşlarla konuşur buluşma yerimizi organize ederiz. Ama en mantıklısı Eskişehir yolu Ümitköy Ağaçlı petrolde (çağdaş market) buluşmak olur :wiinkk: sanırım 08:00 gibi yola çıkmış olacağız bizde :rendeer:Benim kankayı da getirmeyi unutmayın aman haaa..... :cat:
Pro sen ayarlarsın bunu.... Ben bilgileri vericem sana ve ona....
Nerde ve kaçta buluşacaksınız bi deyiverin hele....
Biz izmirliler olarak Cumartesi Öğlen saat 12 gibi oturakta oturur pozisyonda olabiliriz.... Yolda buluşalım demesseniz eğer.... :cherry:
ben de bekliyordum ilk kim yalan olacak diye![]()
onlar olmadan daha güzel oluyorUnutmadan, bu kamp'a katılan hiç bir dişi varlığın varlığını farketmedim:queen:
nasıl yani sadece man to man mi olacağız:queen::mrgreen:![]()
özel mesaj ile yolladım numaramı :wiinkk:büyükoturak diye tabela veya onun gibi yeri belli edecek uyarılar var mı?emok hesabı afiş felan yoksa birinizin cebini alayim de oraya kadar gelipte dönmeyelim.