[MT Ankara] 10-11 Mayıs Uşak-Büyükoturak Kampı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmayı çok isterdim ama bu haftasonu nöbetçiyim...katılacaklara iyi eğlenceler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yau sezonun ilk pist yarışının olduğu tarihte herkes kampa mı gidiyor? :silent:
kampa gelip ertresi gün İzmir ekibiyle birlikte Körfeze gidebilirsin mesela :wiinkk:

selamlar, Konuyla İlgisiz alakasız olacak ama Hyosung Gt250R Krank problemleri hemen hemen her makinede oluyormu? Prometheus senınde varmış anladığım kadarıyla onceden bilgilerini benimle paylaşırmısın?

Herkese merhaba,

Gelmeyi çok istiyorum ama evlatlarımın gelme olasılığı bayağı yüksek:queen:
onun için belki diyorum şimdilik................

Belli olmaz ben yalnız da kopar gelebilirim duruma göre:wiinkk:

selamlar Ankaralı arkadaşlar,bende kütahyada yaşıyorum ama ankaralıyım. MT-Kütahya olarak yola çıkacağız.zaten bizim yolumuz daha yakın(114km) size göre. h.sonu hava iyi gibi. görüşmek üzere diyelim şimdiden.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
selamlar Ankaralı arkadaşlar,bende kütahyada yaşıyorum ama ankaralıyım. MT-Kütahya olarak yola çıkacağız.zaten bizim yolumuz daha yakın(114km) size göre. h.sonu hava iyi gibi. görüşmek üzere diyelim şimdiden.:)
görüşmek üzere sanırım Kütahya'dan baya bir katılım olcak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Gel tabii ya hasret gideririz ::cheeeeer::sefereee::repci::::asker:: Seninde MT üyesi olduğunu öğrendim yaa :p

Gel tabii ya hasret gideririz ::cheeeeer::sefereee::repci::::asker:: Seninde MT üyesi olduğunu öğrendim yaa :p

walla emrah ya formlarda karşılaşmakta varmış. burda olmasa kamp alanında karşılaşacakmışız zati:p. hangi ara motorcu oldun:cherry:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
walla emrah ya formlarda karşılaşmakta varmış. burda olmasa kamp alanında karşılaşacakmışız zati:p. hangi ara motorcu oldun:cherry:

3 Hafta kadar önce. 3 haftada 2300 km re yaptım . Virüs bulaştı bnada emrah motovirüs :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benim kankayı da getirmeyi unutmayın aman haaa..... :cat:

Pro sen ayarlarsın bunu.... Ben bilgileri vericem sana ve ona....

Nerde ve kaçta buluşacaksınız bi deyiverin hele....

Biz izmirliler olarak Cumartesi Öğlen saat 12 gibi oturakta oturur pozisyonda olabiliriz.... Yolda buluşalım demesseniz eğer.... :cherry:

geliyom .kesin kararlıyım.yağmurada motora da alıştık.
hız ortalamamızı belirleyelim ha ona göre.
biri yavaş biri hızlı olmaz.
yani uyumlu bir grup istiyorum.bu arada ben el kol işareti yapamam.sevmiyom öle el kol sallamayı.
kısaca yola çıkmadan önce mutlaka bir düzen kuralım.yolda ara açma,sabırsızlanıp öne geçme,sıra kapma ,beklememe ve bil umum yamuk olmasın ha.hatta ekoomik olsun ybr ile gelen çok olacaksa onlara bile uyarım.
nasılsa fazerle 110 basıyoz,ybr ile de 90 basar fark yemeyiz belki.(etrafı seyretmek çok hoş oluyor sakin gidince.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim kankayı da getirmeyi unutmayın aman haaa..... :cat:

Pro sen ayarlarsın bunu.... Ben bilgileri vericem sana ve ona....

Nerde ve kaçta buluşacaksınız bi deyiverin hele....

Biz izmirliler olarak Cumartesi Öğlen saat 12 gibi oturakta oturur pozisyonda olabiliriz.... Yolda buluşalım demesseniz eğer.... :cherry:
Bizim yolumuz sizden biraz daha uzun. Siz oturakta oturmuş vaziyette bekleyin bizi. Bugün gelecek arkadaşlarla konuşur buluşma yerimizi organize ederiz. Ama en mantıklısı Eskişehir yolu Ümitköy Ağaçlı petrolde (çağdaş market) buluşmak olur :wiinkk: sanırım 08:00 gibi yola çıkmış olacağız bizde :rendeer:

ben de bekliyordum ilk kim yalan olacak diye :p

Böyle kışkırtamazsın beni Pro can:mrgreen:
Yılan'da yalan var bende yok:mrgreen:

Bakalım neler olacak.....yeni, 3 oda 1 salon banyo tuvalet'i olan bir çadır ve şişirme yatak bile aldım beee sende yalandan sözediyorsun:wiinkk:

geleceğim inşallah.

Unutmadan, bu kamp'a katılan hiç bir dişi varlığın varlığını farketmedim:queen:
nasıl yani sadece man to man mi olacağız:queen::mrgreen::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Unutmadan, bu kamp'a katılan hiç bir dişi varlığın varlığını farketmedim:queen:
nasıl yani sadece man to man mi olacağız:queen::mrgreen::p
onlar olmadan daha güzel oluyor :p:p:p

büyükoturak diye tabela veya onun gibi yeri belli edecek uyarılar var mı?emok hesabı afiş felan yoksa birinizin cebini alayim de oraya kadar gelipte dönmeyelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
büyükoturak diye tabela veya onun gibi yeri belli edecek uyarılar var mı?emok hesabı afiş felan yoksa birinizin cebini alayim de oraya kadar gelipte dönmeyelim.
özel mesaj ile yolladım numaramı :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar