doğru demişsin :cat:yapma kardeşim METEHAN için yorganı yakma biz AZ olalım adam gibi olalım zevk alalım GELİN CANLAR BİR OLALIM GEZELİM EĞLENELİM DÜNYA KİMSEYE KALMAZ :cat:
Ankaralı'lar için doğru tarih ne zaman peki? Her tarih için mutlaka pek çok kişinin bahanesi oluyor. Ankaralılar için hiç bir zaman doğru tarih olmadığına göre aynı zamanda her tarihte doğru zaman demek anlamına gelir :wiinkk:Ankaralılar icin kotu bi tarih oldugunu defalarca soyledim...
ben Çok buyuk ihtimal yokum.
iyi uykular tatlı rüyalar :wiinkk:Yarın sanırım İzmirli arkadaşlarımız için bilgileri ve rotayı belirleyeceğiz... :cat: Henüz geldim eve ve uyumam lazım...![]()
doğru demişsin :cat:
Ankaralı'lar için doğru tarih ne zaman peki? Her tarih için mutlaka pek çok kişinin bahanesi oluyor. Ankaralılar için hiç bir zaman doğru tarih olmadığına göre aynı zamanda her tarihte doğru zaman demek anlamına gelir :wiinkk:
Agbi ben sana basından beri diyorum ya ankaralılar he dayim cayarlar diye...
Ama bu tarihte hacettepe + bilkent universitesinin bahar senlikleri var ki ankarada yasayan cogu insan bu senlikleri bekliyo cunku ankarada baska eglence yok. Senede 1 olan bu senlikler varkende gezii... yanee..
Son 5 geziye katılanlardan bu şenlikleri bekleyen olduğunu sanmıyorum. Olsa söylerlerdi :cherry: ha rayjay, _alp_ , matiz, er6inbay vs. diyorsan zaten gelmiyorlar gezilere![]()
Son 5 geziye katılanlardan bu şenlikleri bekleyen olduğunu sanmıyorum. Olsa söylerlerdi :cherry: ha rayjay, _alp_ , matiz, er6inbay vs. diyorsan zaten gelmiyorlar gezilere![]()
Geçen yıl eylülde aldım motorumu ve ehliyetim yoktu :wiinkk:O yazdıkların gecen seneki gezilerin ( sen olmasan bile ) cogunu oluşturan arkadaşlar.
Son 5 geziye katılanlar gecen sene nerdeydi ? ? ?
Bugüne kadar gelmeyi planlıyordum ancak maalesef haftasonuna iş çıktı. Size iyi yolculuklar.
Geçen yıl eylülde aldım motorumu ve ehliyetim yoktu :wiinkk:
Büyükoturakta hava sıcaklığı oldukça düşükmüş bugün aldığımız haberlere göre. Ayrıca meteoroloji yağış gösteriyor. 17 mayıs değilde Kampı 24 - 25 mayıs tarihlerine ertelesek mi acaba? Fikirleriniz nedir. Benim için yağışta olsa fark etmez ama artık birazda kuru gezmek istiyorum ne zaman yola çıksam yağıyor :salut: Şenkliklerde geçmiş olur madem bakalım kimler gelir görürüz
onurcum sana bütün gezmelerinde bşarılar diliyorum...
ayıb ediyosun beni kaybediyosun...
kolay gelsin...
sana iyi gezmeler...
Geçen yıl eylülde aldım motorumu ve ehliyetim yoktu :wiinkk:
Büyükoturakta hava sıcaklığı oldukça düşükmüş bugün aldığımız haberlere göre. Ayrıca meteoroloji yağış gösteriyor. 17 mayıs değilde Kampı 24 - 25 mayıs tarihlerine ertelesek mi acaba? Fikirleriniz nedir. Benim için yağışta olsa fark etmez ama artık birazda kuru gezmek istiyorum ne zaman yola çıksam yağıyor :salut: Şenkliklerde geçmiş olur madem bakalım kimler gelir görürüz
doğru kamp 11 idi yanlış yazmışım meteorolojiye tekrar baktım bu kez güzel görünüyor. Ales'i bende sordum mastır sınavı mıymıy yüksek lisan mı öyle bir şeymiş işte :wiinkk:sanırım 11 inde idi galiba kamp... 17 nerden çıktı yaw?... :silent::silent::silent:
Ales nedir yenirmi?... Ne işe yarar?... :silent::silent:
Körfeze yaklaşıyoruz işte belki seslerini duyarızYau sezonun ilk pist yarışının olduğu tarihte herkes kampa mı gidiyor? :silent:
Yau sezonun ilk pist yarışının olduğu tarihte herkes kampa mı gidiyor? :silent: