[Manisa - MT]

Gürkay bikaçgündür rüyamda boeing 737 sesi duyuyorum sence neden? İskender ben muratın KA larına karşılık yeni bişey buldum kardeşim KuPa şimdi üretin bakalım kupa lı kelimeleri görelim:) Murattan başka kimse bişey anlamamıştırya neyse.Serkanın sesi çıkmuyor ne hikmetse?Hiişşt lodos nerlerdesin?

şşşş ne Kupa falan. kupe var araba çeşidi onu mu demek istedin Ford KA kupe. bi de. Boing 747 iniş yaptı şimdi yakıt ikmalinde. Bir dahaki seferi çeşmede inşallah:mrgreen:

inşallah o boing'i çeşmede denize indircem :silent:görün bak ilk olucak tarih yazıcam:queen:

ALEM BUYSA KRAL CİMBOM O KADAR::alkiis::::haapppy:::sefereee::winkwink::cheeeeer::151::

En büyük Cimbom.Bu sene yine KuPA..Bizim ...Murat Çeşmeden bi haber yok organizatörlerimiz uyuyormu?Gürkay kardeşim naber Çeşmede şampiyonluk KUPA mızı kutlayacağız inşallah:)

slm millet yeni bir hafta bası herkese slm magosalı felaketbey artık siz istemiyonuz beni bende kıbrıs a transver oldum herkeze slm kib favorii oldu felaketbey magosayı yakıyom müdür bunlar benden kaldı şafak demiş onikiden sonra 263 by baba yatar şafak atar gürkay abişi valla yazın yokum örüsemicez serkan abi tavsanları bensiz vurma o tavsan lar arkandan bakar beni sorarlar ona göre kib bayssssssss

En büyük Cimbom.Bu sene yine KuPA..Bizim ...Murat Çeşmeden bi haber yok organizatörlerimiz uyuyormu?Gürkay kardeşim naber Çeşmede şampiyonluk KUPA mızı kutlayacağız inşallah:)

inşallah tuncay abiim kupa bizim :cat:bu saat'ten sonra cimbom'ukimse durduramaz.gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY.

slm millet yeni bir hafta bası herkese slm magosalı felaketbey artık siz istemiyonuz beni bende kıbrıs a transver oldum herkeze slm kib favorii oldu felaketbey magosayı yakıyom müdür bunlar benden kaldı şafak demiş onikiden sonra 263 by baba yatar şafak atar gürkay abişi valla yazın yokum örüsemicez serkan abi tavsanları bensiz vurma o tavsan lar arkandan bakar beni sorarlar ona göre kib bayssssssss

olm ferhat ordadan da yetişiyosun ya helal olsun abicim :)
fazla ayrıntıyıda karıştırma istersen sosyal faaliyetler ile ilgili :cherry:
gelince izne hallederiz bi şekilde :wiinkk:

günaydın manisa alooooooooo uyuyonuz beya kimse bişey yazmıyo nerdesiniz:farao:

valla müdür o sosyal falıyetleri ben burda daha degişik biçimde uygulamaya basladım haberin olsun sıkı bi calısma var burda gürkay abi valla cimbom sampion oldu burda gemi sirenleri durmadı o yıldızları bosuna almadık biz:flower:::sefereee::pokey::::146::::151::

favoriii ne sosyal faliyeti kardeşim. askerde sosyal faaliyet mi olur. sen nöbet tutacan bizde rahat uyuyacaz. kural budur:mrgreen:

İyi geceler manisa MT.....
Lodos,Gürkay,Mecit,İski ve diğer aktörler nerelerdesiniz aloov......

İyi geceler manisa MT.....
Lodos,Gürkay,Mecit,İski ve diğer aktörler nerelerdesiniz aloov......

özer abi,,bizim filmimiz bitti,,THE END yazdı..ne aktörlük kaldı ne yeşilçam..

bu arada dostlar şaka değil harbiden gerçek,,bgn hanıma kızdım,,MOTORU SATIYORUM,,bitti bu sevda..

yarı vericem internete,,satılık ilanını..

özer abi,,bizim filmimiz bitti,,THE END yazdı..ne aktörlük kaldı ne yeşilçam..

bu arada dostlar şaka değil harbiden gerçek,,bgn hanıma kızdım,,MOTORU SATIYORUM,,bitti bu sevda..

yarı vericem internete,,satılık ilanını..

dayıcım naptın sen dur kaç para istiyon ben alayım yabancıya gitmesin:mrgreen:.zaten aramızda alış veriş var hallederiz:p

Amanın pazarlık kızıştı yine. Anaaa Murat bak kızdırdın Mecit'i satıyo vala motoru. Özer abi olay bitmiştir. Finiş.

eeee mecitim bekara hanım boşamak kolay :mrgreen:
birazcık iş ciddiye bindimi ne sosyal hayat kalır ne aktivite nede hobi :cherry:
daha duuurrr bunlar iyi günler kedinin ciğere baktığı gibi(bizim gibi) bakarsın karşı kaldırımdan motosikletlere :)
allah hepimizin sonunu hayır etsin yarabbim
:rendeer:
motorsuzluk zor zanaat :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar