Yarın hava durumu sakat gibi geldi biran, ne düşünüyorsunuz :silent:
Sucuksuz gezimi yapsak
35 litre su alabilirmisin :mrgreen:
(maksat vitrinde olsun topiğimiz)
Meteorolojide bulutlu görünüyor, yağmur yok.
Yarın hava durumu sakat gibi geldi biran, ne düşünüyorsunuz :silent:
Sucuksuz gezimi yapsak
:queen::queen:alırım abı canının saolsun:queen:
abı zaten sabh hava durmu bellı olur pekı kotu ıse nasıl haberleseces gıtımıs yer uzak bırsey deıl bıde nasıl yapcas bılmıyorum
Hakkımda çok yazıp çizmişsiniz yarın gelir tüm sucukları yerim giderim bak![]()
evt muzaffer abi yarın olay yerınde bulusp karar verırız:queen:
malı bırak yakın uzagı gel sen gel yeterkı sucuklar feda olsun ama ıso abı olmadan latıf abı olmdan sen olmadan yol nasıl bıtecek bılmıyorum:queen::queen::queen:
Merak etme göz açıp kapayana kadar biter .. Şurdan şurası zatenıso abı olmadan latıf abı olmdan sen olmadan yol nasıl bıtecek bılmıyorum:queen::queen::queen:
kanka senin ceptede benim cepteki gibi bi delik vardır ondandır :queen:Bak slında o kadar süper olurki uçağa 1 saat 10 dakkede ordayım...sende beni alırsın havalimanında sonraa ohhh beee...
ama masraf kanka...şu ara hiç masraf edebilitem yok..ale:
listedesin zaten:cat:.ben şimdiden düşünüyorum senin olduğun yerde nasıl karnımız tok kalkarız diye:queen:Hakkımda çok yazıp çizmişsiniz yarın gelir tüm sucukları yerim giderim bak![]()
Mangalı getireyim mi yarın :silent:
Kömür yok ama, yoldan bir yerden alırız artık
listedesin zaten:cat:.ben şimdiden düşünüyorum senin olduğun yerde nasıl karnımız tok kalkarız diye:queen:
malı bırak yakın uzagı gel sen gel yeterkı sucuklar feda olsun ama ıso abı olmadan latıf abı olmdan sen olmadan yol nasıl bıtecek bılmıyorum:queen::queen::queen:
demirim gürselim,öbür gürsel ve kardeşi mehmette gelemiyor.mail de gelmiyor.listeyi güncelle istersen kardeş.
mali senin cocukluk arkadasinmi yukselll biz bile abi dioruz maliye :queen:
Bendeki mangalın resmi;
![]()
304 kalite paslanmaz sacdan olup hijyene önem verenler için bulunmazdır. Bu büyükmüdür küçükmüdür siz karar verin.
günaydın adana :rendeer:
motorlara binelim artıkhavada maşallah günlük güneşlik