ewt adana mt bnde gezıye gelıyorum 35lt kappa canta var bırsey almam gerekıyomu tam nerde ne zaman bulusucas???:cat:
10 sürmezsen max.30 süreceksin.. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ki Adanada..Ne kadar gezebileceksiniz..Ben sadece işten eve evden işe 30 km yapıyorum günde..Koca pazar 10km motor süreceğimizi düşünüyorsan aldanıyorsun
Kim demiş 10 km diye :silent: arkadaşımızın km. bilinci yok galiba :queen::queen:
muzaffer abi seni eşli olarak ekliyorumewt adana mt bnde gezıye gelıyorum 35lt kappa canta var bırsey almam gerekıyomu tam nerde ne zaman bulusucas???:cat:
Nereye geliyon :silent: kiminle geliyon :silent:
tmm pazar sabahı ordayım.35 lık kappa canta war bırsey ısteyen olursa alırım????
yüksel seni tek ekliyorum![]()
muzaffer abi seni eşli olarak ekliyorumyengem yoksa yükselim kaçırmaz zaten diye düşünüyorum
buluşma yeri ilk sayfada var abi saat 09:30 kazım büfe ,gazipaşada çocuk parkı önü, özellikle seçildi belki hala çocuk kalanlarımız vardır salıncak yanıbaşında hazır olsun :mrgreen:
gelelim sana sadece m ' aLi demek carrefoursa 30 km:queen::queen::queen:
sadece de-gu demirgursel:queen:
mali sen gelıyormusun gezıye?
valla gelmeyi düşünmüyorum aslında.. Çok kısa bir gezi..Gezi bile değil hatta
Ünide hoplamak zıplamak üni içinde tur atmak daha çok km eder sanırım![]()
sucuk olayını recep ayarlayacak,mangalı çözebilecek olan bilgi verirse sevinirim, bende iki adet ızgara mevcut,
lütfen gecikme yapmayalım
10 sürmezsen max.30 süreceksin.. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ki Adanada..Ne kadar gezebileceksiniz..
Ha işin içine aladağ girerse gelirim zevkleHatta mangalıda orda yaparız daha mantıklı olur bence.. Ne öle çatalana gezi mi olurmuş
![]()
ben ablamla geliyorum
mali olmazsa sabah ceyhana gel beraber çıkalım buradan akşamda geri bırakırsın maksat km olmuş olur
11mayısta senide bekliyorum ceyhana selamlar
ewt adana mt bnde gezıye gelıyorum 35lt kappa canta var bırsey almam gerekıyomu tam nerde ne zaman bulusucas???:cat:
abi ben sana güsel yüksek hoplamalar dilerim(sırıkla yüksek atlamanın motorcu versiyonu...'motorla yüksek hoplama':queen::queenvalla gelmeyi düşünmüyorum aslında.. Çok kısa bir gezi..Gezi bile değil hatta
Ünide hoplamak zıplamak üni içinde tur atmak daha çok km eder sanırım![]()
cem listedesin, ceyhana selamlar.:rendeer:Bende geliyorum yerimi ayırtın))
kanka ne yaparsın, bizimki gelin işi olacak ...hem ağlar hem giderim:mrgreen:nası yani...
kanka bu dünyada işin iş valla...bakalım öteki dünyada cızbız olurken napcan...:queen:
tamam vallaa iyi buldun madem yol istiyor eleman al sana yol.çokda güzel teker yapar kardeşim hiç sıkılmazsınız ahmet:queen:mali olmazsa sabah ceyhana gel beraber çıkalım buradan akşamda geri bırakırsın maksat km olmuş olur
11mayısta senide bekliyorum ceyhana selamlar
35 litre su alabilirmisin :mrgreen:
(maksat vitrinde olsun topiğimiz)