[MT Adana]4 mayıs pazar günü çatalana sucuk yemeye gidiyoruz

ewt adana mt bnde gezıye gelıyorum 35lt kappa canta var bırsey almam gerekıyomu tam nerde ne zaman bulusucas???:cat:

Koca pazar 10km motor süreceğimizi düşünüyorsan aldanıyorsun
10 sürmezsen max.30 süreceksin.. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ki Adanada..Ne kadar gezebileceksiniz..Ben sadece işten eve evden işe 30 km yapıyorum günde..
Kim demiş 10 km diye :silent: arkadaşımızın km. bilinci yok galiba :queen::queen:

İnternetten araştırıyorum uzun zamandır.İnşallah kısa süre sonra oturacaktır km bilinci bende..

ewt adana mt bnde gezıye gelıyorum 35lt kappa canta var bırsey almam gerekıyomu tam nerde ne zaman bulusucas???:cat:
muzaffer abi seni eşli olarak ekliyorum :) yengem yoksa yükselim kaçırmaz zaten diye düşünüyorum :p
buluşma yeri ilk sayfada var abi saat 09:30 kazım büfe ,gazipaşada çocuk parkı önü, özellikle seçildi belki hala çocuk kalanlarımız vardır salıncak yanıbaşında hazır olsun :mrgreen:

gelelim sana sadece m ' aLi demek carrefoursa 30 km:queen::queen::queen:

sadece de-gu demirgursel:queen:

abı ne muzafer ben oglu ben gleıyorum alooo babam arasına yazıyo bu uyleık benım:D:D:d

Nereye geliyon :silent: kiminle geliyon :silent:

ben gelıyorum muzaffer amca bu arada bu benım uyelık babam ayzdıgı zaman sonunna muzaafer yazıyor bılgnız olsun:queen:tmm pazar sabahı ordayım.35 lık kappa canta war bırsey ısteyen olursa alırım????

Son düzenleme:
muzaffer abi seni eşli olarak ekliyorum :) yengem yoksa yükselim kaçırmaz zaten diye düşünüyorum :p
buluşma yeri ilk sayfada var abi saat 09:30 kazım büfe ,gazipaşada çocuk parkı önü, özellikle seçildi belki hala çocuk kalanlarımız vardır salıncak yanıbaşında hazır olsun :mrgreen:

gelelim sana sadece m ' aLi demek carrefoursa 30 km:queen::queen::queen:

sadece de-gu demirgursel:queen:

carrefour-g.paşa 15 km x 2 (dönüş) = Günde 30 km sadece eve git-gel. Birazda arkadaşlarla takılsam 40-50 oluyor.Açıklayıcı oldum mu abi :p

valla gelmeyi düşünmüyorum aslında.. Çok kısa bir gezi..Gezi bile değil hatta :p
Ünide hoplamak zıplamak üni içinde tur atmak daha çok km eder sanırım :p

yanı dedgın dogru ama ben sadece orada ymek yıyıp gelecegımıze sanmıyorum maksat beraber olmak ama sen bılırsın yıne:queen:msn varsa wersens_?

10 sürmezsen max.30 süreceksin.. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ki Adanada..Ne kadar gezebileceksiniz..

Gezmek isteyen olursa Aladağ'ı dolaşıp geliriz. Ozaman 30 da olur 230 da.

Uzun parkur söledim, kimse ilgilenmedi, ben napayım (köy yolu insanları caydırdı belkide)

Ha işin içine aladağ girerse gelirim zevkle :p Hatta mangalıda orda yaparız daha mantıklı olur bence.. Ne öle çatalana gezi mi olurmuş :p

ben ablamla geliyorum

Ha işin içine aladağ girerse gelirim zevkle :p Hatta mangalıda orda yaparız daha mantıklı olur bence.. Ne öle çatalana gezi mi olurmuş :p

mali olmazsa sabah ceyhana gel beraber çıkalım buradan akşamda geri bırakırsın maksat km olmuş olur
11mayısta senide bekliyorum ceyhana selamlar

ben ablamla geliyorum

mali olmazsa sabah ceyhana gel beraber çıkalım buradan akşamda geri bırakırsın maksat km olmuş olur

Valla abi sırf km yapmak deil amacım :) Beraber gezilecekse gezilsin diorum sadece.. Motosiklet gezisi sadece sucuktan ibaret olsun istemiyorum.. Ne kadar tatlı su motorcususunuz siz yahu :p

bu arada ctesi çalışıyorum abi..hergün olduğu gibi..üzgünüm :(

Son düzenleme:
valla gelmeyi düşünmüyorum aslında.. Çok kısa bir gezi..Gezi bile değil hatta :p
Ünide hoplamak zıplamak üni içinde tur atmak daha çok km eder sanırım :p
abi ben sana güsel yüksek hoplamalar dilerim(sırıkla yüksek atlamanın motorcu versiyonu...'motorla yüksek hoplama':queen::queen:)
Bende geliyorum yerimi ayırtın :)))
cem listedesin, ceyhana selamlar.:rendeer:
nası yani...:p

kanka bu dünyada işin iş valla...bakalım öteki dünyada cızbız olurken napcan...:queen:
kanka ne yaparsın, bizimki gelin işi olacak ...hem ağlar hem giderim:mrgreen:
kanka sende gel, madem topiğe geri durmadın lokma kısmındanda geri durma olmaamı:queen:
kankam listedesin sakın geç kalma 09:30 kazım büfe...olmaamı(sırıtan iso smileysi):queen:
tamam vallaa iyi buldun madem yol istiyor eleman al sana yol.çokda güzel teker yapar kardeşim hiç sıkılmazsınız ahmet:queen:
35 litre su alabilirmisin :mrgreen:

(maksat vitrinde olsun topiğimiz)

:queen::queen::queen::rendeer:

Son düzenleme:
Bak slında o kadar süper olurki uçağa 1 saat 10 dakkede ordayım...sende beni alırsın havalimanında sonraa ohhh beee...:p

ama masraf kanka...şu ara hiç masraf edebilitem yok..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar