sen gidiyon ki bu kadar laf atıyon ortalığa, işimvarsell yok patronum geldisell, yok bunlarda bişiolmazceel...
işim olmaz bu havada :mrgreen:
sen gidiyon ki bu kadar laf atıyon ortalığa, işimvarsell yok patronum geldisell, yok bunlarda bişiolmazceel...
ben yazılanlardan çıkardığımı söyleyeyim hemen:
1. tırtırize ekip
2. cbf150
3. baysalorhun
4. chopper dayısı
5. asfalt meleee
6. tırtsel
7. urcolak'tan da pek umutlu değilim :cherry:
ben yazılanlardan çıkardığımı söyleyeyim hemen:
1. tırtırize ekip
2. cbf150
3. baysalorhun
4. chopper dayısı
5. asfalt meleee
6. tırtsel
7. urcolak'tan da pek umutlu değilim :cherry:
Dostum geçmiş olsun. Neyin var?
geçen gün biraz ayazda kaldık. ciğerleri felan üşütmüşüz
Geçmiş olsun Ankara'nın ayazı beterdir.![]()
Günay geçmiş olsun acil şifalar dilerim
geçen gün biraz ayazda kaldık. ciğerleri felan üşütmüşüz
abi bu günay ı ilk kim çıkartıysa vuracağımmillet günay diyordu sende demeye başladın
gencay![]()
Günaaaaay
Dostum öncelikle tekrar geçmiş olsun.
Kusura bakma bugün sana çorba yapmaya gelemedim ama yarın sen geziyi falan boş ver dışarı çıkabilecek gibi olursan bi alo de ben sana dışarıda sıcak bi çorba ısmarlayayım.
Bu arada msj sayın 1.000 olmuş hadi hayırlısı nice 1.000 msj lara...
Len Gürbüzsel, sen geziye gitmiyor musun?![]()
Abi walla beni bozar. Yağmur, çamur, serin hava, uzak mesafe, erken kalk falan filan zor işler dostum.
Ben yarın 13:00 gibi kalkarım paşa paşa gencayı ararım çıkarsa bi yerlarde oturur sıcak sıcak çayımızı içer sohbetimizi yaparız. Gelmek isteyen olursada bekleriz...
:queen::queen::queen::queen:
aman dikkat edin üşütmeyinAbi walla beni bozar. Yağmur, çamur, serin hava, uzak mesafe, erken kalk falan filan zor işler dostum.
Ben yarın 13:00 gibi kalkarım paşa paşa gencayı ararım çıkarsa bi yerlarde oturur sıcak sıcak çayımızı içer sohbetimizi yaparız. Gelmek isteyen olursada bekleriz...
:queen::queen::queen::queen:
aman dikkat edin üşütmeyinyağmura felan yakalanırsınız :queen: