[MT Ankara] 4 Mayıs 2008 pazar günü Çamlıdere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydınlar efendim... Ben yana yatma işine başlayım bari. Hava da acayip yağmurlu ya :p
acayip yağmurlu değil hatta çiselemiyor bile şu an. Ama ısrar yok tabi çokta güzel bir hava olduğu söylenemez

acayip yağmurlu değil hatta çiselemiyor bile şu an. Ama ısrar yok tabi çokta güzel bir hava olduğu söylenemez

Abi valla üzerimi giyindim aşa indim, balkona çıkmak hiç aklıma gelmedi, baya baya bi ahmak ıslatan yağıyor sincanda haberiniz ola..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi valla üzerimi giyindim aşa indim, balkona çıkmak hiç aklıma gelmedi, baya baya bi ahmak ıslatan yağıyor sincanda haberiniz ola..
Etimesgut'ta çiseliyor şimdi ben çıkıyorum birazdan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pararescue ve Murti06 optimumdayız gelen yokmu :cherry:

iptal olmuş bende eklenıyım dıyecektım koftıden nöbet cıktı. ama bende katılsam acemıyım 60 km hızda hala tedırgınım buarada 8o km hıza ulastım neyse bır daha gezı olursa abone olabılırım ama acemıye dadı lazım malum arkadan toz yutmamak gerek :)) belkım 100 km hızada ulasırım ama suan elımdekı scoter dandık kısmetse kanuni carcal 200 cc almayı planlıyorum ozman ankdakı organızyonlara +1 olurum mutlu kalın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ozgr, Murti06 ve ben gittim . Çok güzel bir gezi oldu. Ybr ile ilk enduro tarzı gezi :p tecrübem oldu. Murat abi yükle fotoları özelliklede gölü xt ile geçtiğin resimleri :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
YBR ile Enduro o da güzel :cherry:

Bekliyoruz fotoğrafları :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yine ıslak bir gezi yaptık :queen: ıslaktı ama ben çok keyif aldım umarım arkadaşlarda eğlenmişlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar