[MT Ankara] 4 Mayıs 2008 pazar günü Çamlıdere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murti06:
Motokankaların da geleceği gezi bu mu?

Harita biraz daha geniş olsaymış, Düzce'den gelebilme şartlarıma bakardım, zaten Ankara'ya gidecek oğlumu da getirir, oradan birinize artçı gönderirdim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla iyileşir gibi olursam mutlaka katılacağım

arkadaşlar hava bugünden bozdu ne yapcaz:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
murti06:
Motokankaların da geleceği gezi bu mu?

Harita biraz daha geniş olsaymış, Düzce'den gelebilme şartlarıma bakardım, zaten Ankara'ya gidecek oğlumu da getirir, oradan birinize artçı gönderirdim.
kankaları bilmiyorum nereye gidecekler. Düzce'den rota bu şekilde 150 km

amldere-dzce.jpg

valla iyileşir gibi olursam mutlaka katılacağım

Gencay geçmiş olsun ciddi bir şeyin yoktur inşallah

hava durumu pekde iç açıcı değil malum otobandan yada e5 den farketmez bendeki motor gıytırıkdan chanchinchon bu beni şehir içinde yolda bırakıyor ki uzun yolda kesin kalırım ama az kaldı sağlam makina alacam yine (elbette chopper-cruiser) size şimdiden iyi eğlenceler

selam benim bu hafta sonu sınavım varmış. Ama sınav sonrasında saat 1230 gibi direk yola çıkmayı düşünüyorum. Orada buluşuruz.

Hava şu andaki kadar yağışlı olursa zaten gittiğimizde de mangalın ateşi biraz zor yanar gibi geliyor, tabii rüzgar ve yağmurla birlikte gidebilmeyi başarabilirsek :( (Biraz karamsar mı oldu ne)

Hava şu andaki kadar yağışlı olursa zaten gittiğimizde de mangalın ateşi biraz zor yanar gibi geliyor, tabii rüzgar ve yağmurla birlikte gidebilmeyi başarabilirsek :( (Biraz karamsar mı oldu ne)

Karamsar değil abi doğru olmuş, hava yarın da böyle olursa kıçımızı koyacak kuru yer bulamayız, hava 21" lik bir gezi planlıyor sanırım..

Çarşamba günü Pro ile görüştüğümüzde Pazar günü Karagöldeyiz demişti niye vazgeçildi acaba:silent: Valla geçen haftaki yağmur ve doludan sonra üstüne para verseniz yağışlı havada gelmem:cherry: Valla ıslak ıslak o rüzgarı yedikten sonra Kurtlar vadisindeki Deli Tuncay gibi gerilir kalırsınız:cherry: Gideceklerin yolu açık olsun:rendeer: Not: Hava durumu Yarın ve pazartesi günüde yağışlı gözüküyor.http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-turkiye.aspx

Forumdan Uzaklaştırıldı
İptal edin siz bu mangalı iptalllll :mrgreen:

Muhaha Ankaralı motorcular yagmuru gordu caydilar =)

Kahvaltiya kadar gidelim baktik olmuyo doneriz. Seker degiliz ya erimeyiz. he tabi ankaraya donunce motor yıkatma operasyonu yapmamız lazim ben camurlu motor sokmam garaja =) Toplu indirim alırız belki = )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Muhaha Ankaralı motorcular yagmuru gordu caydilar =)

Kahvaltiya kadar gidelim baktik olmuyo doneriz. Seker degiliz ya erimeyiz. he tabi ankaraya donunce motor yıkatma operasyonu yapmamız lazim ben camurlu motor sokmam garaja =) Toplu indirim alırız belki = )
öyle yapalım eski ev fazla uzak değil. Mangaldan vaz geçeceğimiz kesin gibi görünüyorsada hava sanki açacak gibi duruyor hadi hayırlısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelmeyecekler ebabil gibi ötsünde boşuna beklemeyelim :p :queen:

kankaları bilmiyorum nereye gidecekler. Düzce'den rota bu şekilde 150 km

amldere-dzce.jpg

Gencay geçmiş olsun ciddi bir şeyin yoktur inşallah

valla hastahaneden geliyorum. biraz bitikleri oynuyorum. demet sağolsun yardımcı oldu da çabuk halloldu. benim bi kaç gün yerimden kalkabilme ihtimalim yok gibi görünüyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Scorp'un önerisi güzel eski eve kadar gider kahvaltı yaparız havanın durumuna göre ya devam ederiz yada geri döneriz.

ben yazılanlardan çıkardığımı söyleyeyim hemen:

1. tırtırize ekip
2. cbf150
3. baysalorhun
4. chopper dayısı
5. asfalt meleee
6. tırtsel
7. urcolak'tan da pek umutlu değilim :cherry:

sen gidiyon ki bu kadar laf atıyon ortalığa, işimvarsell yok patronum geldisell, yok bunlarda bişiolmazceel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar