Çok üzücü bir olay :(

allah rahmet eylesın...kask takerken barı bıraz kalitelı kafamızı koruyan kasklardan kullanalım..30 40 ytl kasklardan degıl.nette 2. el kalite kasklar var en azından onlardan alalım derım.

Ucuz bi kask olsaydı bile köpüğü kurtarabilirdi :( Allah rahmet eylesin

Sitemiz üyeleri haricindeki bütün kazaların forumda duyurulmasına karşıyım,Allah rahmet eylesinn

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sitemiz üyeleri haricindeki bütün kazarım forumda duyurulmasına karşıyım,Allah rahmet eylesinn

Öncelikle ALLAH rahmet eylesi.yakınlarına sabır versin.
2. olarak neden karşısınız açıklaya bilirmisiniz.çok merak ettim.

Öncelikle ALLAH rahmet eylesi.yakınlarına sabır versin.
2. olarak neden karşısınız açıklaya bilirmisiniz.çok merak ettim.

Şöyleki,mobiletle biri tırın altına giriyo,motoru amaç değilde araç olarak kullandığı çok belli,forumda konu açılıyoo,motorcu kardeşimizin hazin sonu,ve butür haberler o kadar fazla yayınlanıyokii,artık mt'yi açarken tırsar oldum ,hergün bi ölü hergün bi kaza,her kaza başlığı gördüğümde yüreğim ağzıma geliyo,acaba bizden birimi diyee ,sebebim bu ama amntıklı ama mantıksız ben ,bu kültürü yaşayanların haberinin yada konusun açılması istiyorum,onun haricindeki adam şortla kasksız binmiş sonrada ilk virajda gümlemiş ( söz konusu kaza için demiyorum) ne oluyo hazır bizim moralimiz bozuluyo,şimdi diyeceksinki,yeni yetmelere örnek olur daha iyi olur,yeni yetmelerin yada öğrenmek isteyenlerin karşısına butür örnekler o kadar çok çıkarkii,mobilete 3 kişi ailesini bindirip bi yerde patlayan insanların haberini okumamıza gerek kalmaz,inan bu haberler bana bişey katmıyoo,forumda olan bir çok kişiye bişeyler kazandırdığınada inanmıyorum,Allah rahmet eylesin diyorum ama,bilmiyorumm bu şekilde motora binmenin sonucu ne kadar hayırlı bi ölüm ve ne kadar rahmet verilir,SAYGILAR

allah rahmet elesin bıktık artık kask takın demekten !!!!!!

kendini yorma adamım isteyen takar istemeyen kestirmeden gider böle:pr:

allah rahmet eylesin ve kimsenin başına vermesin inşallah bu olay son olur

genelde kask takmayan direk gidiyor. kask taksaydı kannımca en azından kafayı kurtarırdı :pale:

Sitemiz üyeleri haricindeki bütün kazaların forumda duyurulmasına karşıyım,Allah rahmet eylesinn

demi. herşeyi reklame etmeyelim bencede.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şöyleki,mobiletle biri tırın altına giriyo,motoru amaç değilde araç olarak kullandığı çok belli,forumda konu açılıyoo,motorcu kardeşimizin hazin sonu,ve butür haberler o kadar fazla yayınlanıyokii,artık mt'yi açarken tırsar oldum ,hergün bi ölü hergün bi kaza,her kaza başlığı gördüğümde yüreğim ağzıma geliyo,acaba bizden birimi diyee ,sebebim bu ama amntıklı ama mantıksız ben ,bu kültürü yaşayanların haberinin yada konusun açılması istiyorum,onun haricindeki adam şortla kasksız binmiş sonrada ilk virajda gümlemiş ( söz konusu kaza için demiyorum) ne oluyo hazır bizim moralimiz bozuluyo,şimdi diyeceksinki,yeni yetmelere örnek olur daha iyi olur,yeni yetmelerin yada öğrenmek isteyenlerin karşısına butür örnekler o kadar çok çıkarkii,mobilete 3 kişi ailesini bindirip bi yerde patlayan insanların haberini okumamıza gerek kalmaz,inan bu haberler bana bişey katmıyoo,forumda olan bir çok kişiye bişeyler kazandırdığınada inanmıyorum,Allah rahmet eylesin diyorum ama,bilmiyorumm bu şekilde motora binmenin sonucu ne kadar hayırlı bi ölüm ve ne kadar rahmet verilir,SAYGILAR

açıklama yaptığın için çok teşekkürler.kalın sağlıcakla.

Allah rahmet eylesin bende geçen kazamda kaskın önemini vurguladım o kask olmasa ben burda olamayabilirdim :( kask kask diye boşuna demiyoruz dimi

allah rahmet eylesin orayi biliyorum 99 da stajimi orada yapmistim

Allah (C.C) rahmet eylesin .Kask kask kask daha kaç kere korumaların önemini anlamamız için üzücü şeyler yaşamamız gerek:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar