iyi ki doğdun duyulmaz...

Yürü be ahmedim tellerine vuran ellerine gurban olayım ben :) forever metallica!!!

Ahmet, doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice mutlu yıllar sana, daha çok gezi görürüz beraber, daha çok videolarımı çekersin umarım :)

Benjamiiinnn, sen bu değiiiilsiiinnnn eyy eyyy eyyy eöyyyy:queen:

LEn Konya'nın imamı, İzmir'in basçısı..
Bi yaş daha büyümüşün diolar bu gün.
Hadi bakalım iyiki doğdum mutlu yıllara. İyi ki varsın... :rendeer:

sen niye kendine pay çıkartıyorsun bakem. sana topik açmadık diye kıskandın mı :queen:

Ahmetim dikat ettim herkes sana "Ahmetim" diyor benimde dediğim gibi, aramızda kalsın samırım seni çok seviyorlar, kardeşim doğum günün kutlu olsun sevdiklerin biran bile yanından eksik olmasın
tekrar nice mutlu yıllaraaa.....:rendeer::rendeer::rendeer:

doğum günün kutlu olsun delidumrul tatar ahmet abi :rendeer::rendeer:

way way way bizim tataroğlu kocaman adam olmuş, heyt beee, e e e canım da acaip pasta çekmişti, bu üsküdar çaycısı tam olarak nerde arkadaşlar? bilen varsa soylesin:p

AHMET İM, BASCIM, SOKAKTA KALDIGIM DA KAPISINI ACAN, SALONU BANA KAPATAN SEVGİLİ DOSTUM... DOGUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN... BUNUN ŞEREFİNE GS 500 ÜM Bİ HAFTA SENİNDİR....

dikkat albay geliyo... :p:p

-yavrum senin adın ne..?
-ne yapcan..?
-evladım burası tamir atölyesimi...zaten geçende kapıma geldin (ne alakaysa) :queen::queen:

akşam görüşürüz ahmetov...iyi ki doğdun :rendeer:

Ne kadar gecenin 1 inde ilk arayan benmiyim diye sormuş olsam da
Affedilmijek bişey yapmadım be adamım :mrgreen:
İyii ki doğdun Ahmeeeeettttt
sana dogum günü hediyesi antifog getiricemm :p :cherry:

Ne kadar gecenin 1 inde ilk arayan benmiyim diye sormuş olsam da
Affedilmijek bişey yapmadım be adamım :mrgreen:
İyii ki doğdun Ahmeeeeettttt
sana dogum günü hediyesi antifog getiricemm :p :cherry:

lemm gökalp yoksa antifogları doğumgünleri içinmi saklıyorsun.....:queen::queen::queen:

anladın sennnn.....:p:p:p

o antifoglar elinde patladı gökalpin bi işe yaramıyor o yüzden hediye ediyor. Benim doğumgünümde niye bana ampul hediye etmedin?

candles-happy-birthday.jpg

DUYULMAZım KARDEŞİM HEPİDE BÖRT DEY TU YUUU:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

GÜÇÇÜK Bİ DİP NOT:
PASTA HAKKIMI AYIRIN LEM O KADAR
:D

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun Ahmet. Allahım, Çok uzun ve mutlu yıllar nasıpetsin,saçın sakalın ağarmış, bastonla gezene kadar motor üstünde ol :rendeer:

TATARIM ilk pastayı biz kestik bunun haklı gururunu yaşıyoruz:p yenı yaşında milletin motorlarına abi 1 tur ver diye goz koyma:queen:
biliyorsunuz arkadaşlar bir ahmet tataroğlu kolay yetişmiyor:queen:

lemm gökalp yoksa antifogları doğumgünleri içinmi saklıyorsun.....:queen::queen::queen:

anladın sennnn.....:p:p:p

abi elimde kaldıgı falan yok 3 koli almıştım sadece bir tane kaldı o da vitrinimi süsleyen farklı renkler arasında :)
herkes memnun alan bir daha alıyor ama Ahmet kardeşim bir türlü begenmedi :cherry: o yüzden hediye edeyim diorum belki vizöre ve arabanın camına sıkmayı öğrenir :p :queen::queen:

o antifoglar elinde patladı gökalpin bi işe yaramıyor o yüzden hediye ediyor. Benim doğumgünümde niye bana ampul hediye etmedin?

kırılan ampul dogum günü hediyendi :p:p :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar