[MT Ankara] 10-11 Mayıs Uşak-Büyükoturak Kampı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tren kalkıyor pereonlara :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
güncel tutmakta fayda var :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güncel !!!

Güncel tutalım. Fikrini değiştiren karamsarlar olur belki. Siz gençleri ve ihtiyarları yollarda görmek istiyoruz. Katılım artsın :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güncel tutun tabiiki.... Bakalım pro ankaradan kaç kişi toparlayacak... :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bırak adamları rahat izmirden 22 oldukta ne oldu :rendeer: pro gelmezse sen asıl o zaman bak makaraya :queen:
Lem gelmesin geri izmire dönmem direk ankaraya giderim.... :queen::queen::queen: Motoruna taş atar kaçarım.... :queen::queen::queen:

yolda hic bir prb yok her tarz motor rahatlikla ulasabilir bu yönden rahat olun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
biz 30 kişi oluruz :rendeer: (çok mu abarttım acaba :silent: )

Birinin projesi çıkar..Birinin stajı..Biri hatundan izin alamaz.... :queen::queen::queen:

Şakül ümü de getirin..... :bounce::bounce: Özledik be yaww... :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Birinin projesi çıkar..Birinin stajı..Biri hatundan izin alamaz.... :queen::queen::queen:

Şakül ümü de getirin..... :bounce::bounce: Özledik be yaww... :queen::queen:
Şakül'ü görebilsek getiririzde görünmüyor ki :p

arkadaşlar tamamda ben o yollara çok gittim ama 1günde nasıl gitcez yaa...benim motor malum 150lik...bende gelmek isterim diye belki seçeneğini işartetledim ama sonra haritadan baktım yaklaşık 200-240 km var orası..sizler büyük motorlarla arabalarla ben 150likle nasıl yetişcem :) umarım gelirim tabiikide yani ne biliim....neyse cuma toplantıda konuşuruz ona göre hareket ederiz artıkın....kazasız belasız arkadaşlar...

Yıldırım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar tamamda ben o yollara çok gittim ama 1günde nasıl gitcez yaa...benim motor malum 150lik...bende gelmek isterim diye belki seçeneğini işartetledim ama sonra haritadan baktım yaklaşık 200-240 km var orası..sizler büyük motorlarla arabalarla ben 150likle nasıl yetişcem :) umarım gelirim tabiikide yani ne biliim....neyse cuma toplantıda konuşuruz ona göre hareket ederiz artıkın....kazasız belasız arkadaşlar...

Yıldırım...
İzmir topiğinede yazmışsın Alper bir çözüm bulur :wiinkk:

ordan bi çözü çıkmadı abi :) ama şimdiki sorunum maddi açıdan....o sorun halloldu...ama maddi açıdan kendimi toparlayabilirsem kesin oradayım...

Ankara İzmir yolu memlekete gidip gelmek için kullandığımız bi yoldur tabiki ama gelip geçerken ufak bi klubede BÜYÜK OTURAK yazısını her görüşte nedense oturağın o klube içinde olduğu düşüncesi sarar beni :D

Manzara süpermiş.Ben nerden bileyim orada böyle bir şey olduğunu.Güzel bi gezi olur umarım.Sıkı giyinin.Üşümeyin :D

yapma kardeşim METEHAN için yorganı yakma biz AZ olalım adam gibi olalım zevk alalım GELİN CANLAR BİR OLALIM GEZELİM EĞLENELİM DÜNYA KİMSEYE KALMAZ :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar