- Konu Yazar
hehe, sen açmıyor musun başlığı bu gece? www.photobucket.com da fena değildir fotoğraf yüklemek için :wiinkk:
Güncel tutun tabiiki.... Bakalım pro ankaradan kaç kişi toparlayacak...![]()
Lem gelmesin geri izmire dönmem direk ankaraya giderim.... :queen::queen::queen: Motoruna taş atar kaçarım.... :queen::queen::queen:bırak adamları rahat izmirden 22 oldukta ne oldu :rendeer: pro gelmezse sen asıl o zaman bak makaraya :queen:
biz 30 kişi oluruz :rendeer: (çok mu abarttım acaba :silent: )Güncel tutun tabiiki.... Bakalım pro ankaradan kaç kişi toparlayacak...![]()
biz 30 kişi oluruz :rendeer: (çok mu abarttım acaba :silent: )
Şakül'ü görebilsek getiririzde görünmüyor kiBirinin projesi çıkar..Birinin stajı..Biri hatundan izin alamaz.... :queen::queen::queen:
Şakül ümü de getirin..... :bounce::bounce: Özledik be yaww... :queen::queen:
İzmir topiğinede yazmışsın Alper bir çözüm bulur :wiinkk:arkadaşlar tamamda ben o yollara çok gittim ama 1günde nasıl gitcez yaa...benim motor malum 150lik...bende gelmek isterim diye belki seçeneğini işartetledim ama sonra haritadan baktım yaklaşık 200-240 km var orası..sizler büyük motorlarla arabalarla ben 150likle nasıl yetişcemumarım gelirim tabiikide yani ne biliim....neyse cuma toplantıda konuşuruz ona göre hareket ederiz artıkın....kazasız belasız arkadaşlar...
Yıldırım...
biz 30 kişi oluruz :rendeer: (çok mu abarttım acaba :silent: )
para verip adam getireceğim 30 kişiyi tamamlamak için:queen:işte buna gülerim...ağzımla hemde...![]()