Haddinden kat kat büyük bir böcek ve iğrenç

Vayyy bee koca mete abi ufacık boceklerden korksun :p Herkezın bı zayıf noktası varmıs demekkı :p :)

neyvahh...açığımı yakaladın...ama sır he...:p

mt abi 1 boğanın böcekten korktuğu duyulmuşmudur hiç..

abi abi ayağının yanında böcük vaaarrr..:queen:

bu fotoyu bilgisayarıma kaydedip mt abinin hiç ummaduğu bi anda önüne koyacam hepimiz çoh gülecez..:cat:

bi keresinde Ankarada askerken G3 otomatik silahla akrebe ateş etmiştim...50 cmlik mesafeden fantastik olarak yapmıştım tabi..ama vuramadım tabi...:queen:manyağım diyorum inanmıyosunuz...:p

3 gün oda hapsi yedim tabi...Bölük komutanına komutanım bi hareket gördüm dedim karanlıkta...o zaman üst devreyiz ya her haltı yerdik...Hazır Kıtadaydık.. bilirsiniz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
b1bi8.jpg
[/URL][/IMG]
b2fa3.jpg
[/URL][/IMG]
b3gv7.jpg
[/URL][/IMG]
b4ha4.png
[/URL][/IMG]
b5jr8.jpg
[/URL][/IMG]
b6yh7.jpg
[/URL][/IMG]

Yani Sema sende topiğe tuz biber ekmişsin..

Mide kalmadı vallahi yaa.. Fena oldum

Yani Sema sende topiğe tuz biber ekmişsin..

Mide kalmadı vallahi yaa.. Fena oldum

:mrgreen: kız bende yemem ki ama yiyenler çok lezzetli olduğunu söylüyor, ciddiyim bak, ben hayatımda ilk defa midye tava yedim 2007 yi 2008 e bağlayan gecede ne deniyordu? yıl başı :mrgreen: yani halimi düşün bu ve midye tava gözümde aynıydı, ama midyeyide sevdim bunuda yerim neden olmasın :) ama canlılardan korkarım, kıllanırım, tiksinirim. Fasulye:pr:

:mrgreen: kız bende yemem ki ama yiyenler çok lezzetli olduğunu söylüyor, ciddiyim bak, ben hayatımda ilk defa midye tava yedim 2007 yi 2008 e bağlayan gecede ne deniyordu? yıl başı :mrgreen: yani halimi düşün bu ve midye tava gözümde aynıydı, ama midyeyide sevdim bunuda yerim neden olmasın :) ama canlılardan korkarım, kıllanırım, tiksinirim. Fasulye:pr:

Midye yiyceğime fasulye yerim hayatım boyunca yememiş olmama rağmen...

Diğerlerini hiçbişeyle mukayyese edemiyorum canım.. Size afiyet şeker ossuuunnn :mrgreen:

Son düzenleme:
Tarantula alıntı yapmayı unuttuğum kişi asker lik arkadaşının cebinden çıkardığın böcükkkk

butterfly iştahım kabardı ::green::

Lays güzeli Teyzemiz ne demiş? yiyin gayriiiiiiiiiiiiii kih kih kih kih.:queen:

ya bunları yerken baharat kullanacakmıyız özel sos falan varmı acaba birinci resim biranın yanında gidermi kavrulmuş fıstığa benziyor:p

abi haşlayıp ızgara atıyosun bide odun komurunde daha dadlı oluomuş :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya öfff ıııyyykkkkk amanın buneee topicin derhal kitlenmesini istiyorum ne miğde kaldı nede pisikolojı ııyyyhhh çok tuhaf oldum ayaklarımı sandalyenin üstüne koydum yerede basamam şimdi ben sema sende harbi berbat ettin bizi yaa üfff..::wackoo::::wackoo::::wackoo::::wackoo::

ya öfff ıııyyykkkkk amanın buneee topicin derhal kitlenmesini istiyorum ne miğde kaldı nede pisikolojı ııyyyhhh çok tuhaf oldum ayaklarımı sandalyenin üstüne koydum yerede basamam şimdi ben sema sende harbi berbat ettin bizi yaa üfff..::wackoo::::wackoo::::wackoo::::wackoo::

Sema benim iştahımı kabarttıı :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar