sercanın bittiği an bu andır şimdi resim basabiliriz :queen::queen::bounce::wiinkk::cherry:
fuarda cektigim fotolara bir bakayım varmı birşeyler.:queen:
ooo gülşen hoş geldin...bekliyoruz tekrar en kısa zamanda.
bayadır üyeymişsin yeni mesaj yazıyosun yakalanınca daha fazla saklanamadın herhalde![]()
halleyküm sellam kardeşim gülşen çok iyi etmişsin sercan çok iyi ve uturaklı olmuş senin son gelişin iyi geldi ona bizide artık üzmiyor bu arada sen nasılsın iyisin inşallah sercanı merak etme arasıra siteye gir sevindirdin bizi saygılar kardeşim :rendeer:
Selam arkadaslar, ben Gülsen
Sercani uzaktan takip etmekten biktim, artik yakindan takip edecegim :bounce:
Rahmi amca, Semra abla, Böcek, kücük Böcek, Gitardando, Sercedando, hizliCesi2, Wallace, Chatkut, karmacoma, Sandman, Özer ve Marina, VasCo, MissKolpa ve Kolpa, ve toplantida tanisdigim diger üye leri yakindan tanima firsati buldum :cat:
Ayvalik gezisinde bende olmayi cok isterdim :salut: ama insallah birdahaki sefer katilmak nasip olur
Hepinize selam ve saygilar :rendeer:
sercanın bittiği an bu andır şimdi resim basabiliriz :queen::queen::bounce::wiinkk::cherry:
şşştt ne oluyor orda, bindiginiz dalı kesmeyin arkadaşlar yaw...:wiinkk:fuarda cektigim fotolara bir bakayım varmı birşeyler.:queen:
ooo gülşen hoş geldin...bekliyoruz tekrar en kısa zamanda.
bayadır üyeymişsin yeni mesaj yazıyosun yakalanınca daha fazla saklanamadın herhalde![]()
halleyküm sellam kardeşim gülşen çok iyi etmişsin sercan çok iyi ve uturaklı olmuş senin son gelişin iyi geldi ona bizide artık üzmiyor bu arada sen nasılsın iyisin inşallah sercanı merak etme arasıra siteye gir sevindirdin bizi saygılar kardeşim :rendeer:
evet tüm motorsikletleri yapıyor hatta bu akşam yanındaydım kendisi bana çizdiği birsürü kroki ve planları ğösterdi.ve gerçektende us
bu akşam bol bol sohbet ettik çayınıda içtim artık birazda yarın içerim.selamını iletirim kardeşim:cat:
evet........yakalandimr: neyse, nasilsin chatkut, nasil gidiyor :wiinkk:
burda hersey yesil bölgede..........takip makip, anlarsin![]()
yaa görüyon mu kardeşim, ben başka bi siteye gidecegim, buralar artık bana dar gelir:salut: gazlasam haberi oluyor![]()
Rahmi amca, Semra abla, Böcek, kücük Böcek, Gitardando, Sercedando, hizliCesi2, Wallace, Chatkut, karmacoma, Sandman, Özer ve Marina, VasCo, MissKolpa ve Kolpa, ve toplantida tanisdigim diger üye leri yakindan tanima firsati buldum :cat:
Ayvalik gezisinde bende olmayi cok isterdim :salut: ama insallah birdahaki sefer katilmak nasip olur
iyidir yenge saol...bildiğin gibi işte...sen takipte kal aman ayrılma :queen:
bizde takılıyoruz işte ayvalık, üsküdar falan bide şu sevgilinin volume olayını bi ayarlayabilsem başım bu kadar çok ağrımayacak...
iyidir kardeşim böyle boşver :wiinkk: başka sitelere gidersende farklı bi nick al heryerde aynı şeyi kullanıyon bide yakalanıom diyon:queen:
senin msn olayını halledelim sonra yatıom ben şimdi :bounce:
yaw ben bi an FRANSIZ kaldım sankiiiii:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan
ne iş ha:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
ben gibi AYVALIK GEZİSİ GAZİSİ VAR DEMEK:queen::queen::queen:
kanka ne iş? hani telefonda kacıp kaçıp hesap veriyordum ya, artık buradan da hesap verecegiz bundan boyle...
o işş işte, anladın sen onu:queen:
![]()
arkadaşlar bugün motorumu aldım birinci sanayideki metin iş de motorumun bakımı yapıldı gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar anlatıldığı kadar iyi bir ustaymış. motorum şuan saat gibi buradan metin ustaya ve oğluna çok teşekkür ederim umarım sitemizi ziyaret eder ve bizleri daha yakından tanır. ayrıca bana güveninden dolayı çok teşekkür ederim.
Merhaba Oğuz,
İyi etmişsin Metin abi'e gitmekle:cat:
Sorununun çözüldüğüne ayrıca sevindim.....
Kazasız belasız günler dileğiyle:wiinkk:
Merhaba Gulsen,
Hosgeldin aramiza:rendeer:
Marina ve bende seninle tanistigimiza gercektende cok memnun olduk ve en kisa zamanda tekrar gorusmeyi umit ediyoruz:wiinkk:
Kendine iyi bak ve Sercan'i meraketme:cherry:
Gülşenim güzel kızım Hoş geldin. Nasılsın kızım , Buraları çok iyi sen gittiğinden beri, Sercan kulağına kar suyu kaçmış palamut gibi oradan oraya koşuyo , kafasını sert bir yere vumuş da beyni sulanmış gibi yere göğe sığmıyor. Bizi Ayvalıkta bir cennet tepesine götürdü gittiğimiz cehennem yoluydu yolları bile unutmuş artık . gurubun emniyetini sağlamak açısından kendini tehlikeye atıp trafiği kesiyor bu çocuk . senin burada olmadığın her halınden belli oluyor . Gel sen , gelki bu çocuk kendine gelebilsin. durumu çok ağır ümitsiz gibi görünüyor. Ancak sen kurtarabilirsin, Sercanımızı.
Rahmi abi,
Sabah sabah kopardın beni vallahi de billahide:mrgreen:gülmekten karnıma ağrılar girdi......
Palamut'un kulağı nerede yahuuuuuu:queen::queen:
Evet video'dan da izlenebileceği gibi, ya kafayı bir yerlere vurmuş ya da kuduz bir yaratık tarafından ısırlmış gibi gelip - geçiyor arabanın yanından:mrgreen::queen:
iyidir yenge saol...bildiğin gibi işte...sen takipte kal aman ayrılma :queen:
bizde takılıyoruz işte ayvalık, üsküdar falan bide şu sevgilinin volume olayını bi ayarlayabilsem başım bu kadar çok ağrımayacak...
iyidir kardeşim böyle boşver :wiinkk: başka sitelere gidersende farklı bi nick al heryerde aynı şeyi kullanıyon bide yakalanıom diyon:queen:
senin msn olayını halledelim sonra yatıom ben şimdi :bounce:
Gülşen hoşgeldin bizde şimdi sercanı kalp krizinden hastaneye kaldırdık. Adam taş kesildi biranda. Şaka şaka haksızlık etmeyelim kardeşimize hergün ya benle ya hızlıcesi ileSelam arkadaslar, ben Gülsen
Bak kızım YAZ geldi YAZ bundan sonra motorla gezmenin tadı çıkıcak fırsat bulduğun her zaman gel , gelde size güzel bir mangal yakayım.Birlikte gezilere gidelim . Hadi ama daha ne bekliyosun gel artık :rendeer: