[İzmir - MT]

sercan ımın bir fasosu yokta seni uyarmışlar ama cengiz abi:queen::queen::queen:

istersen birdaha düşün sercan ı tehdit etmeyi :queen:

Son düzenleme:
elimde belgeler var basarım bak :p neden bu baskı sanıyorsun tehlikeliyim ben CEZAİ ehliyetim yok YAKARIM :queen: O KADAR DARBE ALDIM BEYNİM SALLANDI DERİM YIRTARIM :wiinkk:

sercanın bittiği an bu andır şimdi resim basabiliriz :queen::queen::bounce::wiinkk::cherry:

........ha evet, gelelim resimlere :cherry: ne resimleri idi onlar yine :bounce:

fuarda cektigim fotolara bir bakayım varmı birşeyler.:queen:

bende bir bakayim su fotolara.......galiba hepsini göstermedi Sercan :bounce:

ooo gülşen hoş geldin...bekliyoruz tekrar en kısa zamanda.
bayadır üyeymişsin yeni mesaj yazıyosun yakalanınca daha fazla saklanamadın herhalde :p:p

evet........yakalandim :pr: neyse, nasilsin chatkut, nasil gidiyor :wiinkk:
burda hersey yesil bölgede..........takip makip, anlarsin :p

halleyküm sellam kardeşim gülşen çok iyi etmişsin sercan çok iyi ve uturaklı olmuş senin son gelişin iyi geldi ona bizide artık üzmiyor bu arada sen nasılsın iyisin inşallah sercanı merak etme arasıra siteye gir sevindirdin bizi saygılar kardeşim :rendeer:

Selamin aleyküm, cesi. Tesekkür ederim, iyiyim cok sükür :) Sende iyisindin insallah !?!

Selam arkadaslar, ben Gülsen :)

Sercani uzaktan takip etmekten biktim, artik yakindan takip edecegim :bounce:

Rahmi amca, Semra abla, Böcek, kücük Böcek, Gitardando, Sercedando, hizliCesi2, Wallace, Chatkut, karmacoma, Sandman, Özer ve Marina, VasCo, MissKolpa ve Kolpa, ve toplantida tanisdigim diger üye leri yakindan tanima firsati buldum :cat:

Ayvalik gezisinde bende olmayi cok isterdim :salut: ama insallah birdahaki sefer katilmak nasip olur

Hepinize selam ve saygilar :rendeer:

vaaayyyy aşkım aşkım, çirkin kedim.. hoşgeldin...

işte ben de bildigin gibi aynıyım, evden işe işten eve... arada sıra da motoruma bakıp bakıp seni düşünüyorum ve duygulanıyorum o gezdigimiz günleri hatırlıyorum... burda olsa da birlikte alsancak a üsküdar çaycısına gitsek ordan çıkıp ver elini çeşme kuşadası diye hayal kurup duruyorum.....

sen gittin gideli motorum kir pas içinde, en son bıraktıgımız gibi duruyor:salut: gel de ben de zevkle motora bineyim, sen gittin gideli herşey bana boş geliyor, hatta gecen hafta sonu Ayvalık a gitmişim onu bile hatırlamıyorum....

sercanın bittiği an bu andır şimdi resim basabiliriz :queen::queen::bounce::wiinkk::cherry:

abi sen fotografcımısın:queen:

fuarda cektigim fotolara bir bakayım varmı birşeyler.:queen:
şşştt ne oluyor orda, bindiginiz dalı kesmeyin arkadaşlar yaw...:wiinkk:

ooo gülşen hoş geldin...bekliyoruz tekrar en kısa zamanda.
bayadır üyeymişsin yeni mesaj yazıyosun yakalanınca daha fazla saklanamadın herhalde :p:p

yaa görüyon mu kardeşim, ben başka bi siteye gidecegim, buralar artık bana dar gelir:salut: gazlasam haberi oluyor:p

halleyküm sellam kardeşim gülşen çok iyi etmişsin sercan çok iyi ve uturaklı olmuş senin son gelişin iyi geldi ona bizide artık üzmiyor bu arada sen nasılsın iyisin inşallah sercanı merak etme arasıra siteye gir sevindirdin bizi saygılar kardeşim :rendeer:

abi ben sana emanetim zaten de sen kime emanetsin:)

evet tüm motorsikletleri yapıyor hatta bu akşam yanındaydım kendisi bana çizdiği birsürü kroki ve planları ğösterdi.ve gerçektende us
bu akşam bol bol sohbet ettik çayınıda içtim artık birazda yarın içerim.selamını iletirim kardeşim:cat:

teşekürler abiçim cuma akşamı görüşmek üzere hoşçakal. :cat:

evet........yakalandim :pr: neyse, nasilsin chatkut, nasil gidiyor :wiinkk:
burda hersey yesil bölgede..........takip makip, anlarsin :p

iyidir yenge saol...bildiğin gibi işte...sen takipte kal aman ayrılma :queen:
bizde takılıyoruz işte ayvalık, üsküdar falan bide şu sevgilinin volume olayını bi ayarlayabilsem başım bu kadar çok ağrımayacak...:p:p

yaa görüyon mu kardeşim, ben başka bi siteye gidecegim, buralar artık bana dar gelir:salut: gazlasam haberi oluyor:p

iyidir kardeşim böyle boşver :wiinkk: başka sitelere gidersende farklı bi nick al heryerde aynı şeyi kullanıyon bide yakalanıom diyon:queen:
senin msn olayını halledelim sonra yatıom ben şimdi :bounce:

Rahmi amca, Semra abla, Böcek, kücük Böcek, Gitardando, Sercedando, hizliCesi2, Wallace, Chatkut, karmacoma, Sandman, Özer ve Marina, VasCo, MissKolpa ve Kolpa, ve toplantida tanisdigim diger üye leri yakindan tanima firsati buldum :cat:

Ayvalik gezisinde bende olmayi cok isterdim :salut: ama insallah birdahaki sefer katilmak nasip olur

yaw ben bi an FRANSIZ kaldım sankiiiii:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

ne iş ha:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ben gibi AYVALIK GEZİSİ GAZİSİ VAR DEMEK:queen::queen::queen:

bizde takılıyoruz işte ayvalık, üsküdar falan bide şu sevgilinin volume olayını bi ayarlayabilsem başım bu kadar çok ağrımayacak...:p:p

iyidir kardeşim böyle boşver :wiinkk: başka sitelere gidersende farklı bi nick al heryerde aynı şeyi kullanıyon bide yakalanıom diyon:queen:

kardesim benim kulaklar ve burun tıkalı o yuzden ses ayarı yapamıyorum... bazen içimden konusuyom o bile duyuluyor...:queen:

evet haklısın, nicki farklı alayım, icinde ugly gecen bisey olmayacagi kesin:mrgreen: ama benim hatun araştırmacı yazar, o yuzden pek şansım yok.. ben dizlerimi kırıp kıçımın üstünde oturayım en iyisi... evdeki bulgur hesabı:queen:

yaw ben bi an FRANSIZ kaldım sankiiiii:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

ne iş ha:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ben gibi AYVALIK GEZİSİ GAZİSİ VAR DEMEK:queen::queen::queen:

kanka ne iş? hani telefonda kacıp kaçıp hesap veriyordum ya, artık buradan da hesap verecegiz bundan boyle...

o işş işte, anladın sen onu:queen:

gülşen hoşgeldin. ben de kendi adıma seni tanıdığıma çok memnun oldum. en kısa zamanda seni izmir de tekrar görmek dileğiyle...:rendeer:

takip işleri için izmir'den ortağa ihtiyacın olursa beni arayabilirsin :cat: :p :queen: gerçi ihtiyaç yok ama...:wiinkk:

Gülşenim güzel kızım Hoş geldin. Nasılsın kızım , Buraları çok iyi sen gittiğinden beri, Sercan kulağına kar suyu kaçmış palamut gibi oradan oraya koşuyo , kafasını sert bir yere vumuş da beyni sulanmış gibi yere göğe sığmıyor. Bizi Ayvalıkta bir cennet tepesine götürdü gittiğimiz cehennem yoluydu yolları bile unutmuş artık . gurubun emniyetini sağlamak açısından kendini tehlikeye atıp trafiği kesiyor bu çocuk . senin burada olmadığın her halınden belli oluyor . Gel sen , gelki bu çocuk kendine gelebilsin. durumu çok ağır ümitsiz gibi görünüyor. Ancak sen kurtarabilirsin, Sercanımızı.

Kızım Sercan gerçekten seni çok seviyo ve özlemiş olduğunu bana kaç defa söyle yukarıda yazdıklarım Şaka tabii Semra ablan da aman dikkatet Gülşen bunları ciddiye alabilir dedi bende yok artık daha neler dedim şaka olduğu her satırından belli dedim. Bak kızım YAZ geldi YAZ bundan sonra motorla gezmenin tadı çıkıcak fırsat bulduğun her zaman gel , gelde size güzel bir mangal yakayım.Birlikte gezilere gidelim . Hadi ama daha ne bekliyosun gel artık :rendeer:

Gülşen hoşgeldin, bende tanıştığıma çok memnun oldum en yakın zamanda tekrar Türkiye' ye beklyoruz. Yaz geldi burdan gitmek istemeyeceksin bile:wiinkk: Sercanı merak etme çok iyi, neden mi ? her gece başkasının evinde kalıo ama evin anahtarını orda burda unuttuğu için :queen:

Son düzenleme:
nv7hpd.jpg

arkadaşlar bugün motorumu aldım birinci sanayideki metin iş de motorumun bakımı yapıldı gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar anlatıldığı kadar iyi bir ustaymış. motorum şuan saat gibi buradan metin ustaya ve oğluna çok teşekkür ederim umarım sitemizi ziyaret eder ve bizleri daha yakından tanır. ayrıca bana güveninden dolayı çok teşekkür ederim.

Merhaba Oğuz,

İyi etmişsin Metin abi'e gitmekle:cat:
Sorununun çözüldüğüne ayrıca sevindim.....
Kazasız belasız günler dileğiyle:wiinkk:

Merhaba Gulsen,
Hosgeldin aramiza:rendeer:
Marina ve bende seninle tanistigimiza gercektende cok memnun olduk ve en kisa zamanda tekrar gorusmeyi umit ediyoruz:wiinkk:

Kendine iyi bak ve Sercan'i meraketme:cherry:

Gülşenim güzel kızım Hoş geldin. Nasılsın kızım , Buraları çok iyi sen gittiğinden beri, Sercan kulağına kar suyu kaçmış palamut gibi oradan oraya koşuyo , kafasını sert bir yere vumuş da beyni sulanmış gibi yere göğe sığmıyor. Bizi Ayvalıkta bir cennet tepesine götürdü gittiğimiz cehennem yoluydu yolları bile unutmuş artık . gurubun emniyetini sağlamak açısından kendini tehlikeye atıp trafiği kesiyor bu çocuk . senin burada olmadığın her halınden belli oluyor . Gel sen , gelki bu çocuk kendine gelebilsin. durumu çok ağır ümitsiz gibi görünüyor. Ancak sen kurtarabilirsin, Sercanımızı.

Rahmi abi,
Sabah sabah kopardın beni vallahi de billahide:mrgreen:gülmekten karnıma ağrılar girdi......
Palamut'un kulağı nerede yahuuuuuu:queen::queen:
Evet video'dan da izlenebileceği gibi, ya kafayı bir yerlere vurmuş ya da kuduz bir yaratık tarafından ısırlmış gibi gelip - geçiyor arabanın yanından:mrgreen::p:queen:

Son düzenleme:

HAHHAhahahahhaaa yaaa ne güldüm şu yazına.Adamın volume ayar çipi yanmış... Küçükken boru mu yutturdular nooldu anlamadım. Megafonsuz o desibele çıkan tek insan. Grupta bi duyuru olcak mesela SERCAAAAN konu bu. Hadi bi anlatıver.

Sercanın odasını Ayvalıkta kaybettik,sesinden bulduk.HAhahahahaaa

En kısa zamanda volume ayar çipini takmak dileğiyle

Gülşen hoşgeldin bizde şimdi sercanı kalp krizinden hastaneye kaldırdık. Adam taş kesildi biranda. Şaka şaka haksızlık etmeyelim kardeşimize hergün ya benle ya hızlıcesi ile

Bak kızım YAZ geldi YAZ bundan sonra motorla gezmenin tadı çıkıcak fırsat bulduğun her zaman gel , gelde size güzel bir mangal yakayım.Birlikte gezilere gidelim . Hadi ama daha ne bekliyosun gel artık :rendeer:

valla beni bu kadar çağırsan dakikasında gelirdim şirin dedem.:cat::rendeer:

Son düzenleme:

gece topiğimize ağır misafir gelmiş, yenge hoşgeldin sefalar getirdin,
ben bu kadar nicki 4 ayda falan ezberlemiştim walla tebrik ederim:mrgreen:
ama valiz'e selam vermeyi unutmuşsun :p

sen gönlünü ferah tut sercanın başını kaşıyacak vakti yok, moto guetta yönetim kurulu başkanı olarak toplantılar, ürün dağıtımı, tahsilat, reklam kampanyaları, şirketin halka arz çalışmaları uğraşıp duruyo, akşamada iki çay içip gidiyo evine o kadar :cat:

valiss i unutmuş demek haaaaa. bak şimdi çok sinirlendim. Bu arada moto guetta almanya temsilcisi de uglycat miş biliyor muydunuz?

moto guetta kordonda giderken sağda dönerken solda otururken üsküdar çaycısında

moto guetta, motoguetta
giderken sağda , dönerken solda, inerken üstte, uçarken altta, kaçarken arkada, ayakkabını güvende hisettiğin anda ayağında......

ben şu giderken sağda dönerken solda olayını kavrayamadım, her zaman sol ayağımızda takılı olması gerekmiyomu :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar