özcan bide şekili yapsaydın daha iyi olurdu
o kask adam olmaz artık.yenisi lasım ona yenisi
özcan bide şekili yapsaydın daha iyi olurdu
Ohoooooooo olmuyor böyle beyler msn flan biz neciyiz burda :cherry::cherry:işin yoksa msn gelsene bi konuşalım
İyi akşamlar Arkadaşlar, nasılsınız...
iyi akşamlar Mehmet abi iyiyiz çok şükür sen nasılsın yoksun 2 akşamdırİyi akşamlar Arkadaşlar, nasılsınız...
Tam anlayamadım olayı Mesut motorunu satcakmısın 6500 ytl. verene veya 6000 ytl. verene ????
iyi akşamlar Mehmet abi iyiyiz çok şükür sen nasılsın yoksun 2 akşamdır![]()
Sen bilirsin az önce okudum elemanın biri almış hatta sende mesaj bırakmıştın 2008 model siyah gt 250 r 6500 ytl.'ye hemde nerden düşürüyorlarsa anlamadım
Tam anlayamadım olayı Mesut motorunu satcakmısın 6500 ytl. verene veya 6000 ytl. verene ????
iyi akşamlar Mehmet abi iyiyiz çok şükür sen nasılsın yoksun 2 akşamdır![]()
herzamanki gibi çalışıyorumMisafirlikteydik Yaşar.
Sen neler yapıyorsun.
herzamanki gibi çalışıyorumale:ben bu dünyaya çalışmaya gelmişim:salut:
mesut dün giremedim hatta hiç bişey yapamadın üşütmüşümde hemen yattım gelir gelmez ama bakşam daha iyiyim.mustafa abi yattı bizim video'nun üstüne bu akşam :queen:
vay garibim iso vay öyle devamlı ikinci vardiya çalışırsan olucaa bu kimseyi bulamassın.:queen:slm mt alemı nasılsınız bakalım
herkes uyudu galıba konusan kımse olmadıgına gore bende kacıyom herkese leka nost
yasar ne yapacaksın bu kadar parayı bilmiyorum :queen:
bu arada cumt akşamı bursadayım :bounce:
arkadaşlar kendimi biraz toparlayınca xenon far alacağım.hangisi en kullanışlı sizce? şöle uzunları çaktın mı karşı tarafın gözünü alanlar varya.çaktın mı bütüm mah. aydınlatan xenon kaç oluyor H4 mü H7 mi? bide ben bişey gördüm H4 yazıyor 8000k diyo o nasıl oluyo![]()