çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz allah günlünüze güre versin günülden bütün giden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah hapimizi kaza va balla lardan korusun saygılar :rendeer:
gucellllllllll......... bu arada azkaldı ben şimdiden bişi yemiiycem iştahla gidiyim oraya :mrgreen:
o güne kadar tek parça olda sonra bakarız:queen::queen::queen::queen:
eveeeettt bende geldim olaylar söle oldu once evden cıktım bir kum fırtınası basladı goz gozu gormuyordu ama hersey mt için dedim motorumu calıstırdım ve serhat abiyle bulustum ve yola koyulduk ama oda neeee 3 baslı ejder nese cıktık bi kere geri donmek olmaz ben surdum ustune motoru baktı dayılanıyorum hooopp geri vitesi attı hemen korkak nese onuda atlattık tam cengelkoye dondukki birde ne gorıyım iskelet askerler 102 tanelerdi saydım gene hiç hız kesmedim bastım gaza ama degdi gelicegimizden haberleri var ve menu almayı basardık bir gorevin daha tamamlanmıs olmasının vermiş oldugu haz ile geri dondum hıııı bu arada serhat abi hiç bişi yapmadı öleee benim kahramanlıklarımı izledi ben savastım hersey mt için gene olsun gene yaparım hehehe :mrgreen: bulustuk gittik haber verdik menu aldık geldik cok basıttı biraz susledim ama fazla yalan yok cogu dogru :mrgreen:
YUVADAN EKSİK LİSTESİ GELDİ.....
BÜYÜKÇE BİR BÖLÜMÜ ALINDI... YARIN BİR PARTİ DAHA ALACAĞIM... listedeki bazı adetleri tam olarak aldık ama alınmış ancak genede az miktarda olanların listesini vereceğim arzu edenler bu eksik listesinden bişeyler alabilir... sonuçta çok çocuk olduğundan adetlerde çok..
SAĞLIK EKSİKLERİ ; Metrin Şampuan, Voltaren Jel, Pantenol Krem, Baticon, Koltukaltı Derecesi, Sargı Bezi, Flaster, Kulak Tıkacı, Gazlı Bez..... (Bunların hepsinden 1 er adet alındı ama 1 er 2 şer daha alabilirsek iyi olur diye düşünüyorum)
GİYİM EKSİKLERİ ;
sandalet ( kız ve erkek) 28-42 numara arası
okul ayakkabısı (40-41-42 numara erkek) (1 er adet alındı)
Pantalon (kız-erkek) 13-14-15 yaş için (10 kız 10 erkek alındı)
yuvadan gelen eksik listesi de şöle.. dediğim gibi bir bölümü alındı şu an eksikler üstteki listedir..
ÜSKÜDAR HASAN TAN ÇOCUK YUVASI
İHTİYAÇ LİSTESİ
1-Fotokopi Kağıdı A-4(Acil)
2-Dizaltı Çorap
3-Pantolon (Kız,erkek 13-14-15 yaş)
4-Tişört(Kız Erkek 13-14-15)
5-Şovale(Resim Tahtası)
6-Alkol
7-Baticon
8-Oksijenli Su
9-Gazlı steril bez
10-Flaster
11-Steril Sargı Bezi
12-Koltukaltı Derecesi
13-Kulak Tıkacı
14-Voltaren Jel
15-Pantenol Krem
16-Zovirax Krem
17-Metrin Şampuan
18-Gri Erkek Okul Gömleği
19-Telsiz Telefon
20-Renkli Mus Çoraplar
21- Dantelli Kısa Çorap
22- 40-41-42 numara spor ve okul ayakkabısı
23-Sandalet(Kız Erkek 28 den 42 ye kadar)
24-Uhu
Pelin AKGÜL
Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi
kahvaltıya gel önemli olan gönül bagı:rendeer::rendeer:
sen gel hemencik tanışırsın mt ile aile gibi olursun merak etme,hiç yabancılık çekmezsinkahvaltıya gelecem ama kimseyi tanımıyorum.tanışırız umarım.
kardeşim benim iyilik perisi okahvaltı benim içinde çok keyifli olcak ayrıca çok görmek istediklerimde orda olacağı için daha zevkli olcak.
kavaklı parktamı :rendeer:
safak 3:queen:
evet
kahvaltıya gelecem ama kimseyi tanımıyorum.tanışırız umarım.
biletimi aldım... geliyomm.... :mrgreen:
Arkadaşlar kuzenimin pazar günü düğünü olduğu için malesef katılamıyacağımr:
kavaklı parktamı :rendeer:
safak 3:queen:
evet
kusura bakma usta hatırlayamadıgım için biraz yabancılık cekmiştim ondandır :rendeer:güncellllllllll:rendeer::rendeer::rendeer:
usta bende hacivat karagöz izlemek istiyorum:queen::queen:
COCUKLUKTAN KALDİ GALİBA ABİ HACIVAT KARAGÖZ İZLEMEK
Abiler Ablalar Kardeşler Yaşitlarım 4 Mayıs Sabahı Ilk Ekıp Olrak Benımle Gelmek Isteyen Varmı 09,00 09,30 Gıbı Bostancıdan Hareket Edıcem
Bilgilerınıze
usta bende hacivat karagöz izlemek istiyorum:queen::queen:
o zaman işini çabuk bitirip, birazda balon şişirip çık sende yukarı 15 dk gibi sürecek.. yetişirsin mutlaka....:cat::cat:
ee bu cok güzel bı program olmuş herkezın ellerıne yüreğıne sağlık![]()