26-27 Nİsan Ayvalık gezisi (MT izmir - Manisa - Balıkesir - Çanakkale - İstanbul)

Sercan-Wallece video paylaşımları için teşekkürler.Video ve fotografları izlediğimde nekadar güzel eğlendiğimizi gerçekten büyük bir aile olduğumuzu birkez daha anladım.Sonsuz teşekkürler....:cat::rendeer:

ARKADAŞLAR BİDE BU VİDEOYA BAKIN BAKALIM... BUNDA İDDİALIYIM...

YENİSİYLE DEĞİŞTİRDİM...

[YT]0ozmG-_zEM4[/YT]

sercan eline sağlık videolar çok güzel olmuş...
bu topic zaten resim ve videolarıyla çok keyifli bir hal aldı...gelmeyenler bile izleyerek gelmiş kadar oluyorlardır :rendeer:
Çalışıyoruz işte, hersey sizler icin.. beni sizler yarattınız:mrgreen:

uglychildpaylaşım için tşk. güzel videolar:rendeer:
devamı gelecek elint:rendeer: bizi izlemeye devam et.. wallace bi yandan ben bi yandan yüklemeye devam ediyoruz:)

elimde hala 90 adet foto ve 4-5 adet video var. Bu ayvalık dökümanlarını siteye yüklemek geziyi yapmaktan da zormuş yaw.

:queen:

Sercan-Wallece video paylaşımları için teşekkürler.Video ve fotografları izlediğimde nekadar güzel eğlendiğimizi gerçekten büyük bir aile olduğumuzu birkez daha anladım.Sonsuz teşekkürler....:cat::rendeer:

abim ne zaman eğlenmedik ki hep beraber olup:rendeer::cat: daha ne geziler yapacagiz...:cat:

Son düzenleme:
Nihayet yazabildim, 2 gündür fotoların açılmasını bekliyorum :p

Çok güzeldi, çok eğlendim kendi adıma, ben Marmaris'e gitmeden buna benzer bir gezi daha yaptık mı artık gözüm arkada kalmaz.

Sizi seviyorum izmir MT, aile miyiz, kabile miyiz her ne isek artık, alıştım size çokkk.... :rendeer:

Sercan videoalar süper olmuş ellerine sağlık..:cat:

Tüm resim ve fotoğraf paylaşımları için herkese teşekkürler..:rendeer:

elinize vede emeğinize sağlık çok güzel vede kalabalık bir gezi olmuş ALLAH kaza bela vermesin .:rendeer::rendeer::rendeer:

GAZİANTEP MT den saygı ve sevgilerle:cat::cat::cat:

Yeni video

Arkadaşlar videoyu Uglychild yaptı, yükledi ama yükleme esnasında gitti, ben yüklüyorum videoyu, ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :rendeer:

[YT]0ozmG-_zEM4[/YT]

güzel video :) Müziği ben seçtim, umarım beğenirsiniz :)

Son düzenleme:
DVD MODUNDA DAHA KALİTELİ Bİ GÖRÜNTÜ.. BİRAZ GEÇ AÇILABİLİR... AMA İZLEMEYE DEĞER BENCE:cherry:

http://youtube.com/watch?v=0ozmG-_zEM4

Arkadaşlar videoyu Uglychild yaptı, yükledi ama yükleme esnasında gitti, ben yüklüyorum videoyu, ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :rendeer:

[YT]0ozmG-_zEM4[/YT]

Sanırım sabah girer yayına, acele etmeyin... Ama güzel video :) Müziği ben seçtim, umarım beğenirsiniz :)

LEM ben de eve geldim onunla ugrasıyordum:) ayna anda tamışız videoyu:mrgreen:
müziği sen mi seçtin, lem o benim bestem zaten:mrgreen:

ARKADAŞLAR MAKİNANIZDAKİ FOTO VE VİDEOLARI CUMA GÜNÜ TOPLANTIYA CD(DVD degil) OLARAK GETİRMENİZİ RİCA EDİYORUM...:wiinkk:

Son düzenleme:
Özgürlük karakterimdir.

Elinize emeğinize, sabrınıza sağlık. Videolar, resimler hepsi harika. Çok konuşulur bu gezi. Belki o anları yaşamayanlar abartı diye düşünebilirler ama, bu görüntüleri izlerken yüzlerinin ne şekil aldıklarını gözümün önüne getiriyorumda, zevkle izliyorlar. :):cyclopsan:mrgreen::pale:
Bizde olmalıydık diyorlar. :pr::pr::pr:
Bir dahaki sefere inşallah :queen::queen::queen:

kıskanmak yoookkkkkk. en iyilerine layiksiniz. inşallah herşey gönlünüze göre olur.

bu kadar değil resim ve video arşivi özer abi,duyulmaz dökülün bakalım sıra sizde :mrgreen:

bukadar güzel insanlarla tanıştıgım için cok şanslıyım nemutlu bana MT AİLESİNDEYİM arkadaşlar herşey cok güzeldi sizler daha güzeldiniz tekrar görüşmek üzere güzel insanla güzel şeylere layıktır

resimleri ve videoları yükleyen ve ilgienen arkadaşlara çok teşekkürler.. hepinizin ellerinize emeğinize sağlık... :)

DVD MODUNDA DAHA KALİTELİ Bİ GÖRÜNTÜ.. BİRAZ GEÇ AÇILABİLİR... AMA İZLEMEYE DEĞER BENCE:cherry:

http://youtube.com/watch?v=0ozmG-_zEM4

LEM ben de eve geldim onunla ugrasıyordum:) ayna anda tamışız videoyu:mrgreen:
müziği sen mi seçtin, lem o benim bestem zaten:mrgreen:

ARKADAŞLAR MAKİNANIZDAKİ FOTO VE VİDEOLARI CUMA GÜNÜ TOPLANTIYA CD(DVD degil) OLARAK GETİRMENİZİ RİCA EDİYORUM...:wiinkk:

Harika olmuş video ve fotoğraflar...ellerinize sağlık Ugly ve Gitardando...ikinizede kocaman birer :rendeer:

bu kadar değil resim ve video arşivi özer abi,duyulmaz dökülün bakalım sıra sizde :mrgreen:

Elbette bukadar değil ama first major bir durum sözkonusu! Haftasonu PC' i download modunda bıraktık ve geldiğimizde malesef çökmüş durumdaydı:silent: varolanları kurtarmakla meşgul olduğumdan eldeki güzellikleri upload edemedim.......
Nasipse bu akşam haledeceğim inşallah.
Geç olsun güç olmasın demi yaaa.

Ugly,Gitardando ya da kim biliyorsa.....
Videoları upload etmenin basit bir yolu varmı?

Öperim hepinizide.....

Son düzenleme:
ayvah30if3.jpg

ayvah16nl3.jpg

ayvah17zb4.jpg

ayvah18aw3.jpg

ayvah19qe1.jpg

ayvah20cs7.jpg

ayvah21qv0.jpg

ayvah22xo8.jpg

ayvah23zx6.jpg

ayvah24lp9.jpg

ayvah25xc7.jpg

ayvah26az5.jpg

ayvah27cp7.jpg

ayvah28fu2.jpg

ayvah29jn6.jpg

bukadar güzel insanlarla tanıştıgım için cok şanslıyım nemutlu bana MT AİLESİNDEYİM arkadaşlar herşey cok güzeldi sizler daha güzeldiniz tekrar görüşmek üzere güzel insanla güzel şeylere layıktır

Abi 1 seneyi gecti tanısıklıgımız, birbirmize hep gittik geldik, yol yaptık, ve insallah daha ne yollar yapacagiz....

resimleri ve videoları yükleyen ve ilgienen arkadaşlara çok teşekkürler.. hepinizin ellerinize emeğinize sağlık... :)

ne demek yurtdaş, yakında mt nin dizi filmleri başlıyacak:)

Harika olmuş video ve fotoğraflar...ellerinize sağlık Ugly ve Gitardando...ikinizede kocaman birer :rendeer:

Ugly,Gitardando ya da kim biliyorsa.....
Videoları upload etmenin basit bir yolu varmı?

Öperim hepinizide.....

abi sen videoları bana gonder ben onları düzenleyip koyayım siteye...
[email protected]

hani bana hani bana:mrgreen:

sen farklısın sercanım alınma hemen:cat::rendeer:

sagol ümmet abim:rendeer:

simdi burdan sormak dogru mu bilmiyorum ama biraz rahatsızdın, nasıl oldun abi?

mixliyelim kardeşim bana ait tüm video ve resimler rise da mevcut. karmacoma ve duyulmazınkileri de oraya bıraktık:cat:

Resimleri ayıklarken iki tane resimi çok beğendim. Bakalım aradaki 7 farkı bulabilecek misiniz?

ayvah71kx0.jpg

ayvah73wt6.jpg

Wallace abi çok süpersin harika bir resim

yav gezideki müzikler süper olmuş kendimi yanınızda gibi hissettim ama kafamı genede vuruyorum duvarlara çok süper bir gezi olmuş :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar