Çalışıyoruz işte, hersey sizler icin.. beni sizler yarattınız:mrgreen:sercan eline sağlık videolar çok güzel olmuş...
bu topic zaten resim ve videolarıyla çok keyifli bir hal aldı...gelmeyenler bile izleyerek gelmiş kadar oluyorlardır :rendeer:
devamı gelecek elint:rendeer: bizi izlemeye devam et.. wallace bi yandan ben bi yandan yüklemeye devam ediyoruzuglychildpaylaşım için tşk. güzel videolar:rendeer:
elimde hala 90 adet foto ve 4-5 adet video var. Bu ayvalık dökümanlarını siteye yüklemek geziyi yapmaktan da zormuş yaw.
Sercan-Wallece video paylaşımları için teşekkürler.Video ve fotografları izlediğimde nekadar güzel eğlendiğimizi gerçekten büyük bir aile olduğumuzu birkez daha anladım.Sonsuz teşekkürler....:cat::rendeer:
Arkadaşlar videoyu Uglychild yaptı, yükledi ama yükleme esnasında gitti, ben yüklüyorum videoyu, ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM :rendeer:
[YT]0ozmG-_zEM4[/YT]
Sanırım sabah girer yayına, acele etmeyin... Ama güzel videoMüziği ben seçtim, umarım beğenirsiniz
![]()
hani bana hani bana:mrgreen:gittardando müthiş adamsın, her şey için teşekkürler.
DVD MODUNDA DAHA KALİTELİ Bİ GÖRÜNTÜ.. BİRAZ GEÇ AÇILABİLİR... AMA İZLEMEYE DEĞER BENCE:cherry:
http://youtube.com/watch?v=0ozmG-_zEM4
LEM ben de eve geldim onunla ugrasıyordumayna anda tamışız videoyu:mrgreen:
müziği sen mi seçtin, lem o benim bestem zaten:mrgreen:
ARKADAŞLAR MAKİNANIZDAKİ FOTO VE VİDEOLARI CUMA GÜNÜ TOPLANTIYA CD(DVD degil) OLARAK GETİRMENİZİ RİCA EDİYORUM...:wiinkk:
bu kadar değil resim ve video arşivi özer abi,duyulmaz dökülün bakalım sıra sizde :mrgreen:
hani bana hani bana:mrgreen:
sen farklısın sercanım alınma hemen:cat::rendeer:
bukadar güzel insanlarla tanıştıgım için cok şanslıyım nemutlu bana MT AİLESİNDEYİM arkadaşlar herşey cok güzeldi sizler daha güzeldiniz tekrar görüşmek üzere güzel insanla güzel şeylere layıktır
resimleri ve videoları yükleyen ve ilgienen arkadaşlara çok teşekkürler.. hepinizin ellerinize emeğinize sağlık...![]()
Harika olmuş video ve fotoğraflar...ellerinize sağlık Ugly ve Gitardando...ikinizede kocaman birer :rendeer:
Ugly,Gitardando ya da kim biliyorsa.....
Videoları upload etmenin basit bir yolu varmı?
Öperim hepinizide.....
hani bana hani bana:mrgreen:
sagol ümmet abim:rendeer:
simdi burdan sormak dogru mu bilmiyorum ama biraz rahatsızdın, nasıl oldun abi?
mixliyelim kardeşim bana ait tüm video ve resimler rise da mevcut. karmacoma ve duyulmazınkileri de oraya bıraktık:cat:
Resimleri ayıklarken iki tane resimi çok beğendim. Bakalım aradaki 7 farkı bulabilecek misiniz?
![]()
![]()