26-27 Nİsan Ayvalık gezisi (MT izmir - Manisa - Balıkesir - Çanakkale - İstanbul)

ya geziyi izledim şimdi içim gitti linkinpark(kemal) gelemedim dostum ben cumartesi çalıştım pazarda belli bi süre çalıştım tam gelmek için aradığımda salihler altında dönüyo olduğunuzu söyledin çok sinir olmuştum,inşallah bidahaki sefer ayvalıkta oldunuzmu kaçırmıcam :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ayvalık gezisinde toplanan yardım Delipoyraz'a ulaştırıldı. Hasan Tan Çocuk Yuvasındaki çocukların ihtiyaçları için kullanılacak.
:cat:

ayvah15ue7.jpg

ayvahdw8.jpg

ayvah1wm9.jpg

ayvah2tn7.jpg

ayvah3sn3.jpg

ayvah4tv2.jpg

ayvah5du6.jpg

ayvah6vd6.jpg

ayvah7lw2.jpg

ayvah8jy3.jpg

ayvah9qp2.jpg

ayvah10iu5.jpg

ayvah11vu6.jpg

ayvah12wb4.jpg

ayvah13ai3.jpg

ayvah14tw3.jpg

Son düzenleme:
Tek Kelimeyle mükemmel bi geziydi.İzmir grubunun dönüşüde gelişi gibi muhteşem olmuş .Biz Balıkesire kadar Ümmet abiyle keyifli bi yolculuk yaptık.Yolda sevgili Havranlı dostlara uğradık,sağolsunlar bizi çok güzel ağırladılar.Balıkesire 25 km kalada yağmurluklar ilk defa hakkını verdiler.Hatta Ümmet abiyle 2 defa zorunlu mola vermek zorunda kaldık o anda erhanı aradıkki ooo adam çoktan bandırmaya varmış(aşk nelere kadir)Hatta yağmurdan bile hızlı olarak..Dostlar elimde 3-4 video var onlarıda en kısa zamanda youtube ekliyeceğim burdan linkini veririm.Hepinizi çok seviyorum..muratcım birdahaki gezide de kupa kupa çay içmek üzere kardeşim :) Selam ve Saygılar ..Tuncay

Tek Kelimeyle mükemmel bi geziydi.İzmir grubunun dönüşüde gelişi gibi muhteşem olmuş .Biz Balıkesire kadar Ümmet abiyle keyifli bi yolculuk yaptık.Yolda sevgili Havranlı dostlara uğradık,sağolsunlar bizi çok güzel ağırladılar.Balıkesire 25 km kalada yağmurluklar ilk defa hakkını verdiler.Hatta Ümmet abiyle 2 defa zorunlu mola vermek zorunda kaldık o anda erhanı aradıkki ooo adam çoktan bandırmaya varmış(aşk nelere kadir)Hatta yağmurdan bile hızlı olarak..Dostlar elimde 3-4 video var onlarıda en kısa zamanda youtube ekliyeceğim burdan linkini veririm.Hepinizi çok seviyorum..muratcım birdahaki gezide de kupa kupa çay içmek üzere kardeşim :) Selam ve Saygılar ..Tuncay

abicim valla bu sefer çok doyasıya kupa kupa çay içemedik. çeşmede teknede bol bol içelim. bu arada sizleri görmek güzeldi. özlemişiz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kumita45, drinsu, Wallace+, ümmet perkitan, umutus+, Skullhunter, blackhawk, APV41+, heavy_incitement+, utenmen, linkinpark, csalgin, gureli+, belifeless+

patronda topic de valla helal olsun sizlere oturduğum yerden imrenerek bakıyorum fotoğraflaraa......:pr::pr::pr:
davutum birdesen olacaktınki tadından yenmezdi bugezi:rendeer:

arkadaşlar bana elinizdeki videoları ve resimleri cd ile ulaştırırsanız, bazı duzenlemeler yapmak istiyorum.. guzel anılarımızı mixliyelim;)

arkadaşlar bana elinizdeki videoları ve resimleri cd ile ulaştırırsanız, bazı duzenlemeler yapmak istiyorum.. guzel anılarımızı mixliyelim;)

mixliyelim kardeşim bana ait tüm video ve resimler rise da mevcut. karmacoma ve duyulmazınkileri de oraya bıraktık:cat:

Resimleri ayıklarken iki tane resimi çok beğendim. Bakalım aradaki 7 farkı bulabilecek misiniz?

ayvah71kx0.jpg

ayvah73wt6.jpg

Son düzenleme:
çok güzel gezi olmuş karşıdan bakmakla yetiniyorum sadece :pr: iyi makara çıkmıştır paylaşım için teşekkürler:)

Okay merhaba
Bir dahaki sefere haberleşelim.
İl gurupları sayfasın dan Çanakkale MT topiğini izlersen
Ben Çıraklık Eğitim Merkezindeyim Sanayi sitesinde beklerim.:wiinkk:
0 505 5751589 Sebahattin YANAR

arkadaşlar siz harikasınız umarım başka gezilerde ben de size eşlik ederim

Mehmet sensiz olmadı. Gözüm seni aradı ama.
Çalışma hayatı ve hava şartları programı sensiz gerçekleştirmeme neden oldu.
senden özür dilerim.

Son düzenleme:
bende daha bir sürü resim var ama yüklemek çok zaman alıyor. dersten ve işten vakit buldukça yüklemeye devam edeceğim

MT İZMİR FOLK 4lüsü
Şarkının tamamını çekmemiş extreme1925 ama olsun bu kadarı bile pasınızı silmeye yeter.
[YT]I71BTsAhAYo[/YT]

[YT]PG5ycw-8ySw[/YT]

Son düzenleme:
bi dahakine mazeret tanımam davutum. sende kesin geleceksin ona göre yap şimdiden hazırlıklarını

bi dahaki sefere davut da gelecek abicim. mazeret tanımam baştan söyleyeyim:cat:

inşallah murat abim bende çok istiyorum beraber olmayı gezilere katılmayı :cat::cat::cat:

davutum birdesen olacaktınki tadından yenmezdi bugezi:rendeer:

sen merak etme ümmet abim gönlüm sizlerleydi devamlı takiptesiniz inşallah yakın zamanda ortak bir organizasyonda beraber olabiliriz.....:cat::cat::cat:

sercan eline sağlık videolar çok güzel olmuş...
bu topic zaten resim ve videolarıyla çok keyifli bir hal aldı...gelmeyenler bile izleyerek gelmiş kadar oluyorlardır :rendeer:

elimde hala 90 adet foto ve 4-5 adet video var. Bu ayvalık dökümanlarını siteye yüklemek geziyi yapmaktan da zormuş yaw.

[YT]hmy6U6nKWNQ[/YT]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar