Çadır lazım, ekonomik kaliteli bişey önerirmisiniz?Birde tatil yeri

Biz çadır kurmaya gitçek annem babam ve ben 3 kişi gitçez onun için iyi bi çadır alcaz, tavsiyeler bekliyorum.
Birde biz edirne eriklide danışment denen yer var orda çadır kuruyoruz sizin tavsiye ediceniz yerler var mı marmara ve ege bölgesinde olması gerekiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ege ve marmara da değil ama kastamonu abana çok güzel ve dinlendirici bir mekan. Geçen yaz oradaydık hala tadına doyamadım. Sessizlik ve huzur arıyorsanız tavsiye ederim. Çadır hususunda bir şey diyemiycem bizim buralarda bir kaç tane imalatçı var şeklini şemalii çiz bana gönder senin için bir fiyat araştırması yapabilirim en azından kıyaslama şansın olur.

kuşadası önder kamping çok güzel bir yer havuzda var:rendeer:

Yine Batı karadeniz'de biryer tavsiyesi edebilirim.Bartın magoda'da daha önceleri kamp yapmışlığım var.Genelde Öğretmenler gelir.Son 6-7 yıldır gidemiyorum ama değişmemiştir umarım.Son gittiğimde kalabalıktı.

tekirdağdan devam edince 10dakka sonra kumbağ diye bir yer geliryor yanılmıyorsam o civarda kamping var ama zaten istanbul tekirdağ arası şileden sonra pek çok kamping alanı görmüştüm denize sıfır

evt watergun'un dediği gibi abana güzel ve dinlendirici bir yer
bu arada tv lerde reklam verio tansaş mı ne 4 kişilik çadır:) bi bak derim:mrgreen:

Saroz tarafında Kum kamping var. Gökçeada, Bozcaada'ya kalkan feribotların ilerisinde. Çadır, karavan, oda, restorant, kafe, banyolar, mutfak, tuvaletler, havuz, deniz var.

gerçekten bir çadır tatili yapmak istiyorsanız tertemiz bir deniz ve ormanlık bir doğa nın olduğu kabatepe orman kampını(çanakkalede) kesinlikle tavsiye ederim günlük 11 ytl ücretle elektrik ve buz dolabıda veriliyor.güney taraflarına inmek istersenizde gökova orman kampını tavsiye ederim.Yanlız bu saydığım yerlerde çok hızlı olan gece hayatını falan bulamazsın.Sadece kafanı dinler doğanın ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Topici okumadan aceleyle cvb yazıyorum sakal kardeş;
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20098 linke bir göz at.Bizlerde orada olacağız.Ayrıca ekonomik çadırı Birleşik İslam Mağazaları (BİM) 'ndan 40 YTL gibi bir rakama temin edebilirsin.Fakat bunlar sadece yaz kullanımı için.Tavsiye edebilirim.Saygılar.

SAKAL bu yılda çadır kurmak isterseniz iğneadayı öneririm geçen sene bayağı bir güzeldi :)
Ortamda var ayrıca bizde orda çadır kuruyoruz geceleri takılırız :p
Hem sizede yakın :cat:

sevgili ExTReMa adamlar tatilini yapmıştır artık bu sezon için önerirsin eğer arkadaş ayrılmadıysa

olabilir abicim ama orada denizde çok dalga olmuyor mu ? Eriklide danışment orman kampı var hemde deniz temizliği fena değil 2 sene önce gitmiştim çok güzel ortamda oluyor.

çorlu kipada 25 40 arası
25lik olanı actık baktık gayet şık ve iş görür 2 kişilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar