motor alırken pazarlık..

Peşin verceksen yaparlar da hem indirim hem taksit durumu mümkün değil gibi bişey. İlla cbr mı ? O paraya neler alırsın be güzelim. :)

canlıyı koyacaksın önüne sıralı morlar,sarılar,yeşiller,kırmızılar.sıralı diyorum çünkü çok görünecek unutmayınızki paranın yüzü sıcaktır ve o sıcaklık kalp çarpıntısına neden olur.nokta.:)

arkadaslar motor alıcam ama fıyatı konusunda nasıl pazarlık yapıcam bana yardımcı olurmusunuz.alıcagım motor cbr 125.satıs fıyatı 5500lıra.ancak bayının elınden gecen seneden repsol var.onada 5000 dedi.ama ben cevremden duyduklarıma gore gecen seneden oldugu ve repsol oldugu ıcın daha cok ındırım yaparlarmıs.nekadara kadar alınabılır bu motor?hatta 1000lıra kadar ındırırler 12 yede bolerler demıslerdı bana.bole bır sansım varmı?ıstanbulda oturmadıgım ıcın cok bayı tanımıyorum.

Seni Mete_Han kod adlı gizli honda bayisine sevk ediyorum.

arkadaslar motor alıcam ama fıyatı konusunda nasıl pazarlık yapıcam bana yardımcı olurmusunuz.alıcagım motor cbr 125.satıs fıyatı 5500lıra.ancak bayının elınden gecen seneden repsol var.onada 5000 dedi.ama ben cevremden duyduklarıma gore gecen seneden oldugu ve repsol oldugu ıcın daha cok ındırım yaparlarmıs.nekadara kadar alınabılır bu motor?hatta 1000lıra kadar ındırırler 12 yede bolerler demıslerdı bana.bole bır sansım varmı?ıstanbulda oturmadıgım ıcın cok bayı tanımıyorum.

harbitürk ...arkadaş pm attı şimdi girdim topiğe...:p

shule hoca benim tanıdığım nazımın geçtiği bayi var...ekmeğimizide çıkarıyoruz...:p

bayim Bulgurlu Ümraniyede D&B Motor...Konşuk Hondanın oğluna ait...peşinde ne kadar indirim yapar diye 4-5 saat önce 20.00 civarları görseydim topiği cepten arardım...stokda varmı peşine ne istersin diye sorardım...benim sağladığım imkan genelde plaka hediye oluyor...oda 200 gayme bişey...ama yeni kasa geldimi eski kasa gittimi cbr 125ler hakkında fazla bildiğim yok...yarın istersen sorarım...cebim 537 335 22 33...cevabı buraya yazarım...:cat:

tesekkur edıyorumm.siz yarın ,ptesi aklınıza gelırse sorun bende sizi cebinizden arayayım.

parra parra parra gerçek alıcı olduğunu ona belli ettir yani parayı göster dükkandada ikide bir kapıya doğru yürü yerinde pek oturmadan dur kıraş biraz muhabbeti uzat konu konuyu açsın bak sen neler olacak :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BAYİNİN KAAR ORANI EN FAZLA YÜZDE 20 DİR ODA 1000LİRA GİBİ BİŞEY 5500 SE SATIŞLARI YARISINI KESMİŞ İŞTE 5000 YAPMIŞ,SEN 4500 DEN KURUŞ FAZLA VERME 4500 VERSEN BİLE İSKONTOLARI FALAN YİNE 200 250 KAZANIRLAR.ÇIKAR 4500 Ü KOY MASAYA YOK DERLERSE GERİ AL KALSIN OZAMAN DE BİYERDE VAR 4600 DİYO ORAYA GİDİP VERİRSE ONDAN 4500 E ALIRIM DE:wiinkk::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kafandan geçen parayı koy masaya al abicim de işine geliyorsa veririsin işne gelmiyorsa vermessin de.Gerçekten onu kurtarıyorsa verir vermessede turşusunu kursun bu piyasada nakit para hey yavrum hey.

tamam hocam.tskler ilgıne..

elde 1 tane var REPSOL kasa...plaka içinde 5400 peşin fiyat dendi bana...liste fiyatını bilmiyorum...

bu makina nası bu para ediyor anlamam...Honda bizle dalga geçiyor ya...ah bu 16-24 gencliği hep sizi fişekliyorlar...almasanız bunlar indiricek...ama 2.eline bile taptığınız için piyasası hiç düşmüyor...

elde 1 tane var REPSOL kasa...plaka içinde 5400 peşin fiyat dendi bana...liste fiyatını bilmiyorum...

bu makina nası bu para ediyor anlamam...Honda bizle dalga geçiyor ya...ah bu 16-24 gencliği hep sizi fişekliyorlar...almasanız bunlar indiricek...ama 2.eline bile taptığınız için piyasası hiç düşmüyor...

tsk ederım arastırdıgın ıcın.ama benı hıc fıseklıgen olmadı..ılk ask bılırsın..gözun görmez baska bişi..benımkıde ole bişi..5000 ne bıtcek daha bısı yaptırabılırmıyım bılmem..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar