motor alırken pazarlık..

arkadaslar motor alıcam ama fıyatı konusunda nasıl pazarlık yapıcam bana yardımcı olurmusunuz.alıcagım motor cbr 125.satıs fıyatı 5500lıra.ancak bayının elınden gecen seneden repsol var.onada 5000 dedi.ama ben cevremden duyduklarıma gore gecen seneden oldugu ve repsol oldugu ıcın daha cok ındırım yaparlarmıs.nekadara kadar alınabılır bu motor?hatta 1000lıra kadar ındırırler 12 yede bolerler demıslerdı bana.bole bır sansım varmı?ıstanbulda oturmadıgım ıcın cok bayı tanımıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paranın yüzü sıcaktır. ;)

ben geçen sene otomobil aldım aldığım galeriye piyasanın 1000 ytl altını teklif ettim işine gelirse ver gelmezse başka galeriden alırım dedim adamlar anında teklifimi kabul edip verdiler arabayı sende öyle yap bence çünkü piyasalar pekde iç açıcı değil repsolün şimdiden hayırlı olsun...

hem indirim hem taksitmi yaparlar diyorsun sen?
Ama tamamen senin yeteneğine kalmış ben fazla beceremiyorum mesela, illa şirinlik lazım:)

bana kalirsa indirim yaparlar ama taksit yapmazlar birinden birinden vaz geç ya 5 bin ytl ye kabullen taksitle öde yada 4000-4500 ytl canli parayi göster öyle al

motorun yanında başka ekipmanlarda alıcak olursan yine aynı mağazadan ve aynı zamanda al.herbiri için ayrı ayrı pazarlık et.3 ondan 5 bundan kırptır
tecrübeyle sabit :)
dolar euro alım satımlarında dahi indirim yaptırılabiliyor kaldı ki bu bi ürün hayli hayli yapacaktır indirim

o bayii personeli yada sahibi de bu sayfaları okuyorsa ne yaparsın düşünemiyorum :mrgreen:

Birisi kayserilimi dedi :silent:
üste para bile alırız sen merak etme :cherry:

olmazsa ikinci el verelim bi tane var benim :bounce:

Son düzenleme:
Satıcılardaki TEmel Mantık ; Canlıyı Göreyim ÖleyimDİr :mrgreen::mrgreen: Koy canlıyı Al Makineyi... 4000 koy ondan sonra 100 100 arttır :mrgreen::mrgreen: yanlız paran olmadan gitme döverler sonra iyice indirim yaptırıp bide almamak işi sakata koyar he:mrgreen:

Nakiti gösterisen kesin indirirler gibime geliyor.Geçengün bir yamaha bayiğindeydim adamlar kan ağlıyor sezon çok durgun diyordu.Motor alan falan yok sanırım:silent:Nakit paran varsa koy masaya blöfünü yap :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar