bu pc bu fiyata iyimidir.yardımlarınızı bekliyorum

1.050,21 YTL (KDV Dahil)[COLOR="red"

Intel Core 2 Duo E4600
2.4 GHz
800 MHz
2048
3 GB
DDR2
667 Mhz
160 Gb
7200 Rpm
SATA
512 Mb
ATI
X1550
DVD±RW
teşekkürler

Son düzenleme:
Bu fiyat pahalı, hard diski daha yüksek olabilir işlemci daha iyi olabilir, ekran kartı ati değilde nvidia tabanlı olabilir.Tabi dediklerim monitör dahil değilse...

Bu bir notebook değilse monitör bilgisi nedir. note book ise fiyat iyi :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motosiklet sitesine pc sormak için mi üye oldu bu arkadaş :)

SAKAL' Alıntı:
ekran kartı ati değilde nvidia tabanlı olabilir.
bir ati fanatiği olarak soruyorum: neden?
hadi x1550 iyi değildir desen doğru da neden ati olmamalı?

Demir kardeşim link verebilirmisin? ben bayi fiyatı alırım piyasaya göre bir bakim markalar neler buda önemli.

doğrudur.şimdi size yalanmı söyliyeyim.google yazdım en iyi ve ilgili cevaplar sizin sitede veriliyor.yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.eğer bu yüzden bir sıkıntı olucaksa siteyi terkedeyim.benim amacım sadece bilginize danışmaktı.herşey için teşekkürler.

ilgili link:http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32042

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hesap sormak gibi bir niyetim yok, evet burdaki arkadaşlar yardımseverdir :). fakat bu sitenin amacı bu değil. her ne kadar pc işinden anlayan arkadaşlarımız olsa da daha iyi cevapları (aslında ben burda olduğuma göre daha iyisi olamaz :cherry: ) bu işle ilgili sitelerden alabilirdin.

link verdiğin pc nin fiyatı fena değil(ayrıca orjinal işletim sistemi veriyor bu iyi birşey) fakat o paraya ihtiyaçların doğrultusunda daha iyi seçenekler bulunabilir. tek beğenmediğim yanı ekran kartının x1550 olması. 60-70 ytl fark verip ddr3 bellekli bir ati hd3650 veya ddr3 bellekli bir nvidia 8600gt almanı öneririm, tabi böyle bir seçenek sunuyorlarsa.

bu pc yarın almayı düşünüyorum.konu ile ilgil sitelerin çoğuna aynı soru sormakla beraber,şu ana kadar cevap yazan olmadı.sizin siteyi tercih etmem muhatap alındığım içindi.bu kadar kısa sürede sağ olsun bir sürü arkadaş yardımcı oldu.(Herhalde bu hız adın da anlaşılacağı gibi sitenin özelliği tabii.)Bir fikir sahibi oldum ,tüm arkadaşlara teşekkürler.

demir33 arkadaşım senin sorunun aslında şu;acaba hazır toplu pc mi alsam yoksa tek tek mi toplasam.doğrumu:)

demir33 arkadaşım senin sorunun aslında şu;acaba hazır toplu pc mi alsam yoksa tek tek mi toplasam.doğrumu:)

kısmen doğru .almışken en uygun fiyata hangisi ise onu tercih ederim.anlamadığım için(ilerde olabilecek hertürlü problemi düşünerek servisi olan markalı tercih edeyim dedim.)

aslında,seniniçin en uygunu hazır toplu pc almak fakat bunu alırken de firmanın güvenilir olması.aradan bir kaç ay geçince zaten sende pc konusunu çözeceksin :).bence kesene ne uygunsa onu al derim selamlar.

tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Hepiniz sağolun.ben gideyim artık.iyi akşamlar:cat:

sadece kasa bu fiyata alırsan fazla bence hea monitörde varsa gene idare eder erkran kartını pek fazla tavsiye etmem oyun için alıyorsan bu pc yi

Saygı duyuyorum
Çok çok teknik bir açıklama yapamayacağım ama atiyle benim aramdaki sorun;yerli malı linux pardus dağıtımının ati driver sorunu var şuanda ve benim kullandığım ekran kartı asus ati x1550 sürücü problemini bir çok insan gibi bende çözemedim.

fiyat iyi bence.Çok fazla performans gerektirecek işler yapmıyorsan her türlü ihtiyacını karşılar.Ati ekran kartı her ne kadar nvidia gibi olamasa da güncel driverlarının biraz geç çıkması dısında herhangi bir problemi yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar