[Ankara - MT]

günaydın ankara mt.
bi sorum olacak 06 plakalı 250 lik bi motosikletin yıllık sigortası %20 zamlıymış doğrumudur. burda öyle dedi sigortacı ve 42 ytl aldı benden.
doğrudur.05 den 06 %20 zamlıdır.böle her bir plaka numarasında fiyat %20 şer artar.
83 plakalı neden motosiklet olmadığını düşünmemişseniz nedeni budur.hatta bütün motorcular olarak adanaya taşınıp ucuz olsun diye plakayı 01 yapcaz.
diye geyik ve bayat bir espriden sonra öyle şey olmaz sizi kandırmışlar diyeceğim üzülerek.ben 30 ytl verdim 600 cc fazere

Hadi ya demek yeni basvurdun.Temmuz 5 teki sinavi kacirdik yani :p

Su fiyat konusunu biraz daha acar misin/>??

ben geçen hafta ki sınavı kaçırdığım için üzgünüm...
5 temmuz sınavı için hazirana kadar kayıt alıyorlar. fiyat aynen yazdığım gibi 150 nakit... Fakat dün ki toplantıda asfalt meleği ile tanıştım, kendisi sürücü kursunda hoca daha önceden bilseydim onun çalıştığı yere giderdim. tanışta insanlık görrrrrr...:p

hazirana kadar demek....iyi oldu benim için zaten motorumu haziranda alıcam.bu arada asfalt melegi dediğin nedir anlamadım?başka bi kursun sahibi falan mı?

Not:asfalt meleği adlı kullanıcı kusuruma bakma yeni sayılırım forumda..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi geceler mt napıyonuz? (can sıkıntısı):pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 3-4 mayıs hafta sonu için ben karagöl-çubuk yada o civarlarda,ya da sizin öneriniz olan bir yerlerde gezi planları içerisindeeyim.son dakikaya gelip boş geçmeyelim.size karagöl-çubuk vs ne taraf uyarsa bu konuda önerilerinizi bekliyorum.bazı arkadaşlar karagöl civarını yakın bulmakla beraber 70-80 km iidir diye düşünüyorum.ama isterseniz daha da uzun bir mesafe olabilir.

yeni arkadaş... :)

selamlar arkadaşlar bir kaç gün içinde ramzey 250 choper alıyorum ankaradayım sizlerle tanışmak ve grup halinde motorsikletlerle gezilerinize katılmak ve sizlerle arkadaş olmak isterim nasıl görüşebiliriz. teş..

burasını takip et yakalrsın bulusmaları aksilikler olmadıkca her carsamba bulusacaz bide hafta sonları geziler olur onlarıda duyurular bölümünden takip edebilirsin...ankara mt yazısını nerde görürsen oku işte hayırlı haberlerle karsılarsın:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar