Cumartesi günü çok güzel bir buluşma var. Madem artık buradasın, kaçırma derim :cat:
akşama doğru olursa gelirim tabi
Cumartesi günü çok güzel bir buluşma var. Madem artık buradasın, kaçırma derim :cat:
cemalozan, sen eğlenceye gelmiyor gibisin hayırdır?
http://www.motosiklet.net/forum/duy...]-keyf-fasil-evinde-balik-izgara-partisi.html
:cherry:[/QUOTE
haftasonu aladağlar eznevit te olacağım...
Bende öyle bir dert varki düşman başına Bart1969 meslek icabı hemen çözdü...:queen:
Sizi uzun bir süre sessiz ve derinden izlemeye devam edeceğim, ilginiz için Ankara MT nin tüm üyelerine sonsuz teşekkürler.:rendeer:
akşama doğru olursa gelirim tabi![]()
doğrudur.05 den 06 %20 zamlıdır.böle her bir plaka numarasında fiyat %20 şer artar.günaydın ankara mt.
bi sorum olacak 06 plakalı 250 lik bi motosikletin yıllık sigortası %20 zamlıymış doğrumudur. burda öyle dedi sigortacı ve 42 ytl aldı benden.
Hadi ya demek yeni basvurdun.Temmuz 5 teki sinavi kacirdik yani![]()
Su fiyat konusunu biraz daha acar misin/>??
ben geçen hafta ki sınavı kaçırdığım için üzgünüm...
5 temmuz sınavı için hazirana kadar kayıt alıyorlar. fiyat aynen yazdığım gibi 150 nakit... Fakat dün ki toplantıda asfalt meleği ile tanıştım, kendisi sürücü kursunda hoca daha önceden bilseydim onun çalıştığı yere giderdim. tanışta insanlık görrrrrr...![]()
akşama doğru olursa gelirim tabi![]()
iilik sağlık biri gecemizi sorsun biz de chatleşelim diyorduk.(geyik serbestti di mi?)iyi geceler mt napıyonuz? (can sıkıntısı)r:
Akşam üstü akşam üstü hatta ve hatta gece :cherry:
iilik sağlık biri gecemizi sorsun biz de chatleşelim diyorduk.(geyik serbestti di mi?)
geyik candır
her türlü :queen::queen: o agrajı doldurma zamanı geldi :d
bende henüz ramzey choper aldım nasıl katılabilirim gezilere ankaradaym