bende Alper gibi düşünüyorum motorumu yükseltirsem ki büyük ihtimal gezi tarihine kadar yükseltmiş olurum o zaman giderim aksi halde ybr gibi düşük hızdaki motorla işkence olur o yolsafranbolu gezisi için neler düşünüyorsunuz arkadaşlar :silent:
iyi güzel hoş diyosunda Alper abi 2 gündür bi elimde tlf. PC başında kafama yatan bütün er5 ilanların aradım kimse 1 kuruş inmiyor 6000 ytl. ye temiz bir er5 bulsam hiç düşünmem ama yokkale: temiz olanlarda 7000 ytl:farao:
nasıl aynı fiyat Mustafa abi 2005 model CBF 250 buldum bitane 4800'den pazarlık yapa yapa 4400'e çektim ama er5 en kötüsü 5500-6000 ytl. oda ya km.'s. fazla yada kazalı bulsam temiz olsun 6000 olsun alcam ama yok sizde yardımcı olun bulun bana :salut: ama 6000ytl. sınır fazla verememale:
Hondanın kendi zincirini bilmiyorum ama Çekoslavak zincir 160 ytl. ve Daha sağlam Hondanınkinden. Eğer senin motora uyuyorsa o zincirden başkasını alma sakın.
vala ben şimdilik birşey düşünemiyorum malum benim motosiklet o kadar yolu biraz zor kaldırı anca deyştirirsem gele bilirim gidersekte ordan bide kapadokya yaparız![]()
vay benim motora talip oldunuz ha bende kıredi çekip almayı düşünüyodum onu napalım bize kısmet deilmiş hayırlı olsun
daha öncede araştırmıştım ama bu mesajından sonrada sahibinden.com'dan baktım ama er5'ten daha pahalı GS 500 'ler Balıkesirde bir er5 var son teklifimi verdim takaslı yazmış 2 kerede tlf'da pazarlık etmiştim benim ybr'nin üste 4500 yazdım ne dicek bakalım ama kabul etmez tahminim takasta benim ybr'yi 2000ytl. tutuyordu hep uyanık paşa gönlü bilir Mustafa abi ne yapim bende 1-2 sene CBF 250 yapar sonrada çekerim bi TRANSALP:queen::queen:yaşar kendini okadar sınırlama o tarzda bide GS500 var suzukinin tip olarak ER5 le aynı bide ona bak oda sağalam makina ve daha ucuz bildiğim kadarıyla.
yaşar senin o boyla CBF i hiç tavsiye etmem motosikleti kötülemem ama sana pek te tat vermez emin ol sen en azından 500cc makinaya binmen gerekiyo o yüzden hiç kıyaslama fiyatı.
brat sen alıcam de senin olsun.
benim arkadaşta onların hastası görmüş ilanı zaten geleli bir hafta oldu(tıcı kendiside)ilaki şunu alalım diye tuturdu.
ama sen kesin alcaksan söyle gerçi bu işler nasip kısmet işleri.
bak bende tenereyi alıcam diye düşünürken başkası aldı ama aynı motoru iki ay sonra tekrar ben aldım yani bunlar belli olmaz hani derler ya kime niyet kime kısmet.
sen çek bi bira benim içinde sıkma canını:cat:

ucanteneke5, sumensko, AHH be bratcetlerim; madem o kadar Magna hayranıydınız, su ilana bakın!
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/30381-acil-satilik-honda-magna-vf750c.html
Bu motoru 9.000YTL'ye sattık, normal degerinin cok altına, harika, tertemiz bir motordu.
alpino, hocam; Virago535 düsünüyorsan Edirnede satılık bir tane biliyorum, Pediatriden bir arkadasımızın motoru, o da göcmen. Ama motorun modeli biraz eski sanırım, 95" civarı olabilir.
yaşar, ER-5, GS500, vs..... Yalan bunlar, aslolan CBF..!:cherry:Gel Edirne'ye al su motoru diyorum sana.![]()
İyi diyosun ama daha son sözü söylemedik :cat:bi güzellik yaparsan gelir alırız :wiinkk:de bakim en son kaça vercen:silent:yaşar, ER-5, GS500, vs..... Yalan bunlar, aslolan CBF..!:cherry:Gel Edirne'ye al su motoru diyorum sana.![]()
valla alper abi kapodakya güzel olur ama ben herhalde ona katılamam.çünkü mağlum tek bir pazarım var :salut:vala ben şimdilik birşey düşünemiyorum malum benim motosiklet o kadar yolu biraz zor kaldırı anca deyştirirsem gele bilirim gidersekte ordan bide kapadokya yaparız![]()
bana soracak olursan cbf 250 al derim..125 cc'den 500 cc ye geçmek biraz fazla gibi geldi.hem maddi bakımdan daha az sıkıntı çekersin.1-2 sene kullan durumun düzelince daha iyisini alırsın.kendini aşırı zorlama derim.daha öncede araştırmıştım ama bu mesajından sonrada sahibinden.com'dan baktım ama er5'ten daha pahalı GS 500 'ler Balıkesirde bir er5 var son teklifimi verdim takaslı yazmış 2 kerede tlf'da pazarlık etmiştim benim ybr'nin üste 4500 yazdım ne dicek bakalım ama kabul etmez tahminim takasta benim ybr'yi 2000ytl. tutuyordu hep uyanık paşa gönlü bilir Mustafa abi ne yapim bende 1-2 sene CBF 250 yapar sonrada çekerim bi TRANSALP:queen::queen:
inş abi.herşey gönlünce olur umarım.bate iyi diyorsunda önce benim motosikleti satmam gerek ondan sonra alıcam malum birazda madiyat yoksa şimdiye kadar çoktan alırdım
88 model 98 bg 1000cc bu ne biçim benzin içer hiç düşündün mü?uzun yollarda maddi durumdan seni çok zorlar.zamanla benzin parasından benim hyo'nun parasını geçer buben en iyisi buna bi bakayım pazar günü 98 bg tambi canavar :cat:
beyler motor nasıl sizce birşeyler söyleyin
kaç para Özcan bu canavar
Bulgaristan MT olarak bi ara bizde gidelim buraya hoşuma gitti yaw http://www.motosiklet.net/forum/duy...konaklamali-ayvalik-gezisi-sezon-acilisi.html