mehmet abi ne o bayrak ya bide cocuğunun eline vermişin yakışıyomu hiç:mrgreen: şööööyle sarı kırmızı en aslanınından bi bayrak hediye ediyim seninkine futbol topuda vericem
mehmet abi c.tesi sahilde konusrken yarıda kaldı sen bana benim motorun bakımı için birini oneriyodun.nerdeydi onun yeri.işlerden zaman bulabilirsem.sana haber verir bigun gidelim benim haylazın bi bakımına gidelim olurmu???bu honda servislerinden hayır yok
Şanlı Fenerbahçemizin bayrağını gururla dalgalandırıyor benim ufaklık:mrgreen:
Ne güzel de yakışmış dimi.
Benim dediğim motorcu Şirinevler-Bağcılar arasında biryerde. Bir haftasonu götürürüm seni istersen. Motorcuya yani
Görüşürüz, selamlar.
mehmet abi yine döktürmüşsün resimleri hani.muazzam resimler yakalamışsın yine.yaa bir benim motoru baştan aşağıya elden geçirecek biri var mı tanıdığınız :silent: burdakilerine pek güven yok.bide az çok modifiye gibi bişeyler yapmak istiyorum:bounce:
Mesut fotoğrafları beğendiğine sevindim.
Senin motorun bakım ve modifiyesi hakkında Uçanteneke sana gerekli bilgiyi verir. Bu konularda o daha tecrübelidir.
Gel senle anlaşalım bari yabancıya gitmesin motorun ver elini ::shake2::
Bu arada bende ilanı verdim arkadaşlar bende satıyorum motorumu :salut:üzerine 3-5 lira daha ekleyip er 5 veya cbf 250 almayı düşünüyorum bu iki modelden temiz ve uygun fiyata hangisi ilk karşıma çıkarsa onu almayı düşünüyorum varsa bildiğiniz güvendiğiniz yerlerde haberim olsun :cat:ilanın linkini vermeyi unutmuşum ahada buda ilanın linkiale:
http://www.sahibinden.com/yamaha_ybr_125_sahibinden_satilikWQQaXQQ7813889WQQpXQQdisplayitem
Selam Yaşar, motoru satarsam cbf 250 almanı tavsiye etmem. Aslında güzel motor, ben iki yıl kullandım ama, bundan sonra o motor Türkiye'ye gelmeyecek. Aynı zamanda ona vereceğin para ile bir er5 ve suzuki GS 500 alabilirsin. İyi araştırırsan hesaplı motorlar olduğunu görürsün. Selamlar.
Son düzenleme: